Įkraunama...
Įkraunama...

Ginekologai Šeškinės Poliklinikoje

QUOTE(Florestina @ 2014 09 07, 09:23)
Man gydytojas rekomendavo lankytis pas Vasjanovą, bet sesuo sakė, kad pas ją ten sava klientūra ir teks laukti apie pusmetį, kitaip tik mokamai. unsure.gif

Lankausi pas Vasjanovą gal 16 metų ir visada užsirašau vizitui telefonu kaip paprasta mirtingoji, nes internetu arba mokamai arba visai nėra laiko, o telefonu gaunu taloną už 1-2 mėn.
Esu jos pacientė, bet neįsivaizduoju kad aš skambinčiau pačiai daktarei ir prašyčiau priimti nes esu "sava klientė" smile.gif Tiesa geriau skambinti mėnesio pradžioj.
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2014 09 23, 11:49)
Lankausi pas Vasjanovą gal 16 metų ir visada užsirašau vizitui telefonu kaip paprasta mirtingoji, nes internetu arba mokamai arba visai nėra laiko, o telefonu gaunu taloną už 1-2 mėn.
Esu jos pacientė, bet neįsivaizduoju kad aš skambinčiau pačiai daktarei ir prašyčiau priimti nes esu "sava klientė" smile.gif Tiesa geriau skambinti mėnesio pradžioj.

Šiaip buvo pas ją nemokamas talonas internte vakar dienai (matyt kažkas atsisakė), bet man netinkamas laikas eiti pas ginekologą.
Atsakyti
Čia labai daug komentarų apie gydytojus kurie arba laikinai ar su visam nebedirba šeškinėj. Gal kas galėtumėt pakomentuot dar apie Kulikauskę, Skirmantaitę ir Kobelis? 4u.gif
Atsakyti
As tai vis teiraujuosi apie gydytoja Ausra Skrebiene, kuri priziurejo mano pirmaji nestuma, tad busiu labai laiminga, jei priziures ir antraji:) Kiek zinau, ji jau zada sugrizti. thumbup.gif
Atsakyti
Taip, pagaliau yra Skrebienės grafikas. Ji grįš nuo sausio 5! thumbup.gif
Atsakyti
Kas čia su taisginekologais vyksta? Du kartus buvau užsirašius pas Vasjanovą ir abu kartus sulaukiau skambučio, kad gydytoja manęs priimti negali, nes jai reikia išvažiuoti. Jau tikrai imu tikėti, kad pamačius nežinomą vardą gydytoja nenori priimti, nes turi savo klienčių pakankamai. cray.gif
Šiaip dauguma pažįstamų rekomenduoja gydytoją A. Kobelis, bet ir pas ją nėra talonų. Mokėt tai tikrai nesiruošiu, nesu multimijardierė, kad galėčiau už viską mokėti, jei tokia būčiau- tai eičiau privačiai ir nesukčiau galvos.
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2014 09 29, 13:14)
Čia labai daug komentarų apie gydytojus kurie arba laikinai ar su visam nebedirba šeškinėj. Gal kas galėtumėt pakomentuot dar apie Kulikauskę, Skirmantaitę ir Kobelis?  4u.gif

Šiandien buvau pas gyd. Kobelis. Pirmas įspūdis labai geras, gydytoja labai maloni, viską išklausinėjo, pirmą kartą paėmė tepinėlį dėl gimdos kaklelio vėžio, nes iki šiol niekas to nedarė, pasirodo, viskas įmanoma, kai nori, bet matyt gydytojai nenori atlikti savo darbo kaip priklauso. Patikrino krūtis, paskyrė krūtų echoskopiją, pasirodo, ją daro Šeškinėj, nereikia kažkin kur važinėti.
Atsakyti
Sveikos supermamytes smile.gif
Esu visiska naujoke Vilniaus gydymo paslaugose smile.gif
Nors gyvenu Vilniuje jau keleta metu, bet ne karto neesu busvusi pas gydytoja smile.gif
Todel labai prasau Jusu patarti man smile.gif

Situacija tokia, kad noriu prisiregistruoti Silainiu poliklinikoje, bet negaliu issirinkti tinkamu gydytoju... sad.gif
Labai svarbi ginekologe, nes norime su vyru planuoti seimos pagausejima, gal galite ka nors parekomenduoti? Gal ta pati gydytoja ir gimdymuose dalyvauja?

Taip pat seimos gydytoja, tokia kuri butu patyrusi ir labai rupestinga visai seimai, tiek man su vyru, tiek palnuojamiems vaikiukams smile.gif

Labai labai dekoju visiems is anksto uz patarimus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanta1157 @ 2015 07 27, 14:27)
Sveikos supermamytes smile.gif
Esu visiska naujoke Vilniaus gydymo paslaugose smile.gif
Nors gyvenu Vilniuje jau keleta metu, bet ne karto neesu busvusi pas gydytoja smile.gif
Todel labai prasau Jusu patarti man smile.gif

Situacija tokia, kad noriu prisiregistruoti Silainiu poliklinikoje, bet negaliu issirinkti tinkamu gydytoju... sad.gif
Labai svarbi ginekologe, nes norime su vyru planuoti seimos pagausejima, gal galite ka nors parekomenduoti? Gal ta pati gydytoja ir gimdymuose dalyvauja?

Taip pat seimos gydytoja, tokia kuri butu patyrusi ir labai rupestinga visai seimai, tiek man su vyru, tiek palnuojamiems vaikiukams smile.gif

Labai labai dekoju visiems is anksto uz patarimus wink.gif

Tai kad Šilainių poliklinika yra berods Kanune, o ne Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2015 08 02, 16:33)
Tai kad Šilainių poliklinika yra berods Kanune, o ne Vilniuje.

Labai atsiprasau, Jus esate teisi, as apie Seskines poliklinika norejau paklausti blush2.gif Gyvenau Kaune ir is ipratimo net nejausdama sumaisiau pavadinimus blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
kuri seskines poliklinikos gine pakonsultuotu nevaisingumo klausimais, pvz pastebetu ar vyksta gera ovuliacija, jei ne, skirtu kokius vaistus? Lankiausi pas Politiene ir Kulikauske, tai padeti man negalejo.
Atsakyti
Mačiau, kad prieš kelis metus buvo rašyta, jog esant blogiems tyrimų rezultatams (gimdos kaklelio ir pan.), esi informuojama telefonu.
Po apžiūros nebeatsimenu, ką gydytoja apie tai sake doh.gif o prisiskambinti nepavyksta :)
Gal kas galėtų atšviežinti info, po kiek laiko maždaug tie tyrimai būna ir ar jeigu nesulauki skambučio, reiškia viskas gerai? ax.gif
Atsakyti