Įkraunama...
Įkraunama...

''RYANAIR''

QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 08, 14:13)
Sveikos, gal kuri zino, kiek tiksliai nuskaito pinigeliu is banko, jei moki su Lietuviska Viza Electron kortele  blush2.gif  ?

nenuskaito isvis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pliurpa @ 2011 09 08, 15:19)
Nesuprantu, o kam jums tą pincetą slėpti? Galite ir neslėpdama prasinešti.
Striukių kišenių  netikrina tiesiogiai, bet peršviečia, tad nieko ten nepaslėpsite smile.gif

kadangi astrus daiktas tai gali tekt ismest
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2011 09 08, 13:49)
nenuskaito isvis  biggrin.gif

turejai minty,jog ishvis nepraleidzia? Tada taip, tiesa, nenuskaitys ne lito. O korteles mokescio neima tik mokant prepaid mastercard
Papildyta:
QUOTE(COlibra @ 2011 09 08, 14:06)
kadangi astrus daiktas tai gali tekt ismest

cia pincetas toks brangus ar kaip? Striukes irgi shviecia. 'netycia' palikus kelni u kishenej, cyps metalo detektorius
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2011 09 08, 14:49)
nenuskaito isvis  biggrin.gif

unsure.gif ta prasme netinka lietuvishka biggrin.gif Visa electron atsiskaitimui isvis pas juos?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 08, 19:04)
unsure.gif  ta prasme netinka  lietuvishka biggrin.gif Visa electron atsiskaitimui isvis pas juos?

Turi būti kreditinė kortelė...Tinka SEB Visa Virtoun... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 09 08, 17:32)
turejai minty,jog ishvis nepraleidzia?

taip smile.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 08, 18:04)
unsure.gif  ta prasme netinka  lietuvishka biggrin.gif Visa electron atsiskaitimui isvis pas juos?

netinka isvis smile.gif
Atsakyti
Aishku, dekui, kelione nuplaukia vadinas sikart biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 08, 18:36)

tai kad yra pilna žmonių kurie galėtų padėti tokiu atveju, yra kas turi kreditines arba net prepaid korteles mirksiukas.gif galit man AŽ brūkštelt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2011 09 08, 19:36)

QUOTE(irisas @ 2011 09 08, 19:47)
tai kad yra pilna žmonių kurie galėtų padėti tokiu atveju, yra kas turi kreditines arba net prepaid korteles  mirksiukas.gif galit man AŽ brūkštelt wink.gif

tikrai aplinkui rasit zmoniu, kurie turit kortele. o be to, man atrodo irgi kiti skelbiasi, kad padeda nupirkti bilietus. tereikia tik paieskoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2011 09 08, 20:39)
tikrai aplinkui rasit zmoniu, kurie turit kortele. o be to, man atrodo irgi kiti skelbiasi, kad padeda nupirkti bilietus. tereikia tik paieskoti  mirksiukas.gif

O patikimu ir saziningu zmoniu tikrai yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2011 09 07, 23:34)
Man skrydis spalio skrydžiui pavėlino grįžimą valanda laiko, bet atsiunte emailą su prašymu patvirtinti g.gif  Gal jūsų laiškas netyčia į spamą nuėjo?

na va ir aš gavau šiandien pranešimą, kad pakeitė skrydžio laiką, nors pati jau senai pastebėjau
laiške apgailestauja, kad jie nedirba e-mailu ir, jei noriu kažką keist, turiu skambinti telefonu
Atsakyti
Sveiki visi,skrendu su suneliu pirma karta,taigis.. doh.gif Siandien dariausi chek-in,tai man buvo keista kad pastraipoje dokumentu ,buvo tik europian ID kortele ir pasport.Na mudu su kortelem skrisime,taip ir spaudziau,suvedziau korteles numeri,bet mete kad netinkamas dokumentas ar kaip ten,kai pasirinkau pasport ir suvedziau korteles numeri,leido spausdintis.Ar bus gerai,kaip manote...??? blush2.gif ax.gif Kas skride,supras mano parasyta pezalyne.... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti