Įkraunama...
Įkraunama...

Gvazdikų gatvės gatvelės

QUOTE(Mamučia @ 2011 08 14, 22:50)
siandien gribavom thumbup.gif 5 ltrai vaverusku.iskepiau piraga,tai vakare su vynu thumbup.gif

A kur cia grybavot? g.gif As kai grybinu savo apylinkeje, tai ten be manes grybautoju per akis, kartais pagalv oju ar cia tik miskas, ar dar kur toliau jo yra. doh.gif lotuliukas.gif Pradzioj dar koki litro kibiriuka kita pririnkdavau, bet dabar po kelis grybukus pasivaiksciodama randu. Gerai, kad vyras dar is Varenos parveza.... biggrin.gif
O mes siandiena grizom is Birstono. Vakar vyras siaip ne taip ikalbejo vaziuoti pas draugus i sodyba, nu siandiena nesigailiu, kad islekem...
Buvom Birstono sanatorijos baseine visa seima, oi kaip gerai pasiplaukiojom, paskui sodyboje kol maziukas liulia, as su vyru ir knygom laika leidom... , gera... thumbup.gif
Atsakyti
super thumbup.gif
randam salia jusu.Pereinam gatve ir thumbup.gif
vyras isleke i zvejiba, o mes su mergom iskepem pica ir dabar valgom,nakti thumbup.gif skanu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamučia @ 2011 08 15, 22:56)
super thumbup.gif
randam salia jusu.Pereinam gatve ir thumbup.gif
vyras isleke i zvejiba, o mes su mergom iskepem pica ir dabar valgom,nakti thumbup.gif skanu tongue.gif

salia musu? g.gif geras, maniau, kad buna isrinkta viskas... biggrin.gif
nebijot valgyti naktimis? biggrin.gif
Atsakyti
bijau,bet ,del drasos ,100 gramu padarai ir jau ne taip ir baisu lotuliukas.gif
vyras parveze is zvejibos 6 kg lidekaite.tai kol isvaliau doh.gif Vos i saldikli ikisom.bus kaledom.
Atsakyti
oho zuvyte! blink.gif geros kaledos nusimato thumbup.gif
man anyta siandiena broilerius "pafundijo", pjove vistas, tai cielus 7 doh.gif , teks saldikli jungti, nes ten broileriai, kaip kalakuciukai biggrin.gif o dar kada as juos sutvarkysiu... doh.gif
P.S.: saldiklyje vietos visada turiu, galiu paskolinti.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo swelnute: 17 rugpjūčio 2011 - 20:09
QUOTE(swelnute @ 2011 08 17, 21:07)
oho zuvyte!  blink.gif geros kaledos nusimato  thumbup.gif
man anyta siandiena broilerius "pafundijo", pjove vistas, tai cielus 7  doh.gif , teks saldikli jungti, nes ten broileriai, kaip kalakuciukai  biggrin.gif o dar kada as juos sutvarkysiu...  doh.gif
P.S.: saldiklyje vietos visada turiu, galiu paskolinti....  mirksiukas.gif

super 4u.gif Aciu uz pasiulima.mes irgi nupirkom saldimo deze thumbup.gif Siandien dariau "saulej dziovintus"pomidorus,tik mano dziuvo orkaitei.skanumelis
Atsakyti
As, tai sianakt naktineju, kepu torta.... doh.gif pas mane buna taip, dazniausiai tik naktim kepu saldumynus... biggrin.gif Sesuo ryt isvaziuoja atgal i UK, tai sakau reikia nors karteli per jos buvimo laika pavaisinti savo kepiniais. biggrin.gif
Va, sekmadieni maziukui metukai sueis, reiks ir jam ka iskepti... birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(swelnute @ 2011 08 19, 01:05)
As, tai sianakt naktineju, kepu torta....  doh.gif  pas mane buna taip, dazniausiai tik naktim kepu saldumynus...  biggrin.gif Sesuo ryt isvaziuoja atgal i UK, tai sakau reikia nors karteli per jos buvimo laika pavaisinti savo kepiniais.  biggrin.gif
Va, sekmadieni maziukui metukai sueis, reiks ir jam ka iskepti... birthday.gif

tortas gerai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif maniskiai smaliziai.vakar 2 litrus ledu padariau.(nakti)siandien jau nebera.o pria ledu buvo sveikoliu sausainiai ir varskes keksas.Iki vakaro nieko neliko.
koki torta kepsit?
Atsakyti
Laba diena, tiksliau vakaras...., kaip sekas? 4u.gif
As tai uzsibegiojau, nieko nenuveikiau, bet dienos praleke, net cia nelabai radau laiko pasizmoneti.... doh.gif
Girdejau dar viena versija ka stato prie musu... biggrin.gif ogi, Norfa! dvieju aukstu, dar gi su sporto kompleksu... blink.gif
Atsakyti
Labuka.Na nieko sau doh.gif Esim sportuoti su slepetem tongue.gif Mano dukriukas vakar pirsinga pasidare.tetis nuveze doh.gif jam grazu blink.gif
Atsakyti
I kuria kuno vieta isivere? biggrin.gif Musu