tai va, pagaliau padarem online check-in'a be jokiu klaidingu duomenu vedimo
pasiskambinom booking agent'ui, pasakem situacija, tai sake kad reikia split'inti skrydzius. Po keliu valandu atejo kvietimas uzsiregistruoti ir ten suvedem asmens grizimo dokumento numerius ir galiojimo datas . Ir vualia
ir tuo numeriu kur prasideda 08 skambinant visai nebrangu ir is mobilaus tik 'on hold' tai teko pabuti siek tiek (~10min)
o suvedineti klaidingus duomenis kazkaip baisu
QUOTE(_Pandora_ @ 2011 07 29, 13:51)
Kazkokia nesamone paraset
Sveikos
Praktiskai visadaskaraidau su Ryanair, nepulsiu gincytis, bet kiek kartu skridau tiek visa kosmetika buvo tvarkingai sudeta kosmetineje. Kaskart manes paklausia ar yra skysciu? Pasakau yra kosmetika Net paklausiau syki gal sudeti i maiselius? Atsake: Ne nereikia. Kalbu apie Dublin, Vilnius, Riga, Kaunas, London (Stanset) oro uostus. Visur budavo taip pat. Isvada: Arba man beprotiskai sekasi. Arba pakanka kosmetika tvarkingai susideti i kosmetine
QUOTE(pardavieja @ 2011 07 30, 18:56)
Norėčiau paklausti, ar yra kur nors ryanair'o skrydžių grafikai? Šiuo metu rugsėjo mėnesiui skrydžius iš Kauno į Edinburgą rodo tik ketvirtadieniais ir sekmadieniais, nors prieš mėnesį mačiau, kad buvo ir šeštadieniais. Kaip sužinot ar tikrai skrydžiai tik tomis dviem savaitės dienomis, ar kitomis dienomis tiesiog išpirkta ar šiaip jie ten kažko neparodo normaliai?
Dažnas mano maršrutas Kaunas-Edinburgh. Niekad nėra buvę 6dieniais skrydžių. Gal kažką sumaišėt
Juodre,matai,kosmetine kosmetinei nelygi. Pasakyk,kad praleidzia,tai susikraus kremu/losijonu po 200ml ir daugiau,o 'ishmetus',eis cia ir skusis. Na yra tvarka ir tebunie,nieko nepadarysi,o toliau viskas saugos darbuotoju rankose. Gal tikrai sekasi,gal reiktu teleloto nusipirkt
Tada išvis kam tie maišeliai skirti? Pvz Edinburgo oro uoste spec stalai kosmetikai persidet i maiselius.
QUOTE(whitey @ 2011 07 31, 16:12)
Juodre,matai,kosmetine kosmetinei nelygi. Pasakyk,kad praleidzia,tai susikraus kremu/losijonu po 200ml ir daugiau,o 'ishmetus',eis cia ir skusis. Na yra tvarka ir tebunie,nieko nepadarysi,o toliau viskas saugos darbuotoju rankose. Gal tikrai sekasi,gal reiktu teleloto nusipirkt
Na gali but Beje visgi dabar pagalvojau, kad visgi mano kosmetineje nerasi jokios kosmetikos talpos didesnes nei 50 ml. Gal ir tai daug reiskia? Nebezinau.... Eisiu gal tikrai Euromilion bilieta nusipirkti
QUOTE(_Pandora_ @ 2011 07 29, 15:51)
man buvo, kad lupu blizgi uzmate ir liepe det i maisiuka, buvo, kad kvepalu kazkaip neuzmate, kuriuos tiesiog buvau pamirsus isidet i maisiuka, tai buvo keista, kad praleido... o buvo, kad ir kompaktine pudra liepe i maisiuka det, sako-cia juk kosmetika, kosmetika tik permatomame maiselyje...taigi, galima laikytis taisykliu, galima nesilaikyt, bet neivedinekite savo taisykliu sioje temoje kitiems keliautojams
O as prisiminiau, kad man skrendant namo is Tuniso oro uosto, rankinuke buvo likes 0.5 litro vandens buteliukas. Ir isivaizduokit - praleido
Taigi, pritariu issakytai nuomonei, kad jeigu vienam pasiseke, tai dar nereiksia, kad taisykles negalioja, ir butinai seksis ir kitiems
man skrendant iš Almerijos į Stanstedą, ir po to iš Stanstedo į Kauną irgi niekas nepastebėjo jog turiu kvepalų buteliuką kosmetinėj, ne maišelį, o aš jį visai buvau užmiršus ir tikrai būčiau įkišus į maišą bet visgi patarčiau laikytis taisyklių, nes po to tik nuostoliai bus
QUOTE(whitey @ 2011 07 31, 02:22)
O skristi-nebaisu?
truputi
turiu dar viena klausimuka kas skridote ir skraidinotes vaikiskus vezimelius - ar nesulauze ju saunieji lagaminu krovejai?
ir sulauzymo atveju ar gali kazko reikalauti (turim travel insurance)
QUOTE(LOCKETS @ 2011 07 31, 22:16)
truputi
turiu dar viena klausimuka kas skridote ir skraidinotes vaikiskus vezimelius - ar nesulauze ju saunieji lagaminu krovejai?
Sulauzyt nesulauze, bet atidave slapia Varvanti! Gerai kad turejau rain cover tai iklojau irvaika suvyniojau i pleduka. Kai pasakiau darbuotojams pasake: Nu sorry juk lyja Bet tikrai nelijo taip kad vezimas permirktu kiaurai! Itariu buvo ismestas i bala
O del kosmetikos. Dublino oro uoste pastebejau viena moteriske nebuvo susipakavus kremuku, losjoniuku. Tai darbuotoja vietoj to, kad atimtu atnese maisiukus ir pati padejo viska supakuot Irgi sekmes reikalas
QUOTE(LOCKETS @ 2011 08 01, 00:16)
truputi
mes skrendant i Kosa ir atgal, vezimeli pridavem prie pat lektuvo, grazino irgi prie pat lektuvo, niekas neusluzo, niekas neatsitiko. o va skrendant pries 3 metus i Turkija su Aurelos kompanija, vezimas buvo apgadintas, bet tik griztant atgal kai atiavem su registruotu bagazu ji;)
Sakyciau,kad tvarkos del skysciu galioja es ir jav oro uostuose. Aishku,reiktu individualiai pasiziuret,bet tai ne oro liniju tvarka,ty ne ryanair