Įkraunama...
Įkraunama...

''RYANAIR''

QUOTE(audrambru @ 2011 09 06, 15:13)
Padekit,
ryanair agenturoj nusipirkom bilietus tris vienu metu ir viena saskaita atsiskaityta,ar galima du atsaukti bilietus ,o kita nea?
gal kas nors susidure esat?

Nei vieno, nei dviejų, nei visų trijų neatšauksit.
Atsakyti
Atsaukti bilietu negalima nei vieno nei visu triju cool.gif
Atsakėme beveik choru lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo racke: 06 rugsėjo 2011 - 14:46
Ryanair pats pakeite vieno iš mano skrydžių laiką ir dabar man nebetinka kitas.
Jei keisčiau kitą skrydį, supratau, reiks damokėt po 50 EUR žmogui. O mes 4.

Kažin ar nėra tokios situacijos, kad keičiu ne dėl savo noro, o dėl jų keitimų.
Check in dar nepadaryta.

Gal kam teko susidurti?
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2011 09 06, 16:12)
Ryanair pats pakeite vieno iš mano skrydžių laiką ir dabar man nebetinka kitas.
Jei keisčiau kitą skrydį, supratau, reiks damokėt po 50 EUR žmogui. O mes 4.

Kažin ar nėra tokios situacijos, kad keičiu ne dėl savo noro, o dėl jų keitimų.
Check in dar nepadaryta.

Gal kam teko susidurti?

Paskambinkite i Kauno oro uosta, i Ryanair aptarnaujancia bendrove Litcargus, jie viska jums paaiskins. Gal ir yra koks variantas.
Atsakyti
Jei del ju kaltes negalit skrist, apie tai informuojanciam emaile turi but pateikta info, ka reik daryt. Tokiu atveju galima atsisakyt ir atgaut pinigus
Atsakyti
Kaip suprantu skristi negali ne del ju kaltes schmoll.gif Jiems jungiamieji skrydziai nepriklauso, tai jau paciu keliautoju reikalas. Taciau kol kas su didelemis problemomis susidurti dar neteko. Kaip jau ir ne karta rasiau, Litcargus merginos dar nei karto nenuvyle biggrin.gif Tiesa pasakius ne tik jos cool.gif Gironoje bloga situacija taip pat buvo ispresta musu naudai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 09 06, 19:06)
Jei del ju kaltes negalit skrist, apie tai informuojanciam emaile turi but pateikta info, ka reik daryt. Tokiu atveju galima atsisakyt ir atgaut pinigus

QUOTE(racke @ 2011 09 06, 20:25)
Kaip suprantu skristi negali ne del ju kaltes  :

parašiau Almaklp patarimu Litcargus, paaiškino, kad turiu kreiptis tam tikru telefonu į Ryanair ir jie man turi pakeist nemokamai. Bėda, kad derėtis teks angliškai verysad.gif , parašyt sugebu, o pakalbėt telefonu ir dar su greitakalbiu anglu ..... reiks kažko prašyt

Aš manau, kad tai tikrai ne mano kaltė, aš nesuklydau, turiu rezervavimo e-mailą su visai kitu skrydžio laiku, nei dabar rodo MyBooking.

Deja e-mailo apie pakeitimą negavau, tik pati atsitiktinai pastebėjau tikrindama savo finansus. Turėjo išskristi 06:40, o dabar pakeitė į 18:10. Prarandu visą dieną, o viešbutis jau patvirtintas. Ir vietoj pasivartymo po saulute pliaže, turiu trintis šlapiam Londone.
Aišku čia ne pasaulio pabaiga, bet būčiau kitaip skrydžius ir dienas susidėliojusi.

Kažin jie dažnai tokius fintus daro, juk ne streikas, ne vulkanas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garmina: 07 rugsėjo 2011 - 11:17
Sorry,tik dabar pastebejau.taip,jei jungiamasis skrydis,tai nieko gali nepesht. Jie atsako uz a i b,ish b i c,bet ne uz a i c per b. Cia jau rizika,kuri kartais pasiteisina,o va kartais- ne.vis tik reiktu pasidziaugt,jog bent ispejo ir turi pasirinkimo galimybes.liudniau buna,kai paveluoji i b, o tavo lektuvas i c jau ishskrides.betaupant keleta eur,prarandami shimtai.
Shiaip londonas- ne toks ir 'shlapias'.aishku,ne kurortinis miestas wink.gif
Atsakyti
Man skrydis spalio skrydžiui pavėlino grįžimą valanda laiko, bet atsiunte emailą su prašymu patvirtinti g.gif Gal jūsų laiškas netyčia į spamą nuėjo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piktukė: 07 rugsėjo 2011 - 22:34
nepykit jei klausimas pasirodys kvailas blush2.gif , bet lyg neuzmaciau niekur skaitydama, ar ir striukiu kisenes tikrina, noriu pinceta kurnos uzslept, bet turbut nepavyks, su ryanair ryt is kauno skrisiu tai jie ten viska gali pakratyt
Atsakyti
Sveikos, gal kuri zino, kiek tiksliai nuskaito pinigeliu is banko, jei moki su Lietuviska Viza Electron kortele blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(COlibra @ 2011 09 08, 13:53)
nepykit jei klausimas pasirodys kvailas blush2.gif , bet lyg neuzmaciau niekur skaitydama, ar ir striukiu kisenes tikrina, noriu pinceta kurnos uzslept, bet turbut nepavyks, su ryanair ryt is kauno skrisiu tai jie ten viska gali pakratyt

Nesuprantu, o kam jums tą pincetą slėpti? Galite ir neslėpdama prasinešti.
Striukių kišenių netikrina tiesiogiai, bet peršviečia, tad nieko ten nepaslėpsite smile.gif
Atsakyti