Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių bumas

QUOTE(simoselis @ 2011 07 08, 12:59)
Nu žinai, jau galvojau, kad pošlumu manęs tikrai niekas nepralenks blink.gif  Klydau lotuliukas.gif

Labai labai gražu wub.gif  wub.gif

Neatsimenu, kažką praleidau? g.gif

Ačiū 4u.gif blush2.gif
Na kažkas minėjo, kad i tortą įdėjo ir jauniesiems pasižadėjimus. Tai parašiau ir aš dabar. Na kai visi svečiai pasisakys, duosiu ir jauniesiems pasižadėt. Tai viena pažadą, kad sukvies visus svečius į vestuvių metines, o kitas, kad įvykdys penkvaikio planą. smile.gif

QUOTE(juratele:) @ 2011 07 08, 13:00)
mano dovana graviruotos taures tai as ten i scenariju ikompanavau mirksiukas.gif

Mūsų tai vokely bus. Tai galvoju kada sveikint g.gif
Atsakyti
QUOTE(krig @ 2011 07 08, 11:48)
Labai noriu paprašyti jaunųjų pareigų pasiskirstymo : aš dirbsiu juodus darbus, aš dirbsiu šlapius darbus... niekaip jų nerandu. Gal kas bent atsimintų kokį tėmelės Nr skaityti.

Super idėjos su serenada ir rakteliu 4u.gif
Darbų pasiskirstymus turiu tokius (jie daugmaž identiški, dar nebuvau prisėdusi sutvarkyti):

Ne paslaptis, kad ši sutuokta pora kartu jau bemaž 12 metų kartu ir kai kuriuos darbus jau seniai pasiskirstė. Bet po vestuvių, dažniausiai, viskas pasikeičia (žmonės kaip sakant pilnai atsiskleidžia). Be to, atsiranda naujų darbų. Tad padėsim jauniesiems pasiskirstyti pareigomis viešai, kad nekiltų nesusipratimų, barnių pirmom bendro gyvenimo dienom.

Mes užduosime jums klausimus, o jus paeiliui turėsite išsitraukti atsakymus. Pirma trauks Giedrė, o sekanti klausima Darius ir t.t. Pasikeisdami susiskirstysite pareigomis.

1. Valgį gamins
2. Po parduotuves lakstys
3. Lūpas dažysis
4. Vaikus gimdys
5. Vystyklus skalbs
6. Žais su vaiku
7. Mašiną remontuos
8. Čiaupus remontuos
9. Su draugais alų gers
10. Su draugėmis telefonu pusvalandį plepės
11. Nervais gros
12. Šventai dirbs nykiausius darbus pvz.: gulės ant sofkutės prieš televizorių, skaitys laikraščius
13. Pinigus uždirbs
14. Pinigus leis
15. Grindis plaus
16. Algalapį ir piniginę skenuos
17. Mylės iki gyvenimo pabaigos

1 Pinigus uždirbsiu – AŠ
2 Pinigus išleisiu – AŠ
3 Vieną kartą per mėnesį rūbų spintą man atnaujinsi – TU
4 Pusryčius ir kavą į lovą neši – TU
5 Skalbsiu – AŠ, lyginsi – TU
6 Vairuosiu mašina – AŠ, o plausi – TU
7 Gersiu alu už du – AŠ
8 Prie televizoriaus sedesiu – AŠ0
9 Indus plausiu – AŠ
10 Kartą per mėnesį piršlį į barą nuvesiu – AŠ
11 Piršlių namus teks tvarkyti – MUMS
12 Vaikus gimdysiu – AŠ, auklėsim – KARTU
13 MYLĖTI IR GERBTI VIENAS KITĄ VISĄ SAVO GYVENIMĄ
PASIŽADAME – MES

