Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių bumas

as kalbejau su muzkantu, jis sake kad jam vestuviu diena savo scenariju ir jam atspausdinciau ir tik tiek. norejau anksciau jam ji nusiust, bet jis sako nereikia, na kad patartu kaip geriau kur ka sudeliot...bet per tela jis man toks keistas pasirode, kad kazin kaip ten man seksis svociaut g.gif be to kiek girdejau, ir jaunavedziai su juo tik per tela kalbejo, nebuvo su muzikantu susitike ir net rankpinigiu neeme blink.gif as dar taip negirdejus niekur.... nu zodziu...nervuojuos ir tiek, o jau iki rugpjucio 6, nedaug ir laiko....
Atsakyti
visi ramiai mums startas jau sestadieni kitas iri rugpjucio 6. sapnuoju jau kosmarus namie bardakas reikia viska susideliot ir dar siaip visokiu pasiruosimu pakankamai daug like bet nusiteikiam pozityviai ir viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wesika @ 2011 07 11, 11:43)
Laba diena 4u.gif

gali kopusto galva apvynioti folija ir susmaigstyti, tikrai nesudus  mirksiukas.gif

Na va, jau neblogai, tikrai galvojau, kad cia atsiras uz mane protingesniu su geriau veikiancia galva thumbup.gif

O vietoj jaunuju sirdeles ar spyneles nupirkau galvosukiu pasaulyje toki galvosuki sirdeles, teks MB isprest ta galvosuki ir tada jauniesiems liepsim surinkt ji, o instrukcijos sakysim kad nera mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai kišk nosytę dažniau mirksiukas.gif
Krepšys gražus, tik man trūksta kažkokio ryškesnio akcento - kokios broškės ar kaspiniuko, kurie derėtų prie tavo aprangos 4u.gif

tai kad mano suknele pilka tai ir kaspinuku pilku pridejau. kai pilka suknele labai sunku papuost
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryca: 11 liepos 2011 - 17:48
QUOTE(karamele_21 @ 2011 07 11, 10:15)
sveikos naujai prisijungusios i musu buri 4u.gif

simoseli geriau gal nenorek pamatyti mano svociavimo nezinau kaip bus bet jau dabar kinkos dreba... galvoju gal tie visi darbeliai uzgos mano drebanti balsa ir iskalbos trukuma... blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

as nezadu nei muzikantams nei seimininkems nieko dovanoti ar cia labai blogai?

nu nu , viskas bus liuks 4u.gif

beje, as irgi nieko nedovanosiu, kiekvienas, taip sakant, dirbam savo darba biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi vestuves 2 d., tai vaikelio laiska darysim antra diena, iteiksim paskutine dovana nuo garbingo svecio (gandro), tai bus didele deze, kuria jaunieji tures atidaryti lauke, o viduj bus helio balionai su prikabinta gandro nuotrauka. toki jau darem kai buvom liudininkai, tai gandras taip puikiai iskrido, kad jaunieji net nespejo susigaudyt biggrin.gif tikiuos si karta irgi pavyks. i deze idesiu laiska ir leliuka su kraiteliu, kad jaunieji zinotu kaip vaikai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Crazy lady - aciu 4u.gif
atsake,man is internetines parduotuves, 50 gr. maiselis 20lt. Pirksiu jauciu 6 maiselius , tikiuosi, kad uzteks ax.gif
as irgi galvoju apie 12 val.sita dalyk daryt ir iskart zidini

