Įkraunama...
Įkraunama...

Ginekologai Šeškinės Poliklinikoje

Lankausi jau beveik 3 metus pas A.Kobelis ir esu laaaabai patenkinta thumbup.gif
Moteris labai švelni, maloni, matosi geras žmogus. Aš kolkas nesiskundžiu visiškai schmoll.gif
Atsakyti
Siūlyčiau Ulevičienę. Labai profesionali, maloniai bendraujanti. Teko girdėti iš jos kolegų, kad tikrai gera gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(Simuute @ 2011 07 18, 16:33)
Pas Skrebienę lankiausi vienąkart, kai pavadavo mano gydytoją, pasirodė rūpestinga gydytoja. Tik kad baisi greitakalbė smile.gif ir kai veda kursus apie gimdymą, tai irgi greitai subarbaliuoja viską, nelieka laiko nei klausimams, nieko  ax.gif

O aš drąsiai rekomenduočiau Aušrą Skrebienę. O kalbejo jums greitai - tai gal taip pataikėt smile.gif Matyt taip pasitaiko jauniems profesionalams, kai norisi labai daug papasakoti ką žinai ir bijai, kad visko nesuspesi ax.gif
Ji gi ne šiaip poliklininė teoretikė, ji turi rimtą operacinę ir pačių gimdymų priėmimų patirtį.

Atsakyti
Merginos, o tas gydytojas Hamouden Samer kalba lietuviskai?
Atsakyti
QUOTE(Olgagab @ 2011 09 15, 15:49)
Merginos, o tas gydytojas Hamouden Samer kalba lietuviskai?

taip biggrin.gif
Atsakyti
Visad lankiausiai pas Ulevičienę thumbup.gif nuostabi gydytoja. Ji dar ir privačiai dirba. Tiesa paskutiniu metu nepatekau pas Ulevičienę, tad teko lankytis ir pas vedėją Vosjanova keletą kartų smile.gif . Taip pat visai nieko patiko, tik kad turiu tam tikrų problemų, tad primigtyvai siūlo operuotis, o aš tam neturiu dabar laiko. Tad vėl sugrįžau pas Ulevičienę, kuri maloniai nuteikė ir sakė, kad pusę ar metai nieko nepakeis, negalvot apie tai ir gyvent savo gyvenimą. Tad ir toliau vėl lankysiuosi pas Ulevičienę, nes dabar turiu kas pusę metų lankytis, kad ji stebėtų pakitimus.
Atsakyti
Uleviciene thumbup.gif
Atsakyti
Man A. Markauskienė labai patinka. Tik eilės pas ją žiaurios, bet verta laukti smile.gif
Atsakyti
Uleviciene svelni, maloni, bet nebuvo man atidi, neisklause abejoniu, neatsizvelge i nestumo sudetinguma , kurio tyrimais ji nemate ,nors gulejau ligoninej kitame mieste kai buvo blogai... 5menesiu nestumo nepadejo issaugoti , nors isvakarese dare echo verysad.gif dar netiketas abejingumas pasirodzius po operacijos verysad.gif
nusivyliau jos prieziura..
Atsakyti
O gal kas turi atsiliepimų apie Vilmą Motiejūnienę? Negavau talonėlio nei pas Markauskienę, nei pas Ulevičienę, tai registravausi aklai pas pirmą pasitaikiusią...
Atsakyti
Dar gera gydytoja N. Kulikauske. Profesionali.
Atsakyti
[QUOTE]

as ten jau perejau per daug gydytoju, nes teko ir ne pagal plana vaziuoti nestumo metu. Siaip lankausi pas Ciulkova jau daug metu, tai kazkaip pripratus as prie jos ir sesutes, tai man ramu, pasitikiu.
Buvau pas Uleviciene karta, irgi visai nieko, tik gal kai ne jos paciente, tai tokio rupescio nesulaukiau. Ir Kulikauske normali pasirode, gal man per sausa tokia, norisi kartais ir sypsenos, o ne tik medicininiu ziniu smile.gif
Atsakyti