Įkraunama...
Įkraunama...

''RYANAIR''

Jei tai ego kortele,tai turetu tikt. Nepabandes-nesuzinosi tiksliai.nepamirsk iskart moketa suma inesht i reikiama saskaita,kad ishvengt nereikalingu palukanu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 07 14, 10:55)
'Mobilaus',ko? Telefono? Tikrai kazka negerai supratai.
Shiaip pastebejau,jog temoj pradeda lyst nemazai nesamoningu klausimu. Tik galvoju,ar cia ir neturejimo ka veikt,ar  del linxmumo yra rashoma. Tad naturalu,jog i tokius klausimus bus atsakinejama atitinkamai. Ir cia ne tai, kad 'nepatinka-neatsakinek',veikiau- 'nepatinka-neklausinek' biggrin.gif
Tad,tesdamas 'tradicija',noreciau pasiteiraut, ar galima skrendant bandyt atidaryt avarinio ishejimo duris?paveiksliukai gi yra,kaip tai padaryt biggrin.gif

Rasiau tikrai ne del linksmumo, nes pati labai nustebau, o skaitydama pirmaja tema, kai vienas zmogus parase, kad jam neleido....nes tiesiog atsisedau, ir nusprendziau perskaityt visas temas nuo pirmosios. Ten radau atsakyma, kad ir barkodas turi buti toks sulietas, ir kad nieko tokio, jei zmogus neiraso antro vardo biliete...
Atsakyti
O kokie dar nematomi mokesciai prisideda, perkant su LT banko kreditine kortele ? g.gif
Gal yra norinciu padeti nupirkti bilietukus be korteles mokescio ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 07 14, 11:55)
Tad,tesdamas 'tradicija',noreciau pasiteiraut, ar galima skrendant bandyt atidaryt avarinio ishejimo duris?paveiksliukai gi yra,kaip tai padaryt biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif GALIMA ir islipti galima cool.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rudenssniegas @ 2011 07 14, 13:07)
Rasiau tikrai ne del linksmumo, nes pati labai nustebau, o skaitydama pirmaja tema, kai vienas zmogus parase, kad jam neleido....nes tiesiog atsisedau, ir nusprendziau perskaityt visas temas nuo pirmosios. Ten radau atsakyma, kad ir barkodas turi buti toks sulietas, ir kad nieko tokio, jei zmogus neiraso antro vardo biliete...

gal geriau paskaityti oficialu ryanair puslapi kur yra visos salygos ir reikalavimai aprasyti. O del mobiliu ir panasiu klausimu - esme tame, kad VISOJE ES ir Schengen saliu erdveje galioja vienodi reikalavimai - t.y. skysciai dedami i maisiukus, mobilus skrydzio metu, pakilimo ar leidimosi metu privalo buti isjungti,nes gali iskreipti el. lektuvo skrydzio duomenis ir t.t.
Norvegija nera ES salis, ji tik yra sudariusi bendradarbiavimo su ES sutarti ir ji nera Schengen salis, todel pacioje norvegijoje yra kiti nurodymai kaip elgtis skrydzio metu. Deja, jei jau skrendate is Norvegijos i ES salis, turite laikytis jose privalomu nurodymu.
Jie visi yra visais atvejais nurodyti aviakompaniju oficialiose svetainese.. tai jau geriau pirma ten paskaityti, o po to jau skaityti forumus ir klausti kas neaisku.. cia gi gali pasitaikyti ir netinkamu patarimu..
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 07 14, 11:55)
Shiaip pastebejau,jog temoj pradeda lyst nemazai nesamoningu klausimu. Tik galvoju,ar cia ir neturejimo ka veikt,ar  del linxmumo yra rashoma. Tad naturalu,jog i tokius klausimus bus atsakinejama atitinkamai. Ir cia ne tai, kad 'nepatinka-neatsakinek',veikiau- 'nepatinka-neklausinek' biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Taip pat vis tie patys klausimai del skysciu ir rankinio bagazo ismatavimu, matosi, kad zmones tingi skaityti-ne tik cia, bet ir pasiieskoti info aviakompanijos puslapyje, tai vat turbut is to tingejimo ir gimsta tie nesamoningi klausimai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VAIDAZ @ 2011 07 14, 12:01)
Sveiki, dar vienas klausimas ne į temą... Ieškau kuo apmokėt bilietus, bet vienintelė mano kreditinė- Swedbanko lizinginė kortelė. Ar teko kam tokia pirkt? Esu mokėjus internetinėse parduotuvėse Amerikoj ja, tiko. Gal ir čia tiktų.  ax.gif

