Įkraunama...
Įkraunama...

''RYANAIR''

QUOTE(Toumei @ 2011 07 20, 22:42)
Pirmą kartą skridau su Ryanair'u. Kokie įspūdžiai?
Viskas normaliai, tik labai daug kontrolių... Jei neklystu iš viso perėjau keturias... Toliau viskas normaliai, niekas nesistumdė, per galvas nelipo, nors vos tik nusileido lėktuvas, tai žmonės kaip pasiutę puolė tuos lagaminus traukti... O šiaip, aišku, čia ne oro linijos kaltos, bet lėktuvas ir oras, bet jau pirmą kartą tikrai pagalvojau, kad jau mirsiu beskrisdama... Žmonių klyksmas, ''kaimynės'' žegnojimasis, stiuardės prašymas visiems likti savo vietose, užsisegti saugos diržus, piloto perspėjimai ir t.t. Na, išgyvenau didelį stresą...

o is kur i kur skridote , kasko baisu pasidare biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki.Reikalinga man jusu pagalba.Skrenda draugai rugpjucio 1d.i Kauna is Bristolio,ir noreciau leisti sunui skristi kartu su jais atostogu pas senelius.Bet ryanair neleidzia pirkti bilieto tik vaikui.Patarkit,kaip man ta padaryti,nes draugai jau turi bilietus.Ir grizt i uk jau vaikui reikalingas tevu sutikimas,taip?
Atsakyti
o aš nesuprantu ar gerai ieškau , man reikia skrydžio iš Rygos i Oslo Gardermoen , bet lyg tai nėra tokiu variantu , gal kas netingi zvilgterėt , jei gerai ieškau skrenda tik i Rygee oro uosta g.gif ??
Atsakyti
[quote=DOMINUKE,2011 07 20, 19:02]
Sveiki.Reikalinga man jusu pagalba.Skrenda draugai rugpjucio 1d.i Kauna is Bristolio,ir noreciau leisti sunui skristi kartu su jais atostogu pas senelius.Bet ryanair neleidzia pirkti bilieto tik vaikui.Patarkit,kaip man ta padaryti,nes draugai jau turi bilietus.Ir grizt i uk jau vaikui reikalingas tevu sutikimas,taip?

bilieta reikia pirkti kaip suaugusiam, tik chek in daryti oro uoste. Tik turite issispresti ptoblema del grizimo is lietuvos, nes tam kad isvaziuotu nepilnametis is lietuvos vienas be tevu, turi tureti igaliojima skristi vienas arba tas igaliojimas turi buti parasytas konkreciam zmogui. Jei jus anglijoje, tai nezinau kas toki igaliojima galetu vaikui parasyti, gal ambasada?
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2011 07 19, 23:19)
4u.gif Geros keliones.

dėkui 4u.gif

QUOTE(whitey @ 2011 07 20, 10:25)
Aciu tai aciu, bet kur elementarus 'atsiprashau',a?! Zmogus padeda, uzsipuolat ale pati 'viska' zinot, o po to pigus 'aciu'. Gal kita karta jau ir nenores padet. Kam to reikia? Truputi mokekit tinkamai pripazint savo klaidas

nesupratau blink.gif ?? jei norit pasikabinet prie zodziu, rasykit i a.z., o ne terskit tema...
Atsakyti
http://www.alfa.lt/s...11-07-20_18-25/
Atsakyti
[quote=silvva,2011 07 20, 22:33]
[quote=DOMINUKE,2011 07 20, 19:02]

bilieta reikia pirkti kaip suaugusiam, tik chek in daryti oro uoste. Tik turite issispresti ptoblema del grizimo is lietuvos, nes tam kad isvaziuotu nepilnametis is lietuvos vienas be tevu, turi tureti igaliojima skristi vienas arba tas igaliojimas turi buti parasytas konkreciam zmogui. Jei jus anglijoje, tai nezinau kas toki igaliojima galetu vaikui parasyti, gal ambasada?
[/quote]
Nebus jokių problemu kad suaugusio bilietas?o kur oro uoste check-in daryti?tai va gal pačiai reikes grizt sūnų pasiimt is lt.
Papildyta:
Čia klausimas ne į tema,bet sakykit,tos kurios isleidziat vaikučius pas senelius atostogų,ar neskauda sirdeles? blush2.gif niekad nebuvau issiskyrus su vaikų nei trumpam,o čia keliom savaitem galvoju išleisti bet neramu širdy 4u.gif sorry už ne į tema.
Atsakyti
QUOTE(Frezija* @ 2011 07 20, 21:59)
o is kur i kur skridote , kasko baisu pasidare biggrin.gif

Skridau iš Oslo Rygge's oro uosto į Kauną. unsure.gif

QUOTE(Frezija* @ 2011 07 20, 22:03)
o aš nesuprantu ar gerai ieškau , man reikia skrydžio iš  Rygos i Oslo Gardermoen  , bet lyg tai nėra tokiu variantu , gal kas netingi zvilgterėt , jei gerai ieškau  skrenda tik i Rygee oro uosta  g.gif  ??

Ryanair'as neskrenda į Gardemoen'ą. Jis skrenda į Oslo Rygge's oro uostą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2011 07 21, 01:04)
Skridau iš Oslo Rygge's oro uosto į Kauną. unsure.gif
Ryanair'as neskrenda į Gardemoen'ą. Jis skrenda į Oslo Rygge's oro uostą. ax.gif

aiskutis aciu , taip ir supratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2011 07 20, 21:42)
Pirmą kartą skridau su Ryanair'u. Kokie įspūdžiai?
Viskas normaliai, tik labai daug kontrolių... Jei neklystu iš viso perėjau keturias... Toliau viskas normaliai, niekas nesistumdė, per galvas nelipo, nors vos tik nusileido lėktuvas, tai žmonės kaip pasiutę puolė tuos lagaminus traukti... O šiaip, aišku, čia ne oro linijos kaltos, bet lėktuvas ir oras, bet jau pirmą kartą tikrai pagalvojau, kad jau mirsiu beskrisdama... Žmonių klyksmas, ''kaimynės'' žegnojimasis, stiuardės prašymas visiems likti savo vietose, užsisegti saugos diržus, piloto perspėjimai ir t.t. Na, išgyvenau didelį stresą...

o kur cia taip baisiai skridot?? g.gif kiek kartu skridau, dar neteko nei zegnotis, nei galvoti kad mirsiu g.gif

aaah ka tik pamaciau atsakyma i savo klausima smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianita: 21 liepos 2011 - 08:55
Iš Oslo į Kauną...
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 07 20, 23:02)

realiai niekur neapsimoka pasirinkti siulomo valiutos keitimo, net ir western union siulomas kursas absurdiskas, geriau pinigus imti eurais ar doleriais ar siusti eurus ar dolerius (t.y. neinesti pinigu litais), tas pats ir paypal, ten is viso kursas absurdiskas... as specialiai pasidariau kreditine VISA tik be kredito ir ji yra valiutine, t.y. as i ja pervedu is saskaitos kiek man reikia litu ir jie automatiskai konvertuojami i eurus, t.y. korteleje jie yra jau eurais... tai perkant ryanair bilietus maziau prarandama..
Atsakyti