Įkraunama...
Įkraunama...

''RYANAIR''

QUOTE(TaGre @ 2011 07 12, 15:17)
Turiu tokį klausimą - ant lagamino etiketės parašyti išmatavimai- 51/35/16. Matavau su cm, bet man daugiau išeina  g.gif  O kojelės ir rankena prisiskaito? Pirmą kartą skrendam su Ryanair, tai kažko neramu.

Taip, reikia prideti ir rankena bei kojeles. O tai kokie iseina ismatavimai? g.gif Kur pirkot lagamina? blush2.gif
Atsakyti
Turiu tokį klausimą - ant lagamino etiketės parašyti išmatavimai- 51/35/16. Matavau su cm, bet man daugiau išeina  g.gif   O kojelės ir rankena prisiskaito? Pirmą kartą skrendam su Ryanair, tai kažko neramu.
Beje, kalbant apie įvairią geležį einant pro patikrą. Pernai Vilniuje porą kartų ėjau pro detektorių, kol susiprotėjau, kad cypia geležiniai papuošimai ant tongue.gif  basučių. Tai lietuviai praleido ir tiek. O Turkijoj , nors ir sakiau apie 'cypiančias' basutes, turkė atkakliai tikrino ir pyko, kol galiausiai kažkas kitas priėjo ir liepė nusiauti  biggrin.gif- praėjau pro detektorių basa  tongue.gif

tai kad daznai reikalauja nusijuosti dirza, nusiauti batus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 12 liepos 2011 - 14:49
QUOTE(_Pandora_ @ 2011 07 12, 15:40)
Taip, reikia prideti ir rankena bei kojeles. O tai kokie iseina ismatavimai? g.gif Kur pirkot lagamina? blush2.gif

Pirkau Maximoj, išmatavimai su kojelėm išeina po pora cm daugiau. Tai kodėl tada rašomi tokie išmatavimai? g.gif Bijau, kad ir liksiu Lietuvoj su lagaminu verysad.gif

Na, kad diržą, laikrodį reikia nusiimti, tai taip, bet batus g.gif Pirmą kart susiduriu
Atsakyti
Kaune batus pastoviai reik nusiaut.stanstede-ziuri kulnus
tagre,turekit maxima maishiuka del visa ko biggrin.gif o lagamina,jei ka, palikit ishlydintiems.tikiuos,cheki turit pasilike?
Atsakyti
Ir gan daznai tenka nusiauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DuoDuo @ 2011 07 11, 12:42)

Bukim kulturingi ir pakantus vieni kitiems smile.gif  4u.gif

Išparduotų bilietų nėra daugiau nei lėktuve sėdynių, taip kad pakantumo, o jei kažkokios vietos ir norisi-galima paprašyt apsikeist, geranoriškai sutinka dauguma. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(beieškanti @ 2011 07 11, 13:07)
Sveiki,Tik su rankiniu bagažu ir su Rynair skrendam pirmą kartą, ar gali kilt problemų jei lagamino ilgis apie 58 cm.  ax.gif,Ir tą lagaminą reikia pro kažkokius rėmus prakišt ar į dėžę dėti  patikrinti matmenims, ir ar tai atlieki pats ar aptarnaujantis personalas.Ačiū  4u.gif

Gali pasimatuoti stovinčiam Raynair stende smile.gif O po to-bagažas važiuoja per muitinės kamerą ir ten turi tilpt mirksiukas.gif Bet ten irgi yra +-uždėti išmatavimai, taip kad telpa viskas jei tik neviršija ten kokias dešimt cm mirksiukas.gif

Turiu tokį klausimą - ant lagamino etiketės parašyti išmatavimai- 51/35/16. Matavau su cm, bet man daugiau išeina  g.gif  O kojelės ir rankena prisiskaito? Pirmą kartą skrendam su Ryanair, tai kažko neramu.
Beje, kalbant apie įvairią geležį einant pro patikrą. Pernai Vilniuje porą kartų ėjau pro detektorių, kol susiprotėjau, kad cypia geležiniai papuošimai ant tongue.gif  basučių. Tai lietuviai praleido ir tiek. O Turkijoj , nors ir sakiau apie 'cypiančias' basutes, turkė atkakliai tikrino ir pyko, kol galiausiai kažkas kitas priėjo ir liepė nusiauti  biggrin.gif- praėjau pro detektorių basa  tongue.gif

