Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių bumas

QUOTE(juratele:) @ 2011 07 08, 15:28)
[/img][/url]

kaip nerealiai taures isgravyruotos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 07 08, 14:34)
kaip nerealiai taures isgravyruotos wub.gif  wub.gif  wub.gif

na man ir patiko, cia Kaune SAVAM graviravau, srifta galima pasirinkt koki nori, tik va gaila ant kojeles negraviravo, ir per velai sumasciau, kad galejau jaunuju vardus uzrasyt. na as buvau pasiskaiciavus kad uz simboli reiks moket, tai dariau kad pigiau, o pasirodo uz taure kaina eina, nesvarbu kiek simboliu

kur tu savo butelius desi nertus?
Atsakyti
OHO, grazu smile.gif Taures tai tikrai ilgam liks wink.gif
As per savo vestuves pirkau pati krikstolines taures bazese ranku darbo, po 19 Lt ax.gif , nes ciut ciut skyresi rastas, bet tik gerai isiziurejus thumbup.gif Klasioke isgraviravo musu vardus ir vestuviu data, super biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele:) @ 2011 07 08, 14:28)
na va ir as truputi imesiu,tikiuosi mano jaunoji neturi kada cia uzeiti  blush2.gif va mano tos taures

Gražios taurės 4u.gif wub.gif

Na ką sėkmės šį savaitgalį startuojančioms, susirinkim pasidalint įspūdžiais drinks_cheers.gif Nepamirškit pakelt keletą taurelių blush2.gif vacation4.gif
Sėkmės kitoms besiruošiančioms 4u.gif smile.gif
Atsakyti
rAktyvi, labai labai tortas thumbup.gif

karameles įrankių puokštė thumbup.gif

juratele:) taurės thumbup.gif wub.gif

Jūs dirbat išsijuosę, o aš atostogauju su vaikais doh.gif Tikiuosi, kad šnd bent iki Vokiškėlių Vilkavišky nueisiu kai mama iš darbo pareis, nes su mažaja be šansų į parduotuvę įžengt - tuoj lipa iš vežimo ir visko baisiai jai reikia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crazy Lady: 08 liepos 2011 - 13:51
QUOTE(Crazy Lady @ 2011 07 08, 14:51)
rAktyvi, labai labai tortas thumbup.gif

karameles įrankių puokštė thumbup.gif

juratele:) taurės thumbup.gif  wub.gif

Jūs dirbat išsijuosę, o aš atostogauju su vaikais doh.gif  Tikiuosi, kad šnd bent iki Vokiškėlių Vilkavišky nueisiu kai mama iš darbo pareis, nes su mažaja be šansų į parduotuvę įžengt - tuoj lipa iš vežimo ir visko baisiai jai reikia doh.gif

tai mes pasirodo siek tiek kaimynes, na as Alvite gyvenu biggrin.gif mano jaunoji ten puokstes uzsisake biggrin.gif man ta parduotuve visai nebloga thumbup.gif kokio amziaus tavo mazoji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratele:): 08 liepos 2011 - 14:00
QUOTE(simoselis @ 2011 07 08, 10:59)
Nu žinai, jau galvojau, kad pošlumu manęs tikrai niekas nepralenks blink.gif  Klydau lotuliukas.gif

Labai labai gražu wub.gif  wub.gif

Neatsimenu, kažką praleidau? g.gif

Pirkau "Senukuose" daržo skyriuj, berods 9 lt už kg ax.gif

oi labai aciu... vat iki senuku butu nedaeje palekti doh.gif rolleyes.gif
taip kad tiesiu taikymu i senukus.... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2011 07 08, 12:45)
sveikos, radau pas save, gal kam pravers  4u.gif 

wub.gif O turi maketą ar tik nuotrauką? blush2.gif
QUOTE(zulve @ 2011 07 08, 13:03)
Labukas smile.gif
Mes taip pat uzkviesti pirsliauti rugsejo 2  doh.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif Manau, kad Lietaus lašas omeny turėjo kitą pinigų medį (na, panašiai kaip saldainių medis) mirksiukas.gif
QUOTE(Esposita @ 2011 07 08, 13:09)
Sveikos.
Mūsų Jaunųjų šventė bus rugsėjį. Tad dar laiko lyg ir nemažai. Nors dar tik pradėjom dėlioti scenarijų  4u.gif 

