Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių bumas

QUOTE(VAE @ 2011 07 12, 18:22)
labos svociutes  4u.gif
ateinu ir as su keliais savo darbeliais pasirodyti. kadangi vestuviu dar nebuvo (bus sestadieni) tai i albuma ieiti su slaptazodziu. jei kam  idomu, rasykit az
http://public.fotki.com/vae/darbu-fot/

Laby smile.gif
Idomu idomu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Crazy Lady @ 2011 07 12, 18:33)
nu bus jau apie 20-21 val  g.gif kad jau nebeišmanau kur juos dėt doh.gif

baliavosim Vištyty Žvejų 2
man nereikia antrankių lotuliukas.gif

zulve, aš klausiau apie Bartininkų sodybą ax.gif  kur su akmeniniais vartais. Apie Vištyčio sodybas galit manęs visko klaust, nes šitam miestely praktiškai esu vietinė biggrin.gif

Che che che ax.gif galvojau, kad parasiau kazkur... g.gif na, pasikartosiu gal apie tuos Bartninkus... Zodziu vaziuojant pagrindine Bartninku miestelio gatve link kelio Kalvarija - Vistytis, desineje yra akmenine - medine tvora, ten ir yra ta sodyba. Prie pat kelio, nepastebet neimanoma bigsmile.gif Na, nebetnt leksit apsvaige visi is laimes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spolka @ 2011 07 13, 06:54)
planuoju spausdintis  fotoatelje ant nuotraukų popieriaus .
Klausykit o pasižadėjimų kortelėse visos darot , kad sveciai pasirasytų vardus ir paraša.

Spausdink per maximafoto arba eurokosfoto, dvigubai pigiau gausis nei fotoatelje (as taip darau ax.gif )
Pasizadejimu kortelese as vardu ir pavardziu nerasau, manau vistiek tai lyg zaidimas ir sveciai tu pazadu niekada neivykdys, tai tiesiog darau kad butu grazus prisistatymas ir geras laiko uzemimas su tuo tortu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Merginos, o gal kuri turite kokią gražią meilės priesaiką vienas kitam? Na kokius žodžius gražius? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*gitana* @ 2011 07 13, 13:03)
Spausdink per maximafoto arba eurokosfoto, dvigubai pigiau gausis nei fotoatelje (as taip darau  ax.gif )
Pasizadejimu kortelese as vardu ir pavardziu nerasau, manau vistiek tai lyg zaidimas ir sveciai tu pazadu niekada neivykdys, tai tiesiog darau kad butu grazus prisistatymas ir geras laiko uzemimas su tuo tortu  mirksiukas.gif

Sveikutės būsimos svočiutės, praeitą savaitgalį jau atsvočiavau biggrin.gif viskas gerai pavyko, viskas pagal planą, tik mano pulkas buvo visi kaip pasiutę tai užduotis visas įveikė be jokio vargo, ir dar savo siūlė ir žaidė, oras pasitaikė nuostabus. jei kam įdomu jau yra keletas nuotraukų www.danielius.net. Ten vestuvių skyrelyje pirmos kokia 10 foto įkelta. mano piršlelis labai gerai matosi prie jaunųjų su balandžiais, aš tik truputį- kur žiedlapius beriam, su geltona suknele.
P.S. tie pasižadėjimai didelio įspudžio niekam nepadarė, buvo keletas juokingų variantų, bet ne kažin kas... su netikru santuokos liudijimu tai irgi gerai apgaut pavyko, jaunoji pradėjo bartis ant jaunikio- ko tas nežiūrėjo kur pasirašo,o tas tik prakaitą braukia vargšelis... paskui dar kelis kartus"padėkojo" už šitą bajerį.Visiems patiko kaip antrą dieną keliaraiščio jaunikiui liepiau nemesti,o išrikiavau visus pabrolius priešais jaunikį per kokia 10 žingsnių ir liepiau nusiauti po kojinę, kai nusiavė mesti į jaunikį, kuris pirmas pataiko to ir keliaraištis. Viskas vyko lauke, tai kieno vėjas nupūtė, kas nepataikė... viens kitam ir pauostyt siūlė...

Sėkmės visoms dar besiruošiančioms, būkite ryžtingos ir užtikrintos tuo ką sakote ir liepiate kitiems daryti ir viskas pasiseks. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita... @ 2011 07 13, 12:43)
Sveikutės būsimos svočiutės, praeitą savaitgalį jau atsvočiavau biggrin.gif viskas gerai pavyko, viskas pagal planą, tik mano pulkas buvo visi kaip pasiutę tai užduotis visas įveikė be jokio vargo, ir dar savo siūlė ir žaidė, oras pasitaikė nuostabus. jei kam įdomu jau yra keletas nuotraukų www.danielius.net. Ten vestuvių skyrelyje pirmos kokia 10 foto įkelta. mano piršlelis labai gerai matosi prie jaunųjų su balandžiais, aš tik truputį- kur žiedlapius beriam, su geltona suknele.
P.S. tie pasižadėjimai didelio įspudžio niekam nepadarė, buvo keletas juokingų variantų, bet ne kažin kas... su netikru santuokos liudijimu tai irgi gerai apgaut pavyko, jaunoji pradėjo bartis ant jaunikio- ko tas nežiūrėjo kur pasirašo,o tas tik prakaitą braukia vargšelis... paskui dar kelis kartus"padėkojo" už šitą bajerį.Visiems patiko kaip antrą dieną keliaraiščio jaunikiui liepiau nemesti,o išrikiavau visus pabrolius priešais jaunikį per kokia 10 žingsnių ir liepiau nusiauti po kojinę, kai nusiavė mesti į jaunikį, kuris pirmas pataiko to ir keliaraištis. Viskas vyko lauke, tai kieno vėjas nupūtė, kas nepataikė... viens kitam ir pauostyt siūlė...

