QUOTE(_Pandora_ @ 2011 07 14, 22:06)
Man tai yra teke matyti kaip vos tik lektuvas paliecia nusileidimo taka, dar visas lekia, dar tik pradedamas stabdyti, o zmones jau stojasi savo rankini bagaza is virsaus krapsto
stiuardeses per mikrofona bando stabdyti, liepia grizti i savo vieta, bet jokio demesio
tai kol po kokio 3-4 karto jau piktai neliepia grizti i savo vieta kol lektuvas sustos, tol nesupranta... paskui aisku irgi piktinas kaip cia jam neleido lagamino issikrapstyt ir begti prie isejimo kol lektuvas, nors jau ant zemes, bet dar lekia visu pajegumu
tai visada bandau galvoti, kad zmones gal pirma karta skrenda
Gal kas yra miegojes Romos Ciampino oro uoste? anksciau nakciai isvykimo sale budavo uzdaryta, tik atvykimo saleje budavo galima laukti rytinio skrydzio...gal kas pasikeite?
na nedaug tokiu tundru yra, kurie lektuvui dar vaziuojant puola nusiimineti bagazus... man teko tik karta matyti ir tai buvo lietuviai, gal pirma karta skrendantys.. ir nesuprantantys, kad jiems liepta sedeti prisisegus del ju paciu saugumo, jei kartais lektuvui tektu staiga stabdyti, tai ne tik jie nugriutu, bet ir rankinis bagazas pabirtu ant kitu zmoniu galvu... bet ka padarysi...
Ne, Ciampino niekas nepasikeite
O ne geriau pernakvoti kur nors arciau esanciame viesbutukyje?
Papildyta:
QUOTE(Guduke @ 2011 07 15, 09:02)
Laba
Sitas klausimas ir man labai aktualus, ar galima ten miegoti, nes ruosiuosi rudeniop skristi pirma karta apziureti Romos, o skrydis atgal 6 ryto, tai irgi mastau, ar negeriau butu oro uosto pernakvoti.
P.S. nerandu supermamose temos apie ispudzius is Romos
Gal kas galit padet?
jei reikia kokios informacijos apie roma galiu padeti, esu ten gyvenusi ir dar papildovai buvusi daugiau nei 40 kartu, kelioniu temose daug kur ir mano komentaru yra
Papildyta:
QUOTE(whitey @ 2011 07 18, 11:13)
Shiaip pasa gamina apie menesi laiko. nebent skubos tvarka darytis. Del ramumos. Ir id kortele ishkart uzsisakykit. Jai skubos tvarka negalios,bet gave turesit du dokumentus
Juolab,vaikams ji lyg pigesne
man gamino skubos tvarka per 3 darbo dienas..