rAktyvi - saunuole 4u.gif thumbup.gif
kaip atrodei? buvai gi ne visai suknele patenkinta, ar viskas liuks?
Atsakyti
pas mane liko po sio savaitgalio keletas daiktu. Gal kam prireiks arba bus tiesiog ideja smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 07 11, 09:59)
Sveikos  4u.gif
Na ką baigės šventė, bet sunku kažko šiandien, nes vakar kaip už tėvynę atšventėm  biggrin.gif
Žodžiu kokie nesklandumai buvo, jau ties Kaunu prisiminiau, kad mano sūris Vilniuj... doh.gif Muzikantai buvo geri kol dainavo, nes šiaip kas lietė jų šnekėjimą, tai buvo šiek tiek mužikiški, ironiški ir šiaip negražius bajeriukus leido. Tai pusę ką buvom susiplanavę kalbėt net nepasakėm. Tiesa kai visa salė šaukė pakartot jaunųjų šokį, tai  jie pasakė, kad nekartos, nes neatsisuka daina. Nu žodžiu  doh.gif Bet šiaip puikiai viskas. Antrą dieną berišant jau skarelę jaunajai prisimenu, kad kočėlas namie. Nu atmintis tai dieve padėk mano buvo.  doh.gif
Kas buvo gerai. smile.gif išlydėjimas praėjo puikiai, jaunikis įvykdė visas užduotėles. Jaunieji bei tėveliai paverkė. Visiems patiko, kad neskaitėm eilių, o tiesiog šnekėjom. Išeinant iš namų sveikino kaimynai, tai MB davė pinigų, tai visi susinepatogino ir neėmė, bet kai kažkam įgrūdo į rankas, tai visi juokės labai. smile.gif
Bažnyčioj lb daug žmonių susirinko, kunigas nesakė didelių pamokslų o šiaip irgi gražiai pašnekėjo. Bet visi vos nustovėjom iš juoko, kai Kristaus kūną jaunikiui beduodant, jaunikis ne amen pasakė, o "Mh"  biggrin.gif
Zakse kaip visada, gal 10min teužtrukom. O po to į gamtą movėm, kur sužaidėm tik vieną žaidimą (braškės agrastai, pasiteisino, visiems patiko.) nes daugiau buvo vaiksciojimas po sodybą, tai nusikamavom belekaip.
Grįžom, ten tas visas sutikimas, sklandžiai praėjo. Su netikru santuokos liudijimu, tai jaunosios mama sako viskas gerai, nieko nepastebėjo. O jaunojo mama sako asmens kodai negerai parašyti, tai žiūriu kad jaunieji pabalo, o ne tėvai  biggrin.gif tai gavom ramint. O ta netiktą liudijimą, tai jonosios tėtis sako, man tai šitas labiau patinka ir įsidėjo į kišenę. smile.gif Tortas patiko visiems, tiesa MB pasižadėjo kelionę į egiptą nupirkt biggrin.gif Na ką ir žaidimų daugiau kaip ir nebesužaidėm, nebebuvo laiko plius muzikantai užėmę viską buvo. Į židinį įdėjom spiritinę žvakutę, tai iš balto židinio dabar yra juodas palikęs.
Šiaip reziume, viskas labai patiko, žmonės visi savi, tai buvo tikrai geras tūsas, nes visi krūvoj jau seniai buvom taip susirinkę.
Žodžiu esu patenkinta, nes sulaukėm daug pagyrų ir dėkojimų smile.gif

Tai sėkmės visoms ateity. Buvo tikrai malonu bendrauti čia. Be Jūsų visų pagalbos, tikrai nebučiau visko pasidariusi. Ačiū  4u.gif

Džiugu girdėti, kad viskas sklandžiai praėjo thumbup.gif
Atsakyti
[quote=ausryca,2011 07 11, 15:00]Sveikos svociutes, mano startas liepos 30d. Intensyviai skaitau foruma, taciau nelabai megstu pasisakyti, nors buvau pora kart"nosi ikisus".Pradejau intensyvu darbymeti, gal per velai, bet tikiuosi viska spesiu, liko tik viska susipirkti ir susidelioti kas prie ko.  Turiu klausimuka, kai vakare islydint jaunuosius duodat laukneseli nakciai ir dedat varske, tai varske tikrai varske buna? blush2.gif
Pasirodau krepsi ir laukiu nuomoniu, ar ne per daug prikroviau as ant jo...
http://public.fotki....repsys-002.html
[/quote]
sveikute, as tai i tu bantuku viduriuka, nupirkciau bazeje yra na ir geliu pardese tokios nedidele medines sirdeles blush2.gif
Papildyta:
[quote=zulve,2011 07 10, 15:55]
Papildyta:
dar kraštietės papasakokit kur per vestuves važiuoja žmonės fotkintis g.gif nes buvau nuvažiavus iki Paežerių dvaro tai liūūūūdesys doh.gif o jaunieji mano ne LT tai tenka ir tuo pasirūpint.... beje, užsakiau basanavičynę su kultūrine programa... gal kas nors žinot kaip ten viskas vyksta? ar be reikalo aš čia susižavėjau???????
[/quote]