Jūsų lagaminas standartas-viskas jam gerai. mirksiukas.gif Keliaukit drąsiai biggrin.gif
Na, muitinė yra muitinė-gali tekt ir basom praeit-duoda gi vienkartines (maišelines) tapkutes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2011 07 12, 19:02)
Jūsų lagaminas standartas-viskas jam gerai.  mirksiukas.gif Keliaukit drąsiai biggrin.gif
Na, muitinė yra muitinė-gali tekt ir basom praeit-duoda gi vienkartines (maišelines) tapkutes smile.gif

Tikiuosi, kad viskas gerai bus su tuo lagaminu. bigsmile.gif

Ačiū visoms už patarimus 4u.gif
Ir dėl batų dabar žinosiu, nes anksčiau neteko susidurti su tokia situacija
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2011 07 12, 19:20)
Tikiuosi, kad viskas gerai bus su tuo lagaminu.  bigsmile.gif

Ačiū visoms už patarimus  4u.gif
Ir dėl batų dabar žinosiu, nes anksčiau neteko susidurti su tokia situacija

Priklausomai ir nuo batų, man keliskart irgi nereikėjo autis, vienusyk buvo medžiaginės basutės, kitukart balerinkos-ir ėjau be jokių nusiavimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2011 07 12, 14:40)
Mazai skraidot, jei nematet beganciu biggrin.gif Man teko paciai begti, nes tarp skrydziu buvo tik 30 min.

Taip, neskraidau daznai, bet cia daugiau kalba eina apie begancius del "geresniu" vietu smile.gif
Kai veluojama i lektuva - pateisinu begima smile.gif) Bet juk vat sako, kad bega ir neveluodami smile.gif
Na...bet tegu sau sportuoja bigsmile.gif
Atsakyti
Gal galit patarti- blogai atsispausdino bilietai- matau kad susiliejes tas barkodas schmoll.gif
Kai dariau Check-in'a, rase, kad atsispausdint galima kita karta, spaudziant reprint, bet nerandu niekur to g.gif tai gal man vel check-in'a darytis? ir tada galesiu naujai atsispausdint?
Atsakyti
Išbandėm ir mes keliavimo malonumus su Ryanair, tai galiu pasakyti tiek, Kaune nedėjo nei į rėmus, nei svėrė - tašė su išmatavimais prasilenkė su svoriu irgi plius lagaminas. Skysčiai nebuvo nurodytose talpose, ju bendras tūris buvo daugiau nei litras, nebuvo sudėti į maišelį. Vežimą leido pasirinkti ar registruoti (nemokamai, vaikui 2,4 m.) ar vežtis iki lėktuvo kartu su savimi. Niekas nei man, nei mergytei batukų nenumovė.Kompiuterio iš lagamino neprašė dėti į dėžę.
Iš Skavsta oro uosto - svėrė, dėjo į rėmus (su taše praslydom, nematė, ar aš dėjau iš vis į tą rėmą, skysčių nedėjau į maišelius - niekas nieko. Tik šį kartą paprašė išimti kompiuterį iš lagamino.
Taip, kad manau, daug kas priklauso nuo tuo metu dirbančių žmonių... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutia: 12 liepos 2011 - 20:13
QUOTE(TaGre @ 2011 07 12, 17:32)
Pirkau Maximoj, išmatavimai su kojelėm išeina po pora cm daugiau. Tai kodėl tada rašomi tokie išmatavimai?  g.gif  Bijau, kad ir liksiu Lietuvoj su lagaminu  verysad.gif

Na, kad diržą, laikrodį reikia nusiimti, tai taip, bet batus  g.gif  Pirmą kart susiduriu

mes irgi taip uzsirovem, raso viena, o realiai kitka doh.gif
Atsakyti