dek fotika ant kaklo, o ant virshaus striuke. Ir cia tik praeinant pro mergaites. paskui nusimesi ir tiek
QUOTE(whitey @ 2011 08 23, 19:09)
dek fotika ant kaklo, o ant virshaus striuke. Ir cia tik praeinant pro mergaites. paskui nusimesi ir tiek
na nenepaslepsi prof fotiko po striuke... Man irgi sis klausimas aktualus, nes noriu apie 3kg fotoirangos gabentis
QUOTE(Forgete @ 2011 08 23, 18:38)
na nenepaslepsi prof fotiko po striuke... Man irgi sis klausimas aktualus, nes noriu apie 3kg fotoirangos gabentis
Bandžiau krautis lagaminą šiandien, tai niekaip netelpa man niekas... Pirksiu registruota bagažą 15kg.. Skambinau į ryanair, tai sakė, kad galiu drąsiai dasisakyti registruotą bagažą, įdomu kaina bus ta pati kaip ir perkant bilietus, 130lt? Nes dar nebandžiau, prašysiu, kad draugas iš UK tai padarytų prie manęs prisijungęs, nes aš kreditinės neturiu kortelės..
QUOTE(Bonytia @ 2011 08 23, 18:42)
Bandžiau krautis lagaminą šiandien, tai niekaip netelpa man niekas... Pirksiu registruota bagažą 15kg.. Skambinau į ryanair, tai sakė, kad galiu drąsiai dasisakyti registruotą bagažą, įdomu kaina bus ta pati kaip ir perkant bilietus, 130lt? Nes dar nebandžiau, prašysiu, kad draugas iš UK tai padarytų prie manęs prisijungęs, nes aš kreditinės neturiu kortelės..
Priklauso nuo to kur skrendate
QUOTE(racke @ 2011 08 23, 20:18)
Priklauso nuo to kur skrendate
Kaunas - Londonas
Londonas - Kaunas
ir skrendant ir paskrendant man reikės registruoto Pasitikrinau , bendra suma gaunasi 123lt
QUOTE(Bonytia @ 2011 08 23, 19:42)
įdomu kaina bus ta pati kaip ir perkant bilietus, 130lt?
Kaina ta pati ar pirksite kartu su bilietais, ar vėliau dasipirksite. Nebent dėl kokių priežasčių ryanair'as sugalvotų padidinti mokesčius. Apie tai paprastai įspėja iš anksto.
Jei bilietus perkate su kokia entropay kortele, bagažą netgi naudingiau pirkti vėliau po bilietų nupirkimo
QUOTE(Doncia @ 2011 08 23, 21:38)
Kaina ta pati ar pirksite kartu su bilietais, ar vėliau dasipirksite. Nebent dėl kokių priežasčių ryanair'as sugalvotų padidinti mokesčius. Apie tai paprastai įspėja iš anksto.
Jei bilietus perkate su kokia entropay kortele, bagažą netgi naudingiau pirkti vėliau po bilietų nupirkimo
nu manes tai neispejo kad padidins bagazo mokescius
QUOTE(Doncia @ 2011 08 23, 20:38)
Tai va dabar pasijungus gaunasi 7lt pigiau Valio, ir dėl fotiko nėra ko nerimauti
QUOTE(Forgete @ 2011 08 23, 19:38)
buvo atvejis kai mes skridome, kai moteris fotika ant kaklo pasikabinus ejo, nu toki nemaza, tai Kose liepe viska i viena vieneta bagazo susikrauti, nors ta pati moteris sake, kad kitame orouoste ji taip ejo ir niekas nieko neliepe, taip, kad cia nezinia kaip kada....
QUOTE(Bonytia @ 2011 08 23, 21:51)
Tai va dabar pasijungus gaunasi 7lt pigiau Valio, ir dėl fotiko nėra ko nerimauti
Tokia pati suma bus ir vėliau dadedant bagažą. Kodėl manai, kad vėliau bus kaina 130 Lt?
Spėju skrydis iš Kauno yra iki 09.21, o grįžimas po 09.21, todėl bagažo kaina yra 35 EUR į abu galus, kas reškia 122.50 Lt. Kas nurodyta ir ryanair'o tarifų lentelėj.
Doncia, o kodel geriau veliau su entropay dasipirkinet?
beje,ar yra terminas iki kada gali bagaza dasipirkt? Turbut tos 4val iki skrydzio? Nedares taip, tai pamasciau
beje,ar yra terminas iki kada gali bagaza dasipirkt? Turbut tos 4val iki skrydzio? Nedares taip, tai pamasciau
QUOTE(whitey @ 2011 08 23, 22:38)
Doncia, o kodel geriau veliau su entropay dasipirkinet?
Jei perki bagažą kartu su bilietu, automatiškai į entropay reikia pervesti didesnę sumą pinigų, nuo kurios sumoki tuos 5 proc. už pavedimą ir dar už konvertavimus valiutų keli proc. Jei bagažas pirmyn-atgal, tai skaityk permoki apie 10 Lt.
Bagažą dasiperku su paprasta kreditine, kortelės administravimo mokesčio mokėti nereikia.