QUOTE(rAktyvi @ 2011 07 12, 11:59)
Nebedarėm to žaidimo
Ai, tai va galiu pasirodyt kaip atrodžiau
bet užslaptinau, nes ne su saviškiu čia esu, tai va kam įdomu į až slp parašysiu
Vestuvės
Gaila, kad tik tą nuotrauką teturiu, su telefonu nusifotkinom, o iš fotografo tai vėliau tik gausim nuotraukytes.

Vestuvės
Gaila, kad tik tą nuotrauką teturiu, su telefonu nusifotkinom, o iš fotografo tai vėliau tik gausim nuotraukytes.

as ir labai cekava, mestelk ir man

Papildyta:
QUOTE(spolka @ 2011 07 12, 12:17)
Aš labai noriu pamatyti
Papildyta:
Sveikutės, kaip laikotės svočiūtės, aš tai nežinau nuo ko griebtis. Labai sunku nes dar su nuotaka nekalbejau rimtai tai laukiu kaip ir žadėjo atlėkti savaitgali. tai aptarsim kaip ko nori , blogiausia tai nepazistu nei nuotakos nei jaunikio gerai, tik kad paparašė papiršliauti nes niekas nesutiko , o kadangi vyras geras draugas su jaunosios tėvu tai ir sutikom

Papildyta:
Sveikutės, kaip laikotės svočiūtės, aš tai nežinau nuo ko griebtis. Labai sunku nes dar su nuotaka nekalbejau rimtai tai laukiu kaip ir žadėjo atlėkti savaitgali. tai aptarsim kaip ko nori , blogiausia tai nepazistu nei nuotakos nei jaunikio gerai, tik kad paparašė papiršliauti nes niekas nesutiko , o kadangi vyras geras draugas su jaunosios tėvu tai ir sutikom
na as ir kai ejau i pirmas vestuves pirsliaut, tai jaunaja buvau macius per mergvakari tik, o jaunaji gal dviem kartais daugiau, nes patys buvom nesenai vede ir as gerai dar vyro gimines nepazinojau, o dabar tai jaunuosius gerai pazystu, nes jau 6 metai kaip vyro gimineje

Papildyta:
QUOTE(rAktyvi @ 2011 07 12, 11:59)
Nebedarėm to žaidimo
bet užslaptinau, nes ne su saviškiu čia esu, tai va kam įdomu į až slp parašysiu
Vestuvės

Vestuvės

nu grazi svociute buvai