Serafima, 09 Rug 2011 - 01:37, para�ė:
Serafima, 09 Rug 2011 - 01:37, para�ė: ![]()
O aš drąsiai rekomenduočiau Aušrą Skrebienę. O kalbejo jums greitai - tai gal taip pataikėt
Matyt taip pasitaiko jauniems profesionalams, kai norisi labai daug papasakoti ką žinai ir bijai, kad visko nesuspesi
![]()
Ji gi ne šiaip poliklininė teoretikė, ji turi rimtą operacinę ir pačių gimdymų priėmimų patirtį.

Ji gi ne šiaip poliklininė teoretikė, ji turi rimtą operacinę ir pačių gimdymų priėmimų patirtį.
Ir aš. Jauna, jau patyrusi, konkreti bei perspektyvi gydytoja

ikkuna, 24 Lap 2011 - 11:48, para�ė:
ikkuna, 24 Lap 2011 - 11:48, para�ė: ![]()
O gal kas turi atsiliepimų apie Vilmą Motiejūnienę? Negavau talonėlio nei pas Markauskienę, nei pas Ulevičienę, tai registravausi aklai pas pirmą pasitaikiusią...
Sveiki, aš nuėjau pas Motiejūnienę aklai, nes mano gydytoja jau nebedirba. Ejau taip sau profilaktiškai, nes įstatyta spirale, tai iskart pasiule echoskopija. Ir ka jus galvojat, iskart pamate visai nedideles cistos apie 1,5-2 cm, nelauke, kol augs neaugs, iskart siuntyma i Antakalnio klinikas. Man jinai gan maloni, kiek einu laukiu neilgai, visada viska paaiskina, padaro tyrimus, visada galima susitart del papildomo talonelio.

Na aišku pati kalta, kad nepastebėjau, jog galiojimas baigiasi... Tikiuosi labai nerėks

Gal ji žmogus-nuotaika? Nes tikrai gražiai bendravo su manim

SD, 02 Bir 2012 - 15:10, para�ė:
SD, 02 Bir 2012 - 15:10, para�ė: ![]()
Paskutinio nėštumo metu lankiausi pas S. Hamoudeh, vien dėl jo persirašiau į Šeškinės polikliniką, atsiliepimai tik geri, tikrai nuostabus gydytojas
Tik kad eilės pas jį nežmoniškos. Atsiradus šiokioms tokioms bėdoms registratūroj talonėlį pasiūlė tik liepos viduriui
Tai ėjau pas pirmą pasitaikusią ginekologę - Inesą Žeimę. Pirmas apsilankymas praėjo l.gerai, gydytoja jauna, maloni, atidi, rūpestinga. Apžiūrėjo (švelniai ir atsargiai, kas man l.svarbu), paėmė onkocitologinį tepinėlį, paskyrė echo, šlapimo tyrimą ir nesišvaistė galimom diagnozėm, kol nuodugniai neištyrė. Kolkas liksiu pas ją

Žeimę ir aš rinkausi dėl Hamoudeh užimtumo. Jau lankiausi kelis kartus - nuostabi gydytoja

Paskutinis lašas buvo tai, kad jis 3 kartus bandė paimti onkocitologinį tepinėlį ir 3 kartus nepavyko. Kai nuėjau į Vaisingumo kliniką, tepinėlis iškart buvo padarytas.
Bet čia tik mano nuomonė, gal kokie biolaukai nesutapo.
InTro, 06 Lie 2011 - 20:16, para�ė:
InTro, 06 Lie 2011 - 20:16, para�ė: ![]()
kazkada as jam pasirodziau perbalusi - pasilpusi, tai dave dyyydeli karunos sokolada

Medeinna, 24 Lap 2011 - 23:50, para�ė:
Medeinna, 24 Lap 2011 - 23:50, para�ė: ![]()
Dar gera gydytoja N. Kulikauske. Profesionali.
o man ji