Įkraunama...
Įkraunama...

''RYANAIR''

QUOTE(whitey @ 2011 07 18, 11:13)
Shiaip pasa gamina apie menesi laiko. nebent skubos tvarka darytis. Del ramumos. Ir id kortele ishkart uzsisakykit. Jai skubos tvarka negalios,bet gave turesit du dokumentus wink.gif Juolab,vaikams ji lyg pigesne g.gif

skambinau i migracijos tarnyba, sako, ES salyse uztenka, kad keliones metu dokumentas galiotu, tai gal tiks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 18 liepos 2011 - 22:41
Gal kas galite atsakyti, kiek kainuoja papildomas bagažas?
Atsakyti
Pries kiek laiko dabar reikia atvykti y oro uosta?
Senai skridau, tai sakau,gal kas keicias g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukrine @ 2011 07 19, 00:25)

i Kos sala pirkau uz 245 lt bagaza;) o siaip kiek maciau 210 lt, i salas tik va brangiau;)
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2011 07 18, 00:24)
O , sakykim, skrisime rugpjucio men., o vaiko pasa galioja iki rugsejo men. vidurio ..nebus problemu , ar jau begti naujo paso uzsakineti ?  g.gif  biggrin.gif

PP sakė, kad su vaiku pasais siek tiek kitaip, na jei jis ten su leliuko nuotrauka, tai gali neišleisti. Vaiku pasai galioja kitaip, nors ir parašyta data. Sake turi buti panasus i foto. Dabar keitem pasą, man jis labai panašus buvo ten, o PP sako, kad ne tas vaikas.
Pasa galima per viena diena padaryti ir TK.
http://www.vtd.lt/index.php?926089918
cia daugiau informacijos, bet Jus galite pasiskambinti ir sužinoti viska.
Atsakyti
QUOTE(Cukrine @ 2011 07 19, 00:25)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2011 07 19, 07:22)
i Kos sala pirkau uz 245 lt bagaza;) o siaip kiek maciau 210 lt, i salas tik va brangiau;)

tikrai tiek kainuoja g.gif as sekmadieni pirkau i Roda, tai 15kg 175lt g.gif
Atsakyti
Sveikos, ieskau asmens skrendancio i bristoli liepos 22diena kuris sutiktu buti lydinciu asmeniu skrydzio metu 15 metu mergaitei. Grynai formalumas bet tokios ryanair taisykles.
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2011 07 19, 09:50)
tikrai tiek kainuoja g.gif as sekmadieni pirkau i Roda, tai 15kg 175lt g.gif

15 kg -175 Lt
20 kg - 245 Lt
Atsakyti
klausimas toks : jei nepavyko kazkaip nusipirkt internetu bagazo, del kazkokiu priezasciu, ar galima sakykim ryt atvykt i oro uosta su bagazu 20kg ir ten uz ji susimoket tiesiog registruojantis skrydziui????? ar kaina kitokia nei perkant is anksto?? dekui.
Atsakyti
QUOTE(Nomadica @ 2011 07 19, 23:26)
klausimas toks :  jei nepavyko kazkaip nusipirkt internetu bagazo, del kazkokiu priezasciu, ar galima sakykim  ryt atvykt i oro uosta su bagazu 20kg ir ten uz ji susimoket tiesiog registruojantis skrydziui????? ar  kaina kitokia nei perkant is anksto?? dekui.

Taip i abu klausimus.

Zmones, esu labai tolerantiska, bet sikart nenutylesiu.Suprantu kai nera laiko perversti keliu temu ...Bet , kad butu sunku paskaityti kelis pasisakymus atgal sitame paciame psl.???? blink.gif Juk siryt dianitai tema idejo puikiausia lentele su visom kainom. blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2011 07 19, 22:42)
Taip i abu klausimus.

Zmones, esu labai tolerantiska, bet sikart nenutylesiu.Suprantu kai nera laiko perversti keliu temu ...Bet , kad butu sunku paskaityti kelis pasisakymus atgal sitame paciame psl.???? blink.gif  Juk siryt dianitai tema idejo puikiausia lentele su visom kainom. blink.gif

nera prievartos atsakineti i klausimus mirksiukas.gif

mano klausimo esme, ar galima ir kokia kaina perkant bagaza atvykus i oro uosta... Kiek kainuoja netu uzsakant kartu su bilietais as zinau..esu taip pirkus...Neesu mokejus oro uoste, pries skridi, del to ir klausiu..
Atsakyti