Sėkmės visoms dar besiruošiančioms, būkite ryžtingos ir užtikrintos tuo ką sakote ir liepiate kitiems daryti ir viskas pasiseks. 4u.gif

smagu, kad viskas graziai praejo ir buvo smagu, tik gaila kad nuotraukoje labai mazai svocios matosi, bet gal bus dar mums nuotraukyciu. papasakok kas dar sveciams patiko is to ka darei ir ka idomaus darei?
Papildyta:
QUOTE(paulauske @ 2011 07 13, 12:37)
Sveikutes,
Merginos, o gal kuri turite kokią gražią meilės priesaiką vienas kitam? Na kokius žodžius gražius? mirksiukas.gif

Noriu eiti gyvenimu, bet su tavim, kad kelia rodytum...
Noriu nešti meile, bet noriu, kad man padetum...
Noriu atsisesti ant pasaulio krašto, bet su tavim, kad saugotum...
Noriu pasiekti žvaigždę, bet noriu, kad pakeltum...
Jei neisi gyvenimu mano, aš pasiklysiu...
Aš tave myliu...
Bet jei meiles kartu mes nenešim, aš meiles neteksiu...
na maniskiai sakys sita, man ji visai patiko, o sakys kiekvienas kas antra eilute, o kartu dvi paskutines
Atsakyti
Labuka 4u.gif
Merginos, o jus i netikra santuokos liudijima rasote visa teisinga informacija, isskyrus, kad jaunikis pasirinko nuotakos pavarde, ar ir asmens kodus blogus irasot blush2.gif noriu pasidaryt, bet info asmens kodu nezinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(L'una @ 2011 07 13, 12:07)
Labuka 4u.gif
Merginos, o jus i netikra santuokos liudijima rasote visa teisinga informacija, isskyrus, kad jaunikis pasirinko nuotakos pavarde, ar ir asmens kodus blogus irasot blush2.gif  noriu pasidaryt, bet info asmens kodu nezinau doh.gif

Aga, mane irgi domina kaip ten su tais liudijimais darot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(L'una @ 2011 07 13, 12:07)
Labuka 4u.gif
Merginos, o jus i netikra santuokos liudijima rasote visa teisinga informacija, isskyrus, kad jaunikis pasirinko nuotakos pavarde, ar ir asmens kodus blogus irasot blush2.gif  noriu pasidaryt, bet info asmens kodu nezinau doh.gif

Na, aš bent gimimo datas žinau, o a/k pabaigą jau subūriau biggrin.gif O spausdinant ant balto lapo, ar rožinio? Aš nusipirkau rožinio ir db galvoju - juk fonas tai rožinis doh.gif Kaži, jei spausdinsiu su nespalvotu spausdintuvu, ar tas a la rožinis fonas netaps juodu pamurzinimu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 07 13, 12:33)
Na, aš bent gimimo datas žinau, o a/k pabaigą jau subūriau biggrin.gif O spausdinant ant balto lapo, ar rožinio? Aš nusipirkau rožinio ir db galvoju - juk fonas tai rožinis doh.gif Kaži, jei spausdinsiu su nespalvotu spausdintuvu, ar tas a la rožinis fonas netaps juodu pamurzinimu? g.gif

Manau, kad tikrai gali matytis murzinumas spausdinant nespalvotu
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 07 13, 13:33)

as taip pat prdzia kodo tik dariau ir taip pat buvau nusipirkur rozinio popieriaus doh.gif bet paskui nuejau kur sausdina spalvotai ir atspausdino ant balto lapo, nuo tikro tik storiu skiriasi ir siek tiek tamsesnis
Atsakyti
Aš gal ne visai į temą, bet gal kuri žinot kaip nuo buteliuku nulupt ar nugrandyt etiketes lengviau? darysiu jauniesiems prieskonius-jausmus, tai gavau santa marija prieskonių indeliu, bet dabar vargstu bandydama nulupti tas etiketes blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RimaJur @ 2011 07 13, 15:14)
Aš gal ne visai į temą, bet gal kuri žinot kaip nuo buteliuku nulupt ar nugrandyt etiketes lengviau? darysiu jauniesiems prieskonius-jausmus, tai gavau santa marija prieskonių indeliu, bet dabar vargstu bandydama nulupti tas etiketes  blink.gif  doh.gif

pamerk i vandeni kokioms porai valandu mirksiukas.gif
Atsakyti