Tinka Ego kortele. Aš dabar kai pirkau bilietus ja ir atsiskaičiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita 25 @ 2011 07 14, 16:08)
Tinka Ego kortele. Aš dabar kai pirkau bilietus ja ir atsiskaičiau  smile.gif

4u.gif
Atsakyti
Mobilus telefonai privalo buti ishjungti tik uzdarius lektuvo duris,o ijungti-ishlipus ish jo. Cia oficialiai. Neoficialiai,esu mates kalbanciu, kol signalas dingsta debesyse. Ir dar tokie nepatenkinti lieka,'kaip chia taip?sh...,o ne oro linijos'.ir tradicishkai,'kitur geriau' biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 14 liepos 2011 - 18:02
QUOTE(whitey @ 2011 07 14, 19:01)
Mobilus telefonai privalo buti ishjungti tik uzdarius lektuvo duris,o ijungti-ishlipus ish jo. Cia oficialiai. Neoficialiai,esu mates kalbanciu, kol signalas dingsta debesyse. Ir dar tokie nepatenkinti lieka,'kaip chia taip?sh...,o ne oro linijos'.ir tradicishkai,'kitur geriau' biggrin.gif

doh.gif

Man tai yra teke matyti kaip vos tik lektuvas paliecia nusileidimo taka, dar visas lekia, dar tik pradedamas stabdyti, o zmones jau stojasi savo rankini bagaza is virsaus krapsto doh.gif stiuardeses per mikrofona bando stabdyti, liepia grizti i savo vieta, bet jokio demesio doh.gif tai kol po kokio 3-4 karto jau piktai neliepia grizti i savo vieta kol lektuvas sustos, tol nesupranta... paskui aisku irgi piktinas kaip cia jam neleido lagamino issikrapstyt ir begti prie isejimo kol lektuvas, nors jau ant zemes, bet dar lekia visu pajegumu doh.gif biggrin.gif tai visada bandau galvoti, kad zmones gal pirma karta skrenda biggrin.gif

Gal kas yra miegojes Romos Ciampino oro uoste? anksciau nakciai isvykimo sale budavo uzdaryta, tik atvykimo saleje budavo galima laukti rytinio skrydzio...gal kas pasikeite? ax.gif
Atsakyti
Laba

QUOTE(_Pandora_ @ 2011 07 14, 21:06)

Gal kas yra miegojes Romos Ciampino oro uoste? anksciau nakciai isvykimo sale budavo uzdaryta, tik atvykimo saleje budavo galima laukti rytinio skrydzio...gal kas pasikeite? ax.gif

Sitas klausimas ir man labai aktualus, ar galima ten miegoti, nes ruosiuosi rudeniop skristi pirma karta apziureti Romos, o skrydis atgal 6 ryto, tai irgi mastau, ar negeriau butu oro uosto pernakvoti.

P.S. nerandu supermamose temos apie ispudzius is Romos ax.gif Gal kas galit padet?
Atsakyti
Klausimą turiu,gal skambės kvailai,
dabar prisijungus prie chek-in'o prie Reservation number rašo -closed? Kodėl? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Geisha24 @ 2011 07 15, 13:17)
Klausimą turiu,gal skambės kvailai,
dabar prisijungus prie chek-in'o prie Reservation number rašo -closed? Kodėl? g.gif

Jei neklystu, tai todėl, kad nebegalite redaguoti suvestos informacijos apie paso nr, gimimo datą.
Atsakyti