Įkraunama...
Įkraunama...

''RYANAIR''

sveiki, reikia skubaus atsakymo bigsmile.gif
jeigu mano lagaminas 60cm ilgio ,neturesiu problemu ?aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmanta: 22 liepos 2011 - 18:22
QUOTE(vilmanta @ 2011 07 22, 19:21)
sveiki, reikia skubaus atsakymo bigsmile.gif
jeigu mano lagaminas 60cm ilgio ,neturesiu problemu ?aciu  4u.gif
įsidėkit pinigų daugiau nei įprastai ir neturėsit ax.gif
Atsakyti
labas,ar gali panele 17m.be tevu sutikimo skristi i UK.? aciu
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2011 07 19, 08:49)

na dabar tikriausiai pasirodysiu blondzine doh.gif nors tokia ir jauciuos si karta, nes su raynairu pirma karta skrendu rolleyes.gif
noriu nusipirkti bagaza, nes pirkdama bilietus, nenusipirkau (galvojau visus daiktus siusti siuntiniu). noriu imti 15 kg, bet nesuprantu tu visu ju off peak periods, nes yra 4 eilutes po 15 kg (niu dvi paskutines nelabai tinka, nes kaip suprantu, cia kitiems metams) doh.gif
skrendu liepos 29 d, tai i kuri cia tarpa isipaisyciau su tuo bagazu?

buciau labai dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chessiuke @ 2011 07 07, 14:00)
Man atrodo, kad 1 žmogui  1 maišelis. Induko talpa negali būti didesnė, nei 100ml.

QUOTE(rudenssniegas @ 2011 07 13, 12:26)
Dukra vezesi ir i ten, ir is ten- niekam neuzkliuvo. Tik talpos buvo iki 100 ml- tai arba 50, arba 30, arba 75 ml.

O ant induko turi būti būtinai gamykliškai nurodoma koks kiekis? tarkim:

tušas 35 ml.
kremas 100 ml.
nuo saulės kremai 100 ml.
dantų pasta 75 ml.

Jeigu turėsiu kokio tepaliuko ir įsipilsiu į mažą induką ir ant jo nebus ml. ar praleis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselija @ 2011 07 23, 22:04)
na dabar tikriausiai pasirodysiu blondzine  doh.gif nors tokia ir jauciuos si karta, nes su raynairu pirma karta skrendu  rolleyes.gif
noriu nusipirkti bagaza, nes pirkdama bilietus, nenusipirkau (galvojau visus daiktus siusti siuntiniu). noriu imti 15 kg, bet nesuprantu tu visu ju off peak periods, nes yra 4 eilutes po 15 kg (niu dvi paskutines nelabai tinka, nes kaip suprantu, cia kitiems metams) doh.gif 
skrendu liepos 29 d, tai i kuri cia tarpa isipaisyciau su tuo bagazu?

buciau labai dekinga uz atsakyma  4u.gif

Jus skrisit Peak metu (nuo birzelio 1 iki rugsejo 21 d.), taigi teks moketi 20 svaru/euru. O jei jusu skrydis yra tarp "selected fligts" (apacioj kazkur turetu buti paaiskinta ka reiskia tos dvi zvaigzdutes) tada dar brangiau.
Papildyta:
QUOTE(SviesatamsojE @ 2011 07 23, 23:31)
O ant induko turi būti būtinai gamykliškai nurodoma koks kiekis? tarkim:

tušas 35 ml.
kremas 100 ml.
nuo saulės kremai 100 ml.
dantų pasta 75 ml.

Jeigu turėsiu kokio tepaliuko ir įsipilsiu į  mažą induką ir ant jo nebus ml. ar praleis? g.gif

As viska buvau supilsciusi i mazus buteliukus, bet jie tikrai maziukai buvo, kaip viesbuciuose duoda, viskas buvo gerai. Tik reikia ziuret kad maximum litras butu visko kartu, o buteliukai ne daugiau 100 ml. Ir viska i permatoma maiseli (oro uoste yra) sudet.

Atsakyti
QUOTE(Lovella @ 2011 07 23, 22:53)
As viska buvau supilsciusi i mazus buteliukus, bet jie tikrai maziukai buvo, kaip viesbuciuose duoda, viskas buvo gerai. Tik reikia ziuret kad maximum litras butu visko kartu, o buteliukai ne daugiau 100 ml. Ir viska i permatoma maiseli (oro uoste yra) sudet.

Tai visa šitą aš supratau 4u.gif bet pagrindinis klausimas ar tie indeliai turi persišviesti, ir ar ant tų pakuočių turi būti nurodyta talpa? Va į šį klausimą niekur nerandu atsakymo.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(SviesatamsojE @ 2011 07 24, 00:13)
Tai visa šitą aš supratau  4u.gif  bet pagrindinis klausimas ar tie indeliai turi persišviesti, ir ar ant tų pakuočių turi būti nurodyta talpa? Va į šį klausimą niekur nerandu atsakymo.. g.gif

Mano indeliai buvo persvieciami. Tiksliai nezinau, nenoriu klaidinti.

Siulau nueiti i Maxima, ten maciau toki permatomu indeliu rinkini, specialiai skrydziams - permatomam maiselyje keli permatomi buteliukai ir indeliai iki 100 ml thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lovella @ 2011 07 23, 23:28)
Mano indeliai buvo persvieciami. Tiksliai nezinau, nenoriu klaidinti.

Siulau nueiti i Maxima, ten maciau toki permatomu indeliu rinkini, specialiai skrydziams - permatomam maiselyje keli permatomi buteliukai ir indeliai iki 100 ml  thumbup.gif

O geras!!!! Reikės būtinai nueiti, o kuriam skyriui jų yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(SviesatamsojE @ 2011 07 24, 00:13)
Tai visa šitą aš supratau  4u.gif  bet pagrindinis klausimas ar tie indeliai turi persišviesti, ir ar ant tų pakuočių turi būti nurodyta talpa? Va į šį klausimą niekur nerandu atsakymo.. g.gif

Esu vezusis meginuku( kremuks i pan). Nepersvieciamos pakuotes.
Pvz. tusa nepersvieciamose pakuotese ma rods net ner.
O indeliai kur galima nusipirkt, tai tik esu macius persvieciamu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flegma: 24 liepos 2011 - 11:06
QUOTE(SviesatamsojE @ 2011 07 24, 01:03)
O geras!!!! Reikės būtinai nueiti, o kuriam skyriui jų yra? g.gif

Dabar jau net nepamenu, turbut prie kosmetikos, lagaminu gal...
Dar gal kosmetikos parduotuvese rastum. Dar maciau Eurokose gera dalykeli jei vyksti keliom dienom - mazytej dezutej mini dantu sepetukas ir dantu pasta, 4 Lt atrodo kainavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renata&raldas @ 2011 07 23, 17:13)
labas,ar gali panele 17m.be tevu sutikimo skristi i UK.? aciu

Ne, negalesi, iki 18 metu reikia bent vieno is tevu sutikimo notarinio arba su kuriuo nors tevu skristi. Pasienieciai nepraleis.
Atsakyti