Įkraunama...
Įkraunama...

''RYANAIR''

QUOTE(Doncia @ 2011 08 23, 21:05)
Tokia pati suma bus ir vėliau dadedant bagažą. Kodėl manai, kad vėliau bus kaina 130 Lt?

Spėju skrydis iš Kauno yra iki 09.21, o grįžimas po 09.21, todėl bagažo kaina yra 35 EUR į abu galus, kas reškia 122.50 Lt. Kas nurodyta ir ryanair'o tarifų lentelėj.

Nemanau, kad 130lt bus, tiesiog kai pirkau bilietus galėjau iš karto imti su registruotu bagažu 15kg ir būtų už jį papildomai 130lt. O dabar po bilietų nupirkimo perkant papildomai bagažą kainą 122,70lt. Taip iš Kauno tikrai iki 09.21, o grįžimas po 09.21 wink.gif
Papildyta:
QUOTE(whitey @ 2011 08 23, 21:38)
beje,ar yra terminas iki kada gali bagaza dasipirkt? Turbut tos 4val iki skrydzio? Nedares taip, tai pamasciau

Kai šiandien į ryanair skambinau, tai sakė galima dasipirkti likus 2h iki skrydžio smile.gif
Laiko sočiai, panikos mažiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonytia @ 2011 08 23, 22:55)
Nemanau, kad 130lt bus, tiesiog kai pirkau bilietus galėjau iš karto imti su registruotu bagažu 15kg ir būtų už jį papildomai 130lt. O dabar po bilietų nupirkimo perkant papildomai bagažą kainą 122,70lt.

A supratau, tai čia jau dėl valiutų kurso svyravimo taip gaunasi. Nes kaina eurais ar svarais stabili.
Atsakyti
Dekui uz atsakymus. Man papildymas nemokamas,nors su kreditine patogiau- neishkart pinigus nuima
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2011 08 22, 12:47)
visa elektron nekreditine, tai su ja bilietu nenusipirksit 4u.gif

pas mane tokia pat situacija, uzsisakinejau bilietus su visa elektron. Ryanairas leido viskas tvarkoj nes pasirinkime netgi yra visa elektron. Gavau visus kodus, kad viskas apmoketa tvarkoj. O snd patikrinu kortele ir ziuriu kad pinigu tiek pat kiek ir buvo, tai nieks man ju nenuskaiciavo..tai taip ir nesuprantu dbr ar nusipirkau tuos bilietus ar ateisiu skristi ir sakys zygiuok atgal lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimoote @ 2011 08 25, 18:25)
pas mane tokia pat situacija, uzsisakinejau bilietus su visa elektron. Ryanairas leido viskas tvarkoj nes pasirinkime netgi yra visa elektron. Gavau visus kodus, kad viskas apmoketa tvarkoj. O snd patikrinu kortele ir ziuriu kad pinigu tiek pat kiek ir buvo, tai nieks man ju nenuskaiciavo..tai taip ir nesuprantu dbr ar nusipirkau tuos bilietus ar ateisiu skristi ir sakys zygiuok atgal  lotuliukas.gif

manau, kad neturit blink.gif
ryanair psl prisijunkite prie manage my booking 4u.gif ten ir pamatysit turite ar ne 4u.gif tai bus patikima smile.gif
lietuvisku visa elektron neaptarnauja, neziurint to, kad pasirinkimas yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2011 08 25, 19:11)
manau, kad neturit blink.gif
ryanair psl prisijunkite prie manage my booking 4u.gif  ten ir pamatysit turite ar ne 4u.gif tai bus patikima smile.gif
lietuvisku visa elektron neaptarnauja, neziurint to, kad pasirinkimas yra 4u.gif

tai dbr ka daryti? ieskoti kas turi kreditine ir sumoketi uz tuos bilietus ar kaip? net bloga pasidare, nes butinai turim skristi tuo laiku blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimoote @ 2011 08 25, 19:19)
tai dbr ka daryti? ieskoti kas turi kreditine ir sumoketi uz tuos bilietus ar kaip? net bloga pasidare, nes butinai turim skristi tuo laiku  blink.gif

ryanair psl prisijunkite prie manage my booking ten ir pamatysit turite ar ne
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2011 08 25, 19:28)
ryanair psl prisijunkite prie manage my booking  ten ir pamatysit turite ar ne

prisijungiau, rodo kad viskas tvarkoj yra ''uzbukinti'' bilietai, viskas comfirmed., rodo ir senus pirkimus. Tik nesuprantu kodel tada bankas man nenuraso pinigu... ryt pasidomesiu snore ''kame reikalas''. kazkokia idomi situacija cia gavos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimoote @ 2011 08 25, 23:55)
prisijungiau, rodo kad viskas tvarkoj yra ''uzbukinti'' bilietai, viskas comfirmed., rodo ir senus pirkimus.  Tik nesuprantu kodel tada bankas man nenuraso pinigu... ryt pasidomesiu snore ''kame reikalas''. kazkokia idomi situacija cia gavos  g.gif

man bankas irgi po kelias savaites "nenurašo" pinigų, bet jie būna rezervuoti, prisijungus prie internetinės bankininkyetės juos rodo, bet realiai su jais nieko negaliu daryt

nors gal čia pas jus ir kitokia situacija
Atsakyti
QUOTE(Vook @ 2011 08 26, 03:20)
man bankas irgi po kelias savaites "nenurašo" pinigų, bet jie būna rezervuoti, prisijungus prie internetinės bankininkyetės juos rodo, bet realiai su jais nieko negaliu daryt

nors gal čia pas jus ir kitokia situacija

o jus su lietuviska visa electron perkate bilietus?

na va viskas jau tvarkoj thumbup.gif pasirodo snoras buvo ''uzluzes'' todel ir nenuskaite. snd ryte viskas susitvarke nuskaite pinigelius smile.gif
taigi galima pirkti ryanair'e su lietuviska Visa Electron thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimoote: 26 rugpjūčio 2011 - 08:23
aš su paprasta Visa perku smile.gif
Atsakyti
Norejau konsultacijos - ar skrendant po ES salis su Ryanair, tinka ID kortele kaip keliones dokumentas?? Visada galvojau, kad tinka, bet pabandziau check'intis online'u ir kur reikia ivesti informacija prie Travel document details, tai kai reikia pasirinkti Document type, iskrenta tik Passport g.gif Nera galimybes rinktis ID kortele... Kazkaip keista... Ar kas yra susidures su tokia problema, nes skrendam su vaikais ir musu vaikai turi tik ID korteles doh.gif
Atsakyti