Įkraunama...
Įkraunama...

''RYANAIR''

QUOTE(*gitagita* @ 2011 07 13, 11:55)
o kaip skrendant is UK,labai ziuri del skysciu?noriu kvepalus parsivest sau ir dovanu,tai negalesiu?

Dukra vezesi ir i ten, ir is ten- niekam neuzkliuvo. Tik talpos buvo iki 100 ml- tai arba 50, arba 30, arba 75 ml.
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2011 07 11, 15:00)
Nu joo... lotuliukas.gif Dabar jau įsivaizduoju, kodėl žmonės bėga lotuliukas.gif Matosi, kad kur pigesni krydžiai, tai ir kokybė ''geresnė''. Pirmą kartą skrisiu su Ryanair'u, tai jaučiu prisičiūdysiu, nes esu pratusi prie norvegų oro linijų komforto. g.gif

Tai jau tikrai-pamenu savo pirmą skrydį su rynairu-šokas buvo tiesiogine prasme po airbaltic.Bet tik patį pirmą skrydį,dabar jau atrodo kad taip ir turi būt viskas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 13 liepos 2011 - 12:34
QUOTE(rudenssniegas @ 2011 07 13, 14:26)
Dukra vezesi ir i ten, ir is ten- niekam neuzkliuvo. Tik talpos buvo iki 100 ml- tai arba 50, arba 30, arba 75 ml.

aisku,aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*gitagita* @ 2011 07 13, 12:55)
o kaip skrendant is UK,labai ziuri del skysciu?noriu kvepalus parsivest sau ir dovanu,tai negalesiu?

jei duti free pirksi-lengvai parsiveši mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2011 07 13, 15:04)
jei duti free pirksi-lengvai parsiveši mirksiukas.gif

sita tai as zinau,bet beda ta,kad jau turiu nupirkusi ir gaila butu,jei tektu ismest ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DuoDuo @ 2011 07 11, 12:59)
Ryanair nera vietu. Seda kas kur nori, todel ir gaunasi ivairiu nesusipratimu tiems, kurie skrenda su seima ar kompanija.

tokiais atvejais verta imti priority.. vis mažesnė eilutė būna.. aš imu net jei viena skrendu tuo atveju, jei rankinis lagaminukas, kad nereikėtų tampytis ir grūstis su juo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2011 07 13, 12:52)
Aisku. ACIU.

O per kur pigiausia yra ziuret bilietus i Alikante, be persedimu, kaledu laikotarpiu?  g.gif

bandykit ziureti bilietu per www.avia.lt, ten galit ir pirkti jei rasit ka verto demesio.

Teisingai raso, kad skrydziai i Alicante sezoniniai. Bet galit pabandyti pasiziureti su Ryanair su persedimu Gatwick ar Bristol oro uostuose, as butent taip skridau i Alicante su Ryanair kovo menesi (netiko tiesioginio skrydzio datos).. tai gal is UK daugiau skrendanciu tomis kryptimis yra ir galbut jie skraidina visus metus? Paieskokit 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*gitagita* @ 2011 07 13, 12:55)

jei abu buteliukai isemus is dezuciu tilps i skysciams skirta maiseli ir bus iki 100 ml talpos, atimti neturetu 4u.gif
Atsakyti
Aš dabar galvoju... Bagažo išsipirkus neturiu, tipo rankinį turėsiu, bet tas rankinis irgi turi būti kažkokių išmatavimų, ane? Nu pas mane tai ten kaip lagaminas mažas... Sugrūsčiau norėdama virš savęs salone, bet jaučiu negalimės taip. Kai skrendu su norvegų linijomis, tai ten nieko nesako, dėl skysčių irgi niekada neteko susidurti, kad į maišelius reikėtų pakuoti. Bet kai su RYANAIR pirmą kartą skrisiu, tai jaučiu prisikabins man dėl per didelės tašės... ;////
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2011 07 13, 19:23)
Aš dabar galvoju... Bagažo išsipirkus neturiu, tipo rankinį turėsiu, bet tas rankinis irgi turi būti kažkokių išmatavimų, ane? Nu pas mane tai ten kaip lagaminas mažas... Sugrūsčiau norėdama virš savęs salone, bet jaučiu negalimės taip. Kai skrendu su norvegų linijomis, tai ten nieko nesako, dėl skysčių irgi niekada neteko susidurti, kad į maišelius reikėtų pakuoti. Bet kai su RYANAIR pirmą kartą skrisiu, tai jaučiu prisikabins man dėl per didelės tašės... ;////

Rankinio bagažo išmatavimai turi būti 55x40x20 cm. 4u.gif
Atsakyti
Perskaiciau vienoje sio forumo temoje kad ir mobilaus negali nestis su savim? Ar as kazka nelabai gerai supratau?
Atsakyti
'Mobilaus',ko? Telefono? Tikrai kazka negerai supratai.
Shiaip pastebejau,jog temoj pradeda lyst nemazai nesamoningu klausimu. Tik galvoju,ar cia ir neturejimo ka veikt,ar del linxmumo yra rashoma. Tad naturalu,jog i tokius klausimus bus atsakinejama atitinkamai. Ir cia ne tai, kad 'nepatinka-neatsakinek',veikiau- 'nepatinka-neklausinek' biggrin.gif
Tad,tesdamas 'tradicija',noreciau pasiteiraut, ar galima skrendant bandyt atidaryt avarinio ishejimo duris?paveiksliukai gi yra,kaip tai padaryt biggrin.gif
Atsakyti
Pernai vasarą Ryanair skrydyje su dviem telefonais buvau, nieko nesakė (aišku, išjungt reikėjo ir įeinant padėt nuskenuot). Nebent šiemet kas pasikeitę.
Atsakyti
Sveiki, dar vienas klausimas ne į temą... Ieškau kuo apmokėt bilietus, bet vienintelė mano kreditinė- Swedbanko lizinginė kortelė. Ar teko kam tokia pirkt? Esu mokėjus internetinėse parduotuvėse Amerikoj ja, tiko. Gal ir čia tiktų. ax.gif
Atsakyti