Įkraunama...
Įkraunama...

''RYANAIR''

SviesatamsojE- O dar uz ka nors mokejot?Uz viesbucius, kelta, autonuoma?BUs kokiu finansiniu nuostoliu?

Uzjauciu jus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SviesatamsojE @ 2011 07 27, 19:46)
Bet kaina kokia bus įsivaizduoju jau.. Pries savaite maciau buvo 1700 Lt dviems.. o mokejom 750... Ir taip stengiausi kuo pigiau, kuo daugiau sutaupyti... zodziu nusvyro visos rankos verysad.gif

Jums dar labiau nusvirs rankos, kai uz visus rezervuotus viebucius bus nuskaityta 100 proc. sumos uz neatvykima... Geriau nebepanikuokite, o isiklausykite, ka kiti Jums pataria.. Manau, tikrai dar galima "speti" i sia kelione
Atsakyti
Siulyciau nusiramint ir ieskot kitu bilietu, su persedimais, tikrai rasit manau.
Jei tikrai nebeskrisit (nors mano nuomone neprotinga butu, nebent kaina visai jau kosmine uz skrydzius butu) tai greiciau susisiekit su viesbuciais, paaiskint situacija, daugiau pinigu atgausit nei nepasirodziusi.
Atsakyti
Neziuredamas i kainas pagalvojau apie toki varianta: skristi su musu charteriu tiesiai Bodruma, o atgal is Kos'o su Ryanairu. Pasitikrinkit kainas mirksiukas.gif
Atsakyti
Ziurint per kur jie rezervavesi viesbucius, pvz. booking.com galima nemokamai atsaukti, o hotels4you reikia visa suma sumoket...Uztat ir klausiu, ar tures finansiniu nuostoliu.Jei ne, tai ant smugio kelione jur kitur susiorganizuociau.

Bet cia jau OT gaunasi.

O Eindhoveno kryptimi dziaugiuosi. thumbup.gif Iki Amsterdamo tik 120km. ax.gif Tikiuosi, kad kainos nesikandzios ir koki savaitgali mielai nuskrisiu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2011 07 27, 20:48)
Ziurint per kur jie rezervavesi viesbucius, pvz. booking.com galima nemokamai atsaukti, o hotels4you reikia visa suma sumoket...Uztat ir klausiu, ar tures finansiniu nuostoliu.Jei ne, tai ant smugio kelione jur kitur susiorganizuociau.

per booking.com nemokamai viesbuti galima atsaukti, jei iki viesnages liko daugiau negu 14 dienu, jei maziau - nuskaito 50 proc. visos uzsakymo kainos.. unsure.gif

QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 07 27, 20:47)
Neziuredamas i kainas pagalvojau apie toki varianta: skristi su musu charteriu tiesiai Bodruma, o atgal is Kos'o su Ryanairu. Pasitikrinkit kainas  mirksiukas.gif

Na va, kiek daug ivairiausiu situacijos sprendimu.. Kaip sakoma, jei dievas uzvere duris, atvere langa. Tikiu, kad ka nors tikrai sugalvosit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2011 07 27, 21:48)
per booking.com nemokamai viesbuti galima atsaukti, jei iki viesnages liko daugiau negu 14 dienu, jei maziau - nuskaito 50 proc. visos uzsakymo kainos..  unsure.gif

Tai ne taisykle, esu uzsisakes kambari, kuri galejau nemokamai atsaukt dvi dienas pries. Jeigu neatvykciau, butu nusirase vienos paros kaina. Myliu booking.com uz tai, kad dazniausiai galiu atsaukti viesbuti be nuostoliu ir jamti labiau patikusi kada tik panorejes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 07 27, 22:54)
Tai ne taisykle, esu uzsisakes kambari, kuri galejau nemokamai atsaukt  dvi dienas pries. Jeigu neatvykciau, butu nusirase vienos paros kaina.

drinks_cheers.gif Dabar esu uzsakiusi du viesbucius tokiom pat salygom. Iki jo tris viesbucius buvau paemusi su tokiom salygom ir jau atsaukiau smile.gif Brangiau truputi, nei per kitus puslapius imti, bet tie keliasdesimt litu verti tos galimybes, kai neesi visiskai garantuotas del visko.
Atsakyti
Dar viena svarbi pamoka,jog BUTINA ziureti,ar jusu rezervacijos nr yra CONFIRMED. po to padaryt doublecheck ju sistemoj,per my bookings,ar ishmeta jusu info (AR TU PASITIKRINAI SAVO BILIETO REZERVACIJA??!! biggrin.gif pats laikas tai padaryt dabar biggrin.gif )
Beje,parashyk,kaip sekesi viska tvarkytis. Ir neklausyk,ka zilvinas75 kalba del gerimo wink.gif tai daryk,kai jau vietoj busi. Bus +1 nuotykis atostogu prisiminimuose
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 07 27, 19:54)
Tai ne taisykle, esu uzsisakes kambari, kuri galejau nemokamai atsaukt  dvi dienas pries. Jeigu neatvykciau, butu nusirase vienos paros kaina. Myliu booking.com uz tai, kad dazniausiai  galiu atsaukti viesbuti be nuostoliu ir jamti labiau patikusi kada tik panorejes biggrin.gif

bet kartais geri pasiulymai buna su prierasu-PINIGAI NEGRAZINAMI-jei neatvyksite is jusu uzsakymo bus nuskaityta VISA SUMA verysad.gif Tai dazniausiai taiko tiems pasiulymams,kurie yra ypac geri,su nuolaidomis.
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2011 07 27, 19:25)
Norejau ta pati pasiulyti, bet tu greitesnis smile.gif

neatbegai pirma laugh.gif
Atsakyti
Per prancuzu streikus atsaukus skrydi rasiau tiesiai i viesbuti ir prasiau, kad grazintu bent puse sumoketos sumos (nes booking pasiulymas buvo be atsaukimo galimybes). Tai gis pirmiausiai sulaukiau skambucio is booking, o veliau ir sugrazintos 50% sumoketos sumos rolleyes.gif
Atsakyti
sveiki,

norejau paklausti jei mano vaiko paso galiojimas pasibaiges ir i LT grisim su asmens grizimo pazymejimu, tai ar leis online check-in padaryti? ka suvedineti reikes?

ar cia net neverta bandyt checkintis nepaskambinus reservation agent? mastau.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOCKETS: 28 liepos 2011 - 18:21