Labukas visoms smile.gif
jeigu vaziuosit i Basanavicyne, siulau uzsukti Bartninku miestelyje, yra tokia kaimo turizmo sodyba su grazia aplinka, arba vaziuot i Vistyty, Zveju 2 - nereali kaimo turizmo sodyba su lieptu i Vistycio ezera. Ot ten tai fotosesija super butu thumbup.gif O gal dar is anksto su seimininku suderinus ir karieta su arkliai pakinkytu... ax.gif Galima dar i :Vivaviktorija" ar "Pusele" poilsiavietes nuvaziuot.... g.gif Ten irgi labai grazu, viskas prie vandens ir gamta ispuoseleta... mirksiukas.gif Ziurint kiek laiko turit kelionei. O Basanavicytei, tai net nzn... Is forkiu esu maciusi viena veseilia, tai senoviskai ten viska daro, su tautiniais rubais bobutes ir diedukai apsirenge, kaip supratau vestuvinius paprocius senoviskus rodo.
[/quote]
tai va krastiete biggrin.gif as savaitgali buvau Vistyti nes kaip sakiau turim ten sodyba, kaip tik tiesiai virs Zveju 2 biggrin.gif i Pusele nevziuciau, nes buvom vakar ir ten, bet zmoniu ziauru savaitgaliais. Viktorijoj be problemu pasiplaukiojom siandien vandens dviraciu, klausem sake ir baras ten dirba, tad manau isileidzia ir vestuvininkus, na kadangi siandien pirmadienis, tai buvo tuscia. rekomenduoju Zveju 2, galima nuomuotis karieta ir dar pasiplaukiot po ezera, telpa nemazai zmoniu, dar isileis ir i pavesine prie to pacio:) parasysiu smulkiau po sio savaitgalio biggrin.gif
jau paaiskejo kad vestuveje dalyvaus 65 zmones, bus 6 poros pulko mirksiukas.gif
nesuprantu darau viska vienodai, viena kart citavimas gaunasi kita kart nesamone gaunasi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratele:): 11 liepos 2011 - 20:32
Sveikos mielosios ir naujai prisijungusios svociutes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pas mane pats darbymetis, pradedu su ausra ir baigiu su sutema lotuliukas.gif net pas jus nebeturiu nuosirdziai kada nosies beikisti ax.gif
rAktyvi sveikinimai didziausi su puikiu svociavimu, kad ir buvo vienas kitas nemalonus dalykas, svarbu esi lb patenkinta, su kuos labai labai sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Nusipirkau snd papkes, ale kokios brangios, visas kanceliarines ismaisiau, nes norejau atverciamu ir raudonu, tai tik vienose ir teradau, teko pirkti doh.gif Tai db suku galva kaip pasipuosti jas, kad butu patogu ir nemaisytu ax.gif
Va, persinuomojau kita suknute, nes ana ankstesne ne velnio nebepatiko, tai nebegriauziau saves, nubegau ieskot kitos blush2.gif
Turiu galvos skausma, ka iteikiat meiles ministrui, snd ieskojau, ziurejau, nu nieks nekrenta i akis, noris kazko idomaus ir neeilinio suvenyro, taip pat ir med. sistrom doh.gif pasidalinkit ka?
Atsakyti
QUOTE(L'una @ 2011 07 11, 21:44)
Turiu galvos skausma, ka iteikiat meiles ministrui, snd ieskojau, ziurejau, nu nieks nekrenta i akis, noris kazko idomaus ir neeilinio suvenyro, taip pat ir med. sistrom doh.gif pasidalinkit ka?

meilės ministrui duosiu toletinio popieriaus su sex pozom ritinėlį, tiksliau ant kaklo pakabinsiu, o med. seselei butelaitį gyvybės eleksyro blush2.gif
Atsakyti