Įkraunama...
Įkraunama...

''RYANAIR''

QUOTE(Piktukė @ 2011 08 05, 11:35)
Kaip manot, ar verta pirkti i londona bilietus pirmyn, atgal 2 zmonems uz 500 lt jau su mokesciais? g.gif  Galvoju ar dar kažko laukti spaliui, ar geriau pirkti ir viskas...

Dar net šiandien mačiau ~200 Lt žmogui su mokesčiais spaliui, prieš mėn. pirkau už 142 Lt/žmogui.

Manau realu dar pagauti už 140/160 Lt, aišku dienos gali netikti.
Atsakyti
Cia apie abu galus kalbi ar kaip? Shiaip kiek esu mates,tai buvo i stansted 80lt,atgal 22.99£.su rankiniu,be korteles mokescio
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 08 09, 00:03)
Cia apie abu galus kalbi ar kaip? Shiaip kiek esu mates,tai buvo i stansted 80lt,atgal 22.99£.su rankiniu,be korteles mokescio

Be abejo, kad į abu.
Atsakyti
Tada sumesk man matematika, kaip ten 140lt gauni g.gif man net 160lt nesigauna. Kokiom kainom skaiciavai?nes ash pigiausius imanomus surashiau
Atsakyti
Aš jau nusipirkau už tuos 500lt ir žiūriu neprašoviau, nes vos man nusipirkus, bilietai tomis dienomis pabrango visais 150 lt blink.gif o norėjau keliauti būtent per ilgąjį spalio savaitgalį, kad nereikėtų sedėti namie ax.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 08 09, 09:36)
Tada sumesk man matematika, kaip ten 140lt gauni g.gif man net 160lt nesigauna. Kokiom kainom skaiciavai?nes ash pigiausius imanomus surashiau

Nerašiau, kad šiai dienai yra tokių. "Realu pagauti" už tokią kainą smile.gif
Spalio pabaigai-lapkričio pradžiai dar ir šiandien buvo 160 Lt + entropay ~10%.
Atsakyti
sveikos, vakar nusipirkau bilietus, ir noreciau suzinoti ar imanoma pakeisti grizimo data, ar galima keisti kai check-in darysiu, pirma kart pirkau tai suzioplinau su datom, bet dideles bedos nera
Atsakyti
QUOTE(COlibra @ 2011 08 09, 16:54)
sveikos, vakar nusipirkau bilietus, ir noreciau suzinoti ar imanoma pakeisti grizimo data, ar  galima keisti kai check-in darysiu, pirma kart pirkau tai suzioplinau su datom, bet dideles bedos nera

Ne negalima. Data keiciant keiciate bilieta (siuo atveju atgalini) keitimo mokestis jei neklystu 100eu
Atsakyti
Doncia, tai man tik bendrai reikejo,nes kiek esu mates, i stansted ish kauno return pigiau 165-172 nebuvo. Vat ir svarstau, ar buna stebuklu
Atsakyti
QUOTE(-Juodre- @ 2011 08 09, 19:00)
Ne negalima. Data keiciant keiciate bilieta (siuo atveju atgalini) keitimo mokestis jei neklystu 100eu

Jei keičiasi keleivis, tada 100 EUR, o jei tik data - 40 EUR, plius kainų skirtumas už bilietą, jei naujom datom bilietai būtų brangesni:
žr. Ryanair fares
Atsakyti
Akivaizdu, kad tada geriau jau pirkti nauja bilieta, nei uzsiimt zaidimais su ju kontora
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 08 09, 19:38)
Doncia, tai man tik bendrai reikejo,nes kiek esu mates, i stansted ish kauno return pigiau 165-172 nebuvo. Vat ir svarstau, ar buna stebuklu

Juk nebuvo kalbos iš kokio LT oro uosto į kokį Londono oro uostą.
Va dabar yra Vilnius-Stansted-Vilnius 11.19-11.23 - 131 Lt, 11.29-11.30 - 102 Lt. Ir joks čia ne stebuklas, kas netingi tas randa smile.gif
Atsakyti