Įkraunama...
Įkraunama...

''RYANAIR''

QUOTE(asertyt @ 2011 08 02, 09:39)
Vakar uzsakinejau bilietus,matyt ( nu ne matyt biggrin.gif ) kazka ne taip padariau ir kai paspaudziau rezervuoti,ismete,kad klaida.Duomenys visi buvo duoti jau.Laiskas neateina.Tai dabar kaip zinoti ar bilietai uzsakyti ar ne ? Tikriausiai,kad ne.O pinigu tikiuosi nenuskaiciavo ?
Aciu uz atsakymus.

tai pasitikrinkit, ar pinigu nenuskaiciavo/rezervavo smile.gif
Man du kartus yra teke matyti po savo užsakymo: klaida ir sesija laikinai užrakinta. Abiem atvejais, pinigai būdavo rezervuoti, bilietai užsakyti. Galu gale per My Booking galima pasitikinti, kad gavosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 08 02, 09:45)
tai pasitikrinkit, ar pinigu nenuskaiciavo/rezervavo smile.gif
Man du kartus yra teke matyti po savo užsakymo: klaida ir sesija laikinai užrakinta. Abiem atvejais, pinigai būdavo rezervuoti, bilietai užsakyti. Galu gale per My Booking galima pasitikinti, kad gavosi  mirksiukas.gif

Vakare tik galesiu saskaita patikrinti.
O kaip per my booking pasitikrinti,jei as negavau rezervacijos numerio ?
Atsakyti
QUOTE(asertyt @ 2011 08 02, 09:50)
Vakare tik galesiu saskaita patikrinti.
O kaip per my booking pasitikrinti,jei as negavau rezervacijos numerio ?

su elektroniniu pastu dar galima;)
Atsakyti
O tu atsidaryk my bookings ir paziurek,ka reikia suvest.manau,nustebsi biggrin.gif
Atsakyti
sakykit, jei mano rankinio bagažo tašė yra didesnių išmatavimų,tačiau sveria ~4 kg ir lengvai susispaustų tuose rėmuose ,ar nekils problemų? Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Niekonežinau_ @ 2011 08 02, 20:25)
sakykit, jei mano rankinio bagažo tašė yra didesnių išmatavimų,tačiau sveria ~4 kg ir lengvai susispaustų tuose rėmuose ,ar nekils problemų? Ačiū  smile.gif

jeigu susispaudzia tai turetu buti viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 08 02, 19:30)
jeigu susispaudzia tai turetu buti viskas ok.

Nebent jei bus taip, kaip kazkur cia forume skaiciau, nereikejo tasiuko deti i remus, o tuos remus dejo ant tasiuko ir jei krastai issikisa... sorry - mokekite pinigelius mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(_Niekonežinau_ @ 2011 08 02, 20:25)
sakykit, jei mano rankinio bagažo tašė yra didesnių išmatavimų,tačiau sveria ~4 kg ir lengvai susispaustų tuose rėmuose ,ar nekils problemų? Ačiū  smile.gif

Tai geriau suspauskit ta tase ir i maisa koki medziagini sugruskit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lovella: 02 rugpjūčio 2011 - 22:06
Sveiki,
gal kas turite Ryanair Credit Card, gal galite pakomentuoti kaip įsigyti, ar galima iš Lietuvos ir kaip pavyzdžiui pervedinėti pinigus į sąskaitą, juk tai būtų tarptautiniai pavedimai,kurie nemažai kainuoja, gal tada ir neapsimoka. Ar yra kortelės mokestis jei moki su šia korteele? Dažnai perku bilietus tai norėūsi kokių nors nuolaidų. g.gif
Aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarr: 03 rugpjūčio 2011 - 13:54
QUOTE(Vilmuutee @ 2011 07 31, 15:35)
Dažnas mano maršrutas Kaunas-Edinburgh. Niekad nėra buvę 6dieniais skrydžių. Gal kažką sumaišėt  ax.gif

ačiū, jau supratau, kad klydau blush2.gif . O sakykit, kokia normali kaina už kurią verta skristi rugsėjo mėnesį ir į vieną pusę?
Atsakyti
1lt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos.

Turiu didele beda. Gal jau ir diskutavote, bet as neturiu laiko perskaityti visa jusu pokalbi...
Rytoj skrendame i Roma, bet vakar pastebejome, jog darant chek in'a ivedeme varde klaida. Varde truksta vienos raides.

Ka daryti tokiu atveju???? Ar galima dar pakeisti varda??? Ar leis skristi???

Busiu dekinga uz atsakyma!!!!
Atsakyti