Įkraunama...
Įkraunama...

''RYANAIR''

Sveiki.
Pirma kart perku biletus ir aisku viska sumaisiau doh.gif
Nenurodziau kad su mumis keliauja vaikas, tai visi gavosi ADT, o dar kreipinys as MS, vaikas MRS
Baigiu isprotet, ar gali kilti del sito problemu?
Ir kai darysiu chek in kaip man duomenys nurodyti jau teisingai reikes?
Atsakyti
QUOTE(chiki-piki @ 2011 07 28, 20:50)
Sveiki.
Pirma kart perku biletus ir aisku viska sumaisiau doh.gif
Nenurodziau kad su mumis keliauja vaikas, tai visi gavosi ADT,  o dar kreipinys as MS, vaikas MRS
Baigiu isprotet, ar gali kilti del sito problemu?
Ir kai darysiu chek in kaip man duomenys nurodyti jau teisingai reikes?

Manau, kad nieko čia baisaus, nesijaudinkit 4u.gif Koks nors žinovas turėtų parašyti ir tai patvirtinti smile.gif
Atsakyti
Kadangi zinovai tyli,tai ash parashysiu-manau,kad bedu nekils.o vaikas kokio amziaus?kebloka butu,jei iki 2m. Registruojantis rashykit teisingai,bet jei neleis-taip,kad leistu wink.gif
del asmens grizimo dokumento jau buvo rashyta
Atsakyti
rugsejui noriu pirkti bilietus i Alikante, bet dar neturiu vaiko paso, sakykit, ar perkant bilietus reik suvesti kokius nors paso duomenis, nes tada neiseis pirkti, kol nepadarys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2011 07 29, 11:17)
rugsejui noriu pirkti bilietus i Alikante, bet dar neturiu vaiko paso, sakykit, ar perkant bilietus reik suvesti kokius nors paso duomenis, nes tada neiseis pirkti, kol nepadarys g.gif

nereikes, tik darant chekin reikes duomenu
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif

su dukrele skrendame i lietuva is londono ir va turime problemele, nusipirke esame trunki lagamineli ir nezinome ar del ismatavimu mus praleis su juo i lektuva. blush2.gif nes jo plotis 1,5 cm didesnis. g.gif gal galite pasidalinti informacija, ar buvo tokiu atveju kad uzdraude ji imtis i lektuva verysad.gif ypac domina laipinimas rygoje, nes rygoje jie grieztesni del taisykliu. doh.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
pries kelias dienas apturėjau 4 skrydžius ir kiek mačiau visi laisvai keliavo su tais lagaminėliais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(f_f_b @ 2011 07 29, 14:35)
sveikos mamytes 4u.gif

su dukrele skrendame i lietuva is londono ir va turime problemele, nusipirke esame trunki lagamineli ir nezinome ar del ismatavimu mus praleis su juo i lektuva.  blush2.gif nes jo plotis 1,5 cm didesnis. g.gif gal galite pasidalinti informacija, ar buvo tokiu atveju kad uzdraude ji imtis i lektuva verysad.gif ypac domina laipinimas rygoje, nes rygoje jie grieztesni del taisykliu. doh.gif
dekui 4u.gif

jei abejojat ar praleis siulyciau nuvaziuot iki oro uosto ir bandyt ji kist i ta deze.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Žiūrinėju bilietukus ir įdomu pasidarė ar iš Leeds Bradford į Kauną gruodį 'nepanaikins' jų, nes kiek girdėjau tik dar pradės skraidint..o ir skrydžių nedaug..tai taip susimąsčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2011 07 26, 15:42)
NEREIKIA i maisiuka deti tusa, lupdazi ar lupu blizgi, jau apie tai n kartu buvo mineta.. reikia tik skyscius, kremus, dezika TIK skysta (piestukiniu nereikia), na dar dantu pastos mini tiubika.. is dekortyvines kosmetikos tikrai nereikia.. smile.gif

Kazkokia nesamone paraset, kad nereikia. jei nesilaikot taisykliu, tai ir rasykit, kad nesilaikot, o ne kad nereikia. jums pasiseke-kitam nepasiseks. man buvo, kad lupu blizgi uzmate ir liepe det i maisiuka, buvo, kad kvepalu kazkaip neuzmate, kuriuos tiesiog buvau pamirsus isidet i maisiuka, tai buvo keista, kad praleido... o buvo, kad ir kompaktine pudra liepe i maisiuka det, sako-cia juk kosmetika, kosmetika tik permatomame maiselyje...taigi, galima laikytis taisykliu, galima nesilaikyt, bet neivedinekite savo taisykliu sioje temoje kitiems keliautojams rolleyes.gif

