Įkraunama...
Įkraunama...

''RYANAIR''

QUOTE(Geisha24 @ 2011 07 07, 21:34)
Dar vienas klausimas  biggrin.gif  Boarding pase kamputyje yra numeriukas SEc.no 36, ką jis reiškia?

o tapatybės kortelės duomenų po chek-in pamatyti negalima taip? unsure.gif  Kažkokia baimė,kad netokius skaičiukus įvedžiau biggrin.gif

Jaučiuosi kaip visiška blondinė  biggrin.gif

nezinau ka reiskia, duomenu nerodo.
Atsakyti
tas skaičius reiškia eilės numerį, tai yra kelinta padarei check in smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif Tas seq.no,tai jusu vieta eileje i lektuva.uzejus po patikros i sale,visu klausinejat,kieno koks nr ir taip 'rykiuojates' tvarkingai vorele (todel gi visi jau ir stovi eilej,kai dar nei lektuvo nera,nei isodinancio personalo). Aishku,kai jau paleis eit link lektuvo, bekit,nes eiles nr nebegalioja biggrin.gif biggrin.gif
pajuokavau,atsiprashau biggrin.gif tik kartais tokio 'zaidimo' vaizdas susidaro
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 07 07, 21:36)
biggrin.gif Tas seq.no,tai jusu vieta eileje i lektuva...

kai skridau, tikėjausi panašių dalykų (bėgimo į lėktuvą, stumdymosi ir pan.), bet viskas tvarkingai, greitai ir be jokio stumdymosi praėjo, nors skridau populiariu reisu iš Kauno į Stanstedo oro uostą, o lėktuvas pilnutėlis buvo. kai atėjo personalas, visi tvarkingai eile sustojo ir tiek smile.gif

pamenu, kai bijojau prieš tą pirmą skrydį, kur eit, ką daryt, ko galima - negalima, bet viskas praėjo gerai ax.gif
Atsakyti
Esu skridusi daug kartų, bet niekada nesirikiuodavau pagal kažkokį eilės numerį. biggrin.gif Tiesiog gražiai visi sustoja ir personalas suleidžia... Juk niekur lėktuvas nepajudės iki tol, kol paskutinis keleivis neįlips... Nežinau kur jūs su tuo susidūrėt, bet man neteko matyti bėgančių žmonių į lėktuvą. lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki, bandau laime cia blush2.gif gal yra skrendanciu is UK i Lietuva (idealiausia Vilniu) sia ar ateinancia savaite iki sestadienio? paprasyciau atvezt viena lengva suknele (iki 300g), zinoma, atsilyginciau (ji butu pristatytas iki jusu namu, tad papildomu rupesciu minimaliai blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonbonke...: 08 liepos 2011 - 09:00
QUOTE(Toumei @ 2011 07 08, 09:44)
Esu skridusi daug kartų, bet niekada nesirikiuodavau pagal kažkokį eilės numerį. biggrin.gif Tiesiog gražiai visi sustoja ir personalas suleidžia... Juk niekur lėktuvas nepajudės iki tol, kol paskutinis keleivis neįlips... Nežinau kur jūs su tuo susidūrėt, bet man neteko matyti bėgančių žmonių į lėktuvą. lotuliukas.gif

o paskaitėt kad jis pajuokavo?

Aš esu susidūrus su bėgimu į Lėktuvą, iš Kauno į kažkurį Londono oro uostą smile.gif ir bėgimu iš Lėktuvo, tik jau iš Londono į Kauną, bėga kai kurie lietuviai, bėga..

Kiek teko būt Londono oro uostuose, tai jokio bėgimo, visi pasivaikščiodami eina, nebent atskrenda lėktuvas iš Lietuvos.. biggrin.gif
Atsakyti
Tai aišku, kad paskaičiau biggrin.gif Bet sakė, kad kartais toks vaizdas susidaro, tai aš sakau, kad nesu mačiusi nieko panašaus. lotuliukas.gif
Atsakyti
o aš va mačiau biggrin.gif bet ne taip baisiai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif
Turiu tokį klausimėlį apie tresus:
Ruošiuosi keliauti ir noriu prisisegti tresus, tačiau ar einant pro oro uosto metalo detektoriu nepradės cypti dėl tų plaukų? Segtukai visgi metaliniai.. Įsivaizduoju, kad gali būt ne itin maloni situacija blush2.gif
Klausiu šitoje temoje, gal kuri žinosite.
Atsakyti
kai aš ėjau su metaliniu segtuku man cypė, bet apsauginiai pamatė kad sektukas ir sakė kitą kartą išsisegt smile.gif tai jei ir sucyps parodysi kad segtukai ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 07 07, 22:36)
biggrin.gif Tas seq.no,tai jusu vieta eileje i lektuva.uzejus po patikros i sale,visu klausinejat,kieno koks nr ir taip 'rykiuojates' tvarkingai vorele (todel gi visi jau ir stovi eilej,kai dar nei lektuvo nera,nei isodinancio personalo). Aishku,kai jau paleis eit link lektuvo, bekit,nes eiles nr nebegalioja biggrin.gif biggrin.gif
pajuokavau,atsiprashau biggrin.gif tik kartais tokio 'zaidimo' vaizdas susidaro

4u.gif del begimo tai negasdinkit zmoniu mirksiukas.gif o niekas realiai to seq no neziuri, stoja visi i eile ir tiek.. tiksliau i kelias eiles pradzioje daznokai smile.gif
Atsakyti