jetau pasijauciau tikra blondine, nedaejo kad ten geltonai parasyta
ačiukas

Crazy lady - gal dar turi kontakus? ar bent firmeles pavadinima kur pirkai - is anksto dekui uz info
pas mus zmoniu bus 70 , tai reiketu kokiu 8 maiseliu?

QUOTE(Judcke @ 2011 07 10, 19:57)
Gerbiamos svocios ir liudininkes, ar jus ka nors muzikantams dovanosit?!
Man dabar is niekur sove i galva tokia mintis. reikia jiems ar ne kazkokiu pindikliusku? ar uztenka po graziai surista butelaiti su saldainiais ir vsio? 

Aš tai nupirkau ausų krapštukų - kad nuo garso ausys neužkristų

QUOTE(lauricka @ 2011 07 10, 20:53)
Crazy lady - gal dar turi kontakus? ar bent firmeles pavadinima kur pirkai - is anksto dekui uz info

nu ir dar, truputuka papasakok, kaip pats vaizdas...kai visi meta po ziupsneli, ar nuzgesta ta ugnis ir t.t
nes as suplanavus po to gintaro aukojimo daryti seimos zidini... mkintis butu paprasta: kad visi sveciai dalyvauja tame procese ir dalinasi savo graziomis mintimis, siuncia katu su dulkemis savo linkejimus,savo seimos patyrimus ir pan. O is viso to uzdeamos zvakes i seimos zidini ir t.t
visa tai vyks lauke, aisku, bijausi, del lietaus, bt rizikuosiu

QUOTE(spolka @ 2011 07 10, 18:58)

Nu nepykit bet tikrai nervina kai visos dirba plusa o cia ant gatavo duokit

sveikos naujai prisijungusios i musu buri
simoseli geriau gal nenorek pamatyti mano svociavimo nezinau kaip bus bet jau dabar kinkos dreba... galvoju gal tie visi darbeliai uzgos mano drebanti balsa ir iskalbos trukuma...
as nezadu nei muzikantams nei seimininkems nieko dovanoti ar cia labai blogai?

simoseli geriau gal nenorek pamatyti mano svociavimo nezinau kaip bus bet jau dabar kinkos dreba... galvoju gal tie visi darbeliai uzgos mano drebanti balsa ir iskalbos trukuma...

QUOTE(Jurga 251 @ 2011 07 11, 10:10)
Labai suprantu ,

Dar klausima turiu o darote laikraštukus, ir pvz jai darote kiek egzempliorių ar visiems kad užtektų ar kaip nesugalvoju ar daryti ar ne, nes jai visiems sveciams tai 50 vnt biski daugokai gaunasi

O kalbant apie pažadų tortą, tai buvau galvojusi daryti ale pažadų ežiuką, pažadų lapelius suklijuoti ant dantu krapštukų (vėliavėles padaryti) ir tada susmaigstyti į kažką, o kas tas kažkas? o neatrodys kvailai? 
o su apdovanojimais tai dar ne visus sugalvojau, bet vat greičiausiai palikusiam įteiksiu stabdžių kaladėlę, kad kitą kartą galėtų sustoti ir baliuj normaliai sudalyvauti
tik ją dar papuošti kažkuo reikia, gal kokį STOP ženklą priklijuot?
Žinau, kad vakare būtinai žaisim žaidimą su lastais, labai visiems patiko per mūsų vestuves, deja mums tik nuotraukas teko matyti

o su apdovanojimais tai dar ne visus sugalvojau, bet vat greičiausiai palikusiam įteiksiu stabdžių kaladėlę, kad kitą kartą galėtų sustoti ir baliuj normaliai sudalyvauti

Žinau, kad vakare būtinai žaisim žaidimą su lastais, labai visiems patiko per mūsų vestuves, deja mums tik nuotraukas teko matyti

QUOTE(lauricka @ 2011 07 10, 20:53)

jeigu tu iš Vilniaus, tai pirkau Pamėnkalnio gatvėj, tam tarpe tarp Vasario 16-osios ir Aukų gatvių, parduotuvė yra rūsy su mandru pavadinimu, kažkas Astrometro...... maišelio kaina 5 lt, o jei internetu gintaro dulkės beja, būsiu apsimelavus

manau, kad tikrai pakaktų

QUOTE(karamele_21 @ 2011 07 11, 10:15)

QUOTE(spolka @ 2011 07 11, 10:25)
Dar klausima turiu o darote laikraštukus, ir pvz jai darote kiek egzempliorių ar visiems kad užtektų ar kaip nesugalvoju ar daryti ar ne, nes jai visiems sveciams tai 50 vnt biski daugokai gaunasi 

nedarau laikraščio, bet jei daryčiau, tai porai vieną egzempliorių

QUOTE(RimaJur @ 2011 07 11, 11:33)
O kalbant apie pažadų tortą, tai buvau galvojusi daryti ale pažadų ežiuką, pažadų lapelius suklijuoti ant dantu krapštukų (vėliavėles padaryti) ir tada susmaigstyti į kažką, o kas tas kažkas? o neatrodys kvailai? 
tik ją dar papuošti kažkuo reikia, gal kokį STOP ženklą priklijuot?

gal i duona susmaigztyti, bet tik klausimas ar vyresnio amziaus neuzpyks ale del duonos negerbimo?!

QUOTE(karamele_21 @ 2011 07 11, 10:35)
gal i duona susmaigztyti, bet tik klausimas ar vyresnio amziaus neuzpyks ale del duonos negerbimo?! 

tai vat, paskui gali pykciu buti