PAREIGŲ DALYBOS

-Pinigus išleisiu AŠ
-Šiukšles neši TU
-Pinigus uždirbsiu AŠ
Kai tu barsies AŠ gulėsiu po lova
Vieną kartą per mėnesį rūbų spintą man atnaujinsi TU
Indus plausiu AŠ
Pampersus mūsų vaikui keisi TU
Vaikus gimdysi TU
Kartą per mėnesį piršlį į barą nuvesiu AŠ
Su ufonautais kalbėsi TU
Per mano gimtadienį dovanas gausi TU
Piršlių namus teks tvarkyti MUMS
Pas vienišą kaimyną(-ę) druskos eisiu AŠ
Pusryčius ir kavą i lovą neši TU
Mylėti ir gerbti vienas kitą visą savo gyvenimą pasižadame MES
Į kurortus važiuosiu - AŠ
Pinigus išleisiu - AŠ
Šiukšles nešiu - AŠ
Pinigus uždirbsiu - AŠ
Indus plausiu - AŠ
Pampersus mūsų vaikui keisiu - AŠ
Vaikus gimdysiu - AŠ
Kartą per mėnesį piršlį į barą nuvesiu - AŠ
Per tavo gimtadienį dovanas gausiu - AŠ
Pas vienišą kaimyną(-ę) druskos eisiu - AŠ
Pusryčius ir kavą i lovą nešiu - AŠ
Vaikus auginsiu - AŠ
Svečiuose lankysiuos - AŠ
Valgyti gaminsiu - AŠ
Televizorių žiūrėsiu - AŠ
Laikraščius skaitysiu - AŠ
Piršliu namus tvarkysiu - AŠ
Kai tu barsies - AŠ gulėsiu po lova

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 07 08, 13:22)
O kada jūs sveikinsit jaunuosius? Kartu su visais svečiais?

turbut kad su visais nors tik atvirute iteiksiu blush2.gif nes visa kita tai taures ir irankiai tortui pjauti ir kt. smulkmenos... o geriausia buvo per mano pacios vestuves visi sveciai atvaziave ir sveikino iskart tai kai jau vaziavom i baznycia turejom visas dovanas doh.gif
imetu dar kelis daiktelius vestuvem...
taures i gamta, spynele, puokste ir gerimukai...
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 07 08, 13:08)
turbut kad su visais nors tik atvirute iteiksiu  blush2.gif  nes visa kita tai taures ir irankiai tortui pjauti ir kt. smulkmenos... o geriausia buvo per mano pacios vestuves visi sveciai atvaziave ir sveikino iskart tai kai jau vaziavom i baznycia turejom visas dovanas doh.gif

Wow, taurės tai nerealios! wub.gif Kodėl pas tave taip gražiai išgraviruota? verysad.gif smile.gif pavydžiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 07 08, 12:08)
turbut kad su visais nors tik atvirute iteiksiu  blush2.gif  nes visa kita tai taures ir irankiai tortui pjauti ir kt. smulkmenos... o geriausia buvo per mano pacios vestuves visi sveciai atvaziave ir sveikino iskart tai kai jau vaziavom i baznycia turejom visas dovanas doh.gif

Ech, Karamele, nesvočiautum tu liepos 23, kaipmat į svečius įsiprašyčiau biggrin.gif
Nu super wub.gif O ant tų taurių ten kristaliukus karštais klijais klijavai (dar kartą įsitikinau, kad turi akį - viskas labai lygiai gražiai išraityta 4u.gif )? Kur tų draugelių radai? Audiniuose? O tie įrankiai su bantu - šeimininkėms? Uo, kiek klausimų pasistojo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(rAktyvi @ 2011 07 08, 12:14)
Wow, taurės tai nerealios! wub.gif Kodėl pas tave taip gražiai išgraviruota?  verysad.gif  smile.gif  pavydžiu  blush2.gif

Todėl, kad ji ne Koljė graviravo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 07 08, 13:18)

