Ar teko kam nors vietoj pakeisto skrydžio atsiimti pinigus, kaip jie siūlo vieną iš variantų?
Įdomu ar daug atsiskaičiuoja, per kiek laiko gražina?
Jei pakeistas skrydis ir tau netinka,tai grazina visus sumoketus pinigus i ta pacia kortele. Kazkur per savaite man kazkada 'apsisuko'.net gauni apie tai patvirtinanti email'a
QUOTE(Mayfly @ 2011 09 10, 15:19)
Korteleje pinigu daugiau, negu reikia
O bandziau su Visa Virtuon (su kuria jau anksciau esu sekmingai nusipirkusi bilietus) ir su Master Card
Gal dar kas nors galite patarti , kas cia gali buti negerai
O bandziau su Visa Virtuon (su kuria jau anksciau esu sekmingai nusipirkusi bilietus) ir su Master Card
Na lygtai pavyko rezervuoti , bet dar vienas klausimėlis rodo tą lapą su rezervacijos nr. ir rašo, kad nėra patvirtinta, kol negavau laiško. Per kiek laiko turėčiau gauti jų laišką (lyg ir buvau skaičiusi, kad per 5 dienas, ar maišau kažką ) nes ir pinigų nenuskaičiavo. Bet tikiuosi, kad jau kaip ir garantiją turiu, kad turėsiu bilietus . Ačiū nepatingėjusiems atsakyti
QUOTE(Mayfly @ 2011 09 12, 10:53)
Na lygtai pavyko rezervuoti , bet dar vienas klausimėlis rodo tą lapą su rezervacijos nr. ir rašo, kad nėra patvirtinta, kol negavau laiško. Per kiek laiko turėčiau gauti jų laišką (lyg ir buvau skaičiusi, kad per 5 dienas, ar maišau kažką ) nes ir pinigų nenuskaičiavo. Bet tikiuosi, kad jau kaip ir garantiją turiu, kad turėsiu bilietus . Ačiū nepatingėjusiems atsakyti
email gauni vos ne per 1 - 2 minutes. Ar gavai email ? O pinigus pirma rezervuoja, tik po to nuskaičiuoja, pasižiūrėk ar pinigai rezervuoti.
QUOTE(Mayfly @ 2011 09 12, 09:53)
aš ir gavau emeilą iškart, pasitikrink, gal pas atve emeilas nuejo i spam'ą, gal pas tave l.dideli filtrai uždėti
Per My Booking reiktu paziuret patvirtinima. Prie PAYMENT (kazkur prie pavardziu tai yra) turi buti uzrasas CONFIRMED, tai reiskia, kad patgirtintas bilieto apmokejimas
QUOTE(Udrius @ 2011 09 12, 10:01)
email gauni vos ne per 1 - 2 minutes. Ar gavai email ? O pinigus pirma rezervuoja, tik po to nuskaičiuoja, pasižiūrėk ar pinigai rezervuoti.
Negavau nieko ir pinigų nerezervavo
QUOTE(Dowe @ 2011 09 12, 10:15)
aš ir gavau emeilą iškart, pasitikrink, gal pas atve emeilas nuejo i spam'ą, gal pas tave l.dideli filtrai uždėti
Nėra niekur nei vieno laiško
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 09 12, 10:21)
Per My Booking reiktu paziuret patvirtinima. Prie PAYMENT (kazkur prie pavardziu tai yra) turi buti uzrasas CONFIRMED, tai reiskia, kad patgirtintas bilieto apmokejimas
Bandžiau žiūrėti per View Booking History nėra tokio rezervacijos numerio , reiškiasi per anksti apsidžiaugiau. Tai kam tada rodė tą numerį, jei nėra rezervacijos
Jeigu nusiperki skrydi su bagazu ir nebetinka skrydzio data, ar galima atsaukti lagamina ir bent uz ji susigrazinti pinigus?
QUOTE(Mayfly @ 2011 09 10, 14:19)
Kai suvedate korteles numeri padarykite tarpa tarp kiekvienos keturiu skaiciu grupes (turi gautis trys tarpai) ir viskas bus OK, jei pinigu korteleje yra.
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2011 09 12, 16:14)
Kai suvedate korteles numeri padarykite tarpa tarp kiekvienos keturiu skaiciu grupes (turi gautis trys tarpai) ir viskas bus OK, jei pinigu korteleje yra.
Rimtai? Negali būti, kad tik tiek nedaug trūksta , jau baigiu prarasti viltį, kad nusipirksiu bilietus . Ačiū už patarimą , vakare grįžusi pabandysiu ir parašysiu kaip sekėsi