Buvau pas Skirmantaite.Tai echoskopijai dave talona po gero menesio.Echoskopuodama ir pasake rezultatus.
As irgi nesuprantu, kodel visi giria Uleviciene, gaL man tik taip pakliuvo, nuejau su problemomis, nusiskundimais, nes neapziurejo, paaiskino, kad pries puse metu darytas echoskopas ir dave siuntima i santariskes. sake ji daugiau nieko padaryt negali, o net nepaziurejo, vadovavosi pries pusmeti pas kita gydytoja atliktais tyrimu rezultatais.
Hmm, kaip keistai, kad net nepažiūrėjo. Juk per pusmetį galėjo arba pagerėti arba pablogėti... Galų gale įdomu ką ji įrašė į siuntimą. Aš kai paskutinį kartą buvau, tai jau malonesnė buvo, nes jau gal įsiminė mane, bet man iš jos pusės trūksta platesnio žvilgsnio į problemą... Turiu pati įkyriai kišti popierius rodančius, kad turiu ir kitų sveikatos bėdų, įtakojančių mano ginekologinę būklę. O ji visiškai nenori gilintis į ne jos srities bėdas... Bet man bent echo padarė tiek kartų, kiek reikėjo, nes echoskopas yra ir jos kabinete.
Na aš pas ją lankiausi pirmą kartą, nes mano daktarė išėjo motinystės atostogų, o kadangi pas ją didelės eilės ir daug žmonių ją mėgsta, matyt ji pamanė, kad nenori dar užsikrauti ligoniukų
bet čia tik mano įžvalgos

Tiesą sakant jau neatsimenu ar kramtė gumą
Beje norėjau užsirašyti pas Miklaševičienę, tai pasakė kad jau nebedirba. Tai užsirašiau pas Mečkovska, eilės laukti daugiau negu mėn.
Papildyta:
o kuri gydytoja išėjo motinystės atostogų?

Beje norėjau užsirašyti pas Miklaševičienę, tai pasakė kad jau nebedirba. Tai užsirašiau pas Mečkovska, eilės laukti daugiau negu mėn.

Papildyta:
QUOTE(Temide* @ 2014 04 06, 15:43)
Na aš pas ją lankiausi pirmą kartą, nes mano daktarė išėjo motinystės atostogų, o kadangi pas ją didelės eilės ir daug žmonių ją mėgsta, matyt ji pamanė, kad nenori dar užsikrauti ligoniukų
bet čia tik mano įžvalgos

o kuri gydytoja išėjo motinystės atostogų?

QUOTE(`Diana` @ 2014 09 07, 02:23)
Kiek girdėjau iš draugės- tai jos gydytoja Skrebienė išėjo motinystės atostogų, jau grįžus Žeimė, bet pas ją ilgos eilės, nes ji ne kasdien dirba.
Man gydytojas rekomendavo lankytis pas Vasjanovą, bet sesuo sakė, kad pas ją ten sava klientūra ir teks laukti apie pusmetį, kitaip tik mokamai.

nieko sau eiles

QUOTE(Florestina @ 2014 09 07, 09:23)
Kiek girdėjau iš draugės- tai jos gydytoja Skrebienė išėjo motinystės atostogų, jau grįžus Žeimė, bet pas ją ilgos eilės, nes ji ne kasdien dirba.
Man gydytojas rekomendavo lankytis pas Vasjanovą, bet sesuo sakė, kad pas ją ten sava klientūra ir teks laukti apie pusmetį, kitaip tik mokamai.

Žeimė grįžus

QUOTE(Upokšnis @ 2014 09 08, 08:32)
Žeimė grįžus
Nėra darbo grafiko, internetu negalima užsiregistruoti, nes rašo, kad dar atostogose 

Girdėjau pokalbį vaistinėj, kad va Žeimė grįžo- tai gal bus lengviau pas gydytojus pakliūti, nes bus viena daugiau.

Gal kuri žinote, kur dirba Skrebiene? Ji i dekreta isejo pries u metus, tai kaip ir turejo grizti. abar net nezinau, pas kuria eiti, nes ziuriu ir nauju yra:( Gal ka rekomenduosite?
Čia žiūriu daug jos pacienčių laukia nesulaukia sugrįštančios... Aš tikiuosi, kad ji mėnesio ar dviejų mėnesių bėgyje grįš į darbą, nes kažkaip nei viena kita ginė neprilipo man...
Na dar gal pas Žeimę eičiau, bet kad ir ji man regis dar negrįžo... Nesuprantu tik iš kur tada tos kalbos, kad Žeimė grįžus, jei pas ją neduoda registruotis...

Abejoju, ar ji gris, tiesa sakant. Tokie gydytojai dirba privaciai, o ne poliklinikose. Registraturoje dirba labai nemalonios arbuotojos, kurios tik gali uzsipulti, bet nieko nepasakys. Labai tikiuosi, kad gris Skrebiene...