Sociai ir 1,5h. Bet geriau jau anksčiau, nei vėluoti.
Ziurint ish kur skrydis ir kokia savaites diena
sakykit, kodel man nerodo mano skrydzio informacijos per check my trip? ar per anksti dar ziuriu, iskrndu penktad
jei planuojam pirkti bilietus gruodzio men, jei kartais butu oro salygos nepalankios pakilimui/nusileidimui ar bus galima atgauti pinigus? gal koki insurance butu galida dasipirkti?
norejau pasiklausti ar normalu jog nusipirkau sestadieni bilieta atsiunte ir koda tik pinigai nei rezervuoti nei nuskaiciuoti? ar isigyjau bilietus ar ne db jau nebesuprantu
QUOTE(COlibra @ 2011 09 05, 13:39)
sakykit, kodel man nerodo mano skrydzio informacijos per check my trip? ar per anksti dar ziuriu.
Jus turite omenyje nerodo jusu tinklapyje checkmytrip.com?
Bent jau anksciau tenai Ryanair skrydziu nerodydavo. Daugiau nei pries metus bent jau. Kaip yra dabar-nezinau.
QUOTE(Dolyte @ 2011 09 05, 16:03)
jei planuojam pirkti bilietus gruodzio men, jei kartais butu oro salygos nepalankios pakilimui/nusileidimui ar bus galima atgauti pinigus? gal koki insurance butu galida dasipirkti?
Tai dėl prastų oro salygų neįvykusio skrydžio jums turi pasiūlyti bilieta kitai datai arba gražinti pinigus
QUOTE(linole @ 2011 09 05, 19:16)
Jus turite omenyje nerodo jusu tinklapyje checkmytrip.com?
Bent jau anksciau tenai Ryanair skrydziu nerodydavo. Daugiau nei pries metus bent jau. Kaip yra dabar-nezinau.
aciu, greiciausiai todel ir nerodo, kad ryanair skrydis
QUOTE(*Persikute* @ 2011 09 05, 18:00)
norejau pasiklausti ar normalu jog nusipirkau sestadieni bilieta atsiunte ir koda tik pinigai nei rezervuoti nei nuskaiciuoti? ar isigyjau bilietus ar ne db jau nebesuprantu
Bandykite pasitikrinti per manage my booking ir pamatysite
QUOTE(Piktukė @ 2011 09 05, 21:27)
Bandykite pasitikrinti per manage my booking ir pamatysite
rodo jog yra, vadinasi kaledoms skrendam aciu jums
O rodo CONFIRMED ar NOT CONFIRMED? Jei pastarasis,tai del skrydzio nebuciau toks tikras