Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių bumas

QUOTE(Crazy Lady @ 2011 07 08, 15:50)
dabar tik pas mamą atostogauju, o gyvenu Vilniuj smile.gif dukrytei metukai buvo birželio mėn ax.gif
lotuliukas.gif  gali būt. Važiuosiu su auto, kad nereiktų sunkiai nešt biggrin.gif

o as Kauniete tik atitekejau pries 6 metus i sita nuostabu krasta, dieve kaip man cia grazu, o matytumet kokioje vietoje as gyvenu mmmmm wub.gif , kartais pati sau pavydziu thumbup.gif truputi pasiukslinsiu blush2.gif cia pro mano vartus vaizdas
user posted image

na merginos pagal amziu ir panasio, mums metukai geguzi suejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele:) @ 2011 07 08, 15:42)
na man ir patiko, cia Kaune SAVAM graviravau, srifta galima pasirinkt koki nori, tik va gaila ant kojeles negraviravo, ir per velai sumasciau, kad galejau jaunuju vardus uzrasyt. na as buvau pasiskaiciavus kad uz simboli reiks moket, tai dariau kad pigiau, o pasirodo uz taure kaina eina, nesvarbu kiek simboliu

kur tu savo butelius desi nertus?

nzn gal kur jaunieji sedes o gal ant saldaus ziuresiu ka nuotaka sakys blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 07 08, 15:58)
nzn gal kur jaunieji sedes o gal ant saldaus ziuresiu ka nuotaka sakys blush2.gif  mirksiukas.gif

as ir galvojau ant stalo det, bet dabar ziuriu kad prie stalo priesais tevai sedes, tai galvoju pries nosis bus, gal ir man reiks ant saldaus det prie savo torto -lovos g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele:) @ 2011 07 08, 16:57)

super vaizdelis thumbup.gif wub.gif panasiu vaizdeliu galesiu pasigirt ir as gal po kokiu 2 metu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele:) @ 2011 07 08, 14:42)
tokie medaliai kuriuos padariau su Karameles pagalba, Vilkaviski parduotuveje(tik dar mazesni ir plonesni) po 5 LT kainuoja doh.gif o cia 5 padekliukai tiek kainavo, ot sutaupiau biggrin.gif

Čia tai pravalas doh.gif Medaliukus gal į paštuką įmetei? blush2.gif
QUOTE(adddi @ 2011 07 08, 14:45)
Nu tiesiog superine ideja!!! thumbup.gif  turetu labai fainai buti. Vat tik tokiems zmonems i pirslius eiti, kurie galvoti, kuribingi!!! as tai niekaip nebuciau taip sugalvojus, ant to tai jau visai negabi... nu saunuole thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Tam ir yra šitas forumas, kad dalintumėmės ( lotuliukas.gif ) idėjomis 4u.gif
QUOTE(L'una @ 2011 07 08, 14:48)
Sveikos  4u.gif
Ojeee, kaip as atsilikau nuo jusu, mes db atostogaujam tai tik aki uzmeciau kaip jus begyvenat  blush2.gif kita savaite sugrysiu vel pas jus  4u.gif
Ziuriu pirma vieta paemiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Lauksim 4u.gif Užtai šitoj temoj nebe pirma būsi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 07 08, 16:02)
Čia tai pravalas doh.gif Medaliukus gal į paštuką įmetei? blush2.gif

Tam ir yra šitas forumas, kad dalintumėmės ( lotuliukas.gif ) idėjomis 4u.gif

Lauksim 4u.gif  Užtai šitoj temoj nebe pirma būsi tongue.gif

jie pastukyje yra biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(karamele_21 @ 2011 07 08, 16:02)
super vaizdelis  thumbup.gif  wub.gif panasiu vaizdeliu galesiu pasigirt ir as gal po kokiu 2 metu blush2.gif  ax.gif

nieko nedaug jau laukt liko biggrin.gif o as net nesvajojau apie tokia vieta, pasiseke man vyra saunuoli gaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele:) @ 2011 07 08, 14:57)
truputi pasiukslinsiu blush2.gif cia pro mano vartus vaizdas

wub.gif Šiukšlinkim toliau - man dar labai gražu, kur tie kalneliai yra. Nu nemoku paaiškint doh.gif Mato teta ten gyvena (berods, Šakių kaimas - važiuojant nuo Alvito link Bartninkų, suktis ne ten, o į dešinę pusę).
QUOTE(karamele_21 @ 2011 07 08, 15:02)
panasiu vaizdeliu galesiu pasigirt ir as gal po kokiu 2 metu blush2.gif  ax.gif

Kas bus po 2 metų? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(juratele:) @ 2011 07 08, 15:06)
jie pastukyje yra biggrin.gif

Kad ten jauniausiam svečiui tikrai nebuvo g.gif O aš užsimušdama paveikslėlio ieškojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 07 08, 17:09)
Kas bus po 2 metų? blush2.gif

kraustysimes is 5 auksto i namuka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 07 08, 15:12)
kraustysimes is 5 auksto i namuka blush2.gif

Karamele, baik, bo aš tikrai tos liepos 23 nesulauksiu - nusprogsiu iš pavydo lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
[QUOTE][quote=simoselis,2011 07 08, 17:15]Karamele, baik, bo aš tikrai tos liepos 23 nesulauksiu - nusprogsiu iš pavydo lotuliukas.gif  blush2.gif
[/quote]
nesprok nesprok mielai lauksiu sveciuose mirksiukas.gif tarpkitko siauliai nuo mazeikiu netoli ax.gif bigsmile.gif
na svociutes sio savaitgalio didelios sekmes jums ir sauniu sveciu kad nebutu tie blynai prisvile thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karamele_21: 08 liepos 2011 - 20:18
na as ir priimu visas i sveciu:) na ir ramu cia pas mus, tikekimes gerai sekasi musu sio savaitgalio svociutems biggrin.gif siandien nupirkom vyreliui sviesu kostiuma, ot bus wub.gif mano MB nors ir nekudas, bet atrodo wub.gif na tikras pirslys biggrin.gif vaiksciojo po turgu ir mane keike sake nusipbodai tu Petruskeviciau, tai jai kojines netinka, tai batu atspalvis ne tas lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes cool.gif
Kaip matau cia puse suvalkijos sturmuoja SM mirksiukas.gif As taip pat is Vlkv lotuliukas.gif

Merginos, medaliukus sugalvojot superinius, ir pigu ir originalu ir manau svetys bus patenkintas smile.gif

neseniai dalyvavom vienose vestuvese, kur pirsliai visko visko buvo daug prisiruose, o isivaizduoju finansu kiek isleido doh.gif

Labiausiai nustebino sekancia diena, (nors ji buvo tik pusryciai ir likuciu naikinimas), bet jie kiekvienam sveciui, o ju buvo apie 50, liepe traukti po lapeli, ant kuriu buvo surasyti ivairus prizai, pvz. kristolines taures - svetys gavo plastikinius, vienkartinius stikliukus graziai papuostus; arba vienkartiniu indu 6 asmneims rinkinys - pietu servizas 6 lotuliukas.gif as isitraukiau prabangia molio kauke - o ten buvo senoviska pasta ipac murzinom rankomplauti lotuliukas.gif
As kazka irgi panasaus galvoju padaryt...
Atsakyti