QUOTE(SviesatamsojE @ 2011 07 26, 20:29)
Šiandien buvau su dviem pasiskolintais lagaminais oro uoste Vilniuje....
...Ir kokia ta dėžė kur jie turi prie rankinio bagažo tikrinimo? ta su dideliais kiaurais tarpais, ar ta be tarpų? g.gif

Kad Ryanair remai didesni nei 55X40X20 jau seniai issiaiskinta...o kiek teko matyti prie ilaipinimo vartu, tai buna tik ta iprastine Ryanair deze su tarpais, be tarpu dar neteko matyti g.gif

QUOTE(dianita @ 2011 07 27, 00:01)
aha tiesa... bet jau 5 metai kaip skraidau, nei karto nedejau nei blizgio, nei tuso ir nei karto niekam neuzkliuvo.. dedu tik pastas/kremus/skyscius ir viskas..

Kad nedejot, tai nereiskia, kad nereikia deti...vienur praleidzia, kitur nepraleidzia. As karta turejau vandens buteliuka, bet pamirsau. po patikros nusiperku vandens atsigerti, deduos i tase, ziuriu, kad vandens pries patikra turejau doh.gif blink.gif neisivaizduoju, kaip praleido blink.gif tai ka, man cia dabar skleisti temoje nesamone, kad ir vandens buteliuka galima tureti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2011 07 29, 15:51)
Kazkokia nesamone paraset, kad nereikia. jei nesilaikot taisykliu, tai ir rasykit, kad nesilaikot, o ne kad nereikia. jums pasiseke-kitam nepasiseks. man buvo, kad lupu blizgi uzmate ir liepe det i maisiuka, buvo, kad kvepalu kazkaip neuzmate, kuriuos tiesiog buvau pamirsus isidet i maisiuka, tai buvo keista, kad praleido... o buvo, kad ir kompaktine pudra liepe i maisiuka det, sako-cia juk kosmetika, kosmetika tik permatomame maiselyje...taigi, galima laikytis taisykliu, galima nesilaikyt, bet neivedinekite savo taisykliu sioje temoje kitiems keliautojams rolleyes.gif
Kad Ryanair remai didesni nei 55X40X20 jau seniai issiaiskinta...o kiek teko matyti prie ilaipinimo vartu, tai buna tik ta iprastine Ryanair deze su tarpais, be tarpu dar neteko matyti g.gif
Kad nedejot, tai nereiskia, kad nereikia deti...vienur praleidzia, kitur nepraleidzia. As karta turejau vandens buteliuka, bet pamirsau. po patikros nusiperku vandens atsigerti, deduos i tase, ziuriu, kad vandens pries patikra turejau doh.gif  blink.gif neisivaizduoju, kaip praleido blink.gif tai ka, man cia dabar skleisti temoje nesamone, kad ir vandens buteliuka galima tureti? biggrin.gif

oi kiek emociju liejasi per krastus bigsmile.gif as gi parasiau veliau, kad man taip buvo ir tiek. Kompaktine pudra tai tikrai kvaila jei liepe isideti i maiseli, nes nurodymuose to nera nei parasyta, nei nupiesta, tas pats su piestukiniais dezodorais.

Ramiai, kvepuojam ir nesaukiam tiek daug i eteri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2011 07 29, 16:01)
oi kiek emociju liejasi per krastus  bigsmile.gif  as gi parasiau veliau, kad man taip buvo ir tiek. Kompaktine pudra tai tikrai kvaila jei liepe isideti i maiseli, nes nurodymuose to nera nei parasyta, nei nupiesta, tas pats su piestukiniais dezodorais.

Ramiai, kvepuojam ir nesaukiam tiek daug i eteri  smile.gif

Jei butu kazkiek tu emociju, mano atsakymas butu buves tikrai kitoks biggrin.gif o kur cia tie sauksmai? g.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tiesiog pastebejau, kad pastoviai klaidinat keliautojus... rasykit, kad nesilaikot taisykliu ir tiek, kad iki siol jums sekesi, o ne kad galima ta ar ana...jau isivaizduoju, kaip oro uoste kas nors teisinsis, kad i maisiuka nesudejo to ir ano, nes SM forume perskaite, kad juk galima, nesvarbu, kad taisykles kitokios biggrin.gif
Atsakyti