Sveika ir tu prisijungusi 4u.gif
QUOTE(juratele:) @ 2011 07 08, 13:28)
na va ir as truputi imesiu

Pagaliau ir tu savo gėrį iš po sijonų ištraukei thumbup.gif Mergos, aš apakus, jaučiu, kas iš šono pamatytų jūsų darbus, čiuju, sakytų, kad čia firma kokių elitinių svočių lotuliukas.gif
QUOTE(rAktyvi @ 2011 07 08, 13:47)
Na ką sėkmės šį savaitgalį startuojančioms, susirinkim pasidalint įspūdžiais  drinks_cheers.gif
Sėkmės kitoms besiruošiančioms  4u.gif  smile.gif

Būtinai, lauksim tavęs pasirodant 4u.gif Sėkmės tau kuo dideliausios, laikysim kumščius už tave 4u.gif
QUOTE(Crazy Lady @ 2011 07 08, 13:51)
su mažaja be šansų į parduotuvę įžengt - tuoj lipa iš vežimo ir visko baisiai jai reikia doh.gif

Kad ten ne tik mažajai - tau pačiai norėsis viską nušluot tongue.gif
Atsakyti
user posted image
tokie medaliai kuriuos padariau su Karameles pagalba, Vilkaviski parduotuveje(tik dar mazesni ir plonesni) po 5 LT kainuoja doh.gif o cia 5 padekliukai tiek kainavo, ot sutaupiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krig @ 2011 07 08, 10:48)
Mūsų dovana tilps į vokelį, o kad nereikėtų nei mums, nei jauniesiems paskui tų gėlių tampytis, padovanosim namuose prieš išvykstant.
Aš sugalvojau jaunosios išsipirkimą - jaunajam reiks sudainuoti serenadą po langais. Tam reikalui net gitarą į rankas įgrūsim,kad tikroviškiau atrodytų. Bet aišku jis nei dainuot, nei tuo labiau grot tikrai nemoka,tad nejuokais išsigast turėtu. Piršlys nemačiom špargalkę jaunajam į rankas įdės su dainos žodžiais. Parinkau Rebelheart - Kelias Pas Tave , dėl nesudėtingos melodijos, jei jau pats nieko nesugalvos. Galės ir muzikantas,kuris per išlydėtuves gros padėti, jei toks bus. Jei bus labai nedrąsu,visi užtrauksim tą dainą,daugiau dainos tekstų atspausdinsiu. Ir po dainos jaunoji iš antro aukšto (nuosavas namas) ant virvės nuleis raktelį, kuriuo bus užsirakinusi duris. Turės paskui abu ką atsiminti.
Labai noriu paprašyti jaunųjų pareigų pasiskirstymo : aš dirbsiu juodus darbus, aš dirbsiu šlapius darbus... niekaip jų nerandu. Gal kas bent atsimintų kokį tėmelės Nr skaityti.

Nu tiesiog superine ideja!!! thumbup.gif turetu labai fainai buti. Vat tik tokiems zmonems i pirslius eiti, kurie galvoti, kuribingi!!! as tai niekaip nebuciau taip sugalvojus, ant to tai jau visai negabi... nu saunuole thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ojeee, kaip as atsilikau nuo jusu, mes db atostogaujam tai tik aki uzmeciau kaip jus begyvenat blush2.gif kita savaite sugrysiu vel pas jus 4u.gif
Ziuriu pirma vieta paemiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele:) @ 2011 07 08, 14:59)
tai mes pasirodo siek tiek kaimynes, na as Alvite gyvenu biggrin.gif  mano jaunoji ten puokstes uzsisake biggrin.gif man ta parduotuve visai nebloga thumbup.gif kokio amziaus tavo mazoji?

dabar tik pas mamą atostogauju, o gyvenu Vilniuj smile.gif dukrytei metukai buvo birželio mėn ax.gif

QUOTE(simoselis @ 2011 07 08, 15:34)
Kad ten ne tik mažajai - tau pačiai norėsis viską nušluot tongue.gif

lotuliukas.gif gali būt. Važiuosiu su auto, kad nereiktų sunkiai nešt biggrin.gif
Atsakyti