Matyt lotuliukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2010 04 22, 12:11)
Svociutes gal kas turit tokius lapukus
http://i32.photobuck...ke/DSC_8550.jpg

sveikos, radau pas save, gal kam pravers 4u.gif rasykit i az jei kam reikia, nzn kaip cia isikels g.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 07 08, 14:18)
Ech, Karamele, nesvočiautum tu liepos 23, kaipmat į svečius įsiprašyčiau biggrin.gif
Nu super wub.gif O ant tų taurių ten kristaliukus karštais klijais klijavai (dar kartą įsitikinau, kad turi akį - viskas labai lygiai gražiai išraityta 4u.gif )? Kur tų draugelių radai? Audiniuose? O tie įrankiai su bantu - šeimininkėms? Uo, kiek klausimų pasistojo blush2.gif
Papildyta:

drasiai priimu i svecius visas mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
jo ant tauriu klijavau ale svarovskius bet klijavau su kazkokias klijas (is mb nuciupau). o kaip taip israiciau o gi atsispausdinau raides po to ant lipnios permatomos juostos persipiesiau po to ant tos lipnios dejau tuos kristaliukus (aukstyn kojom ) patepiau klijais ir su visa lipnia uzklijavau ant taures. palaukiau kol isdzius ir nuemiau lipnia...drugeliai audiniuose pirkti... puokste irankiu skirta nuotakai ja dovanosiu tada kai ji ismes savo puokste o kad ji vis dar butu tokia pati grazi ir neliudetu dovanosim jai nauja seimininkes puokste...
Papildyta:
QUOTE(rAktyvi @ 2011 07 08, 14:14)
Wow, taurės tai nerealios! wub.gif Kodėl pas tave taip gražiai išgraviruota?  verysad.gif  smile.gif  pavydžiu  blush2.gif

pirmasias taures griviravau tai doh.gif tai nesiau kad dekupazu pataisytu tai gavos kas gavos (istikruju jos nepigiai atsiejo man bet nelabai patinka) schmoll.gif tai nupirkau prie stalo kitas kaip dovana o sias vesimes i gamta ir nebus gaila sudauzyti... o spynele nesiau visai kitur gravyruoti ir labai gailiuosi kad taures ne ten nesiau... unsure.gif
Atsakyti
[quote=adddi,2011 07 06, 11:29]
jau scenarijus kaip ir paruostas, bet vat toks klausimas iskilo - o kada zidini degate? ar per pirma uzsedima, ar per antra? Mane labai visi sukritikavo, nes mano zidinys iskart po antro uzsedimo... sakykit, o kaip darot Jus? g.gif

Labukas smile.gif
Mes taip pat uzkviesti pirsliauti rugsejo 2 doh.gif
Nors apie tai zinau tik trecia diena, bet minciu turiu...
Kas liecia zidini, tai as tarysiu is karto po "Naujos seimos" pristatymo ir papasakojimo ka veikem kur buvom ir pan. Tada man atrodo logiskiausia, kad tevai atnesa is savo zidiniu ugneles naujos seimynos zidinukui ax.gif Nes tas zidinys pries vidurnakti, tai nei sis nei tas, nes zmonems rimtumai nelabai jau terupi... g.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=Lietaus lasas,2011 07 06, 20:49]
Esu sumascius i vazona sodint pinigu medi, ta jau minejau ankstesnese temose. Nu bet kaip viska pristatyt doh.gif boze uzduoti pasidariau... Pameskit ideju kokiu... Na as cia mastau tipo kaip jaunieji kartu sugeba dirbti...

Meryt, ar verta tiek apsikrauti galvele.... Pagalvok, kiek uzims tai laiko, reikes visokiu priedu prie to: vazono, zemiu, pirstiniu, kokio kastuvelio, o vdrug issidirbs rubus ar dar kaip... Na nezinau nezianu....
Atsakyti
Sveikos.

Mūsų Jaunųjų šventė bus rugsėjį. Tad dar laiko lyg ir nemažai smile.gif Nors dar tik pradėjom dėlioti scenarijų 4u.gif

Negaliu atsidžiaugt SM naudingumu tokiais gyvenimo momentais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
jeigu kas labai nori pažadų torto, bet tingi ar neturi laiko lankstyt tai prašom pažadų tortas galima nusipirkti thumbup.gif
Atsakyti
na va ir as truputi imesiu,tikiuosi mano jaunoji neturi kada cia uzeiti blush2.gif va mano tos taures
user posted image

sirdeles vardams rasyt
user posted image
butelaiciai
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratele:): 08 liepos 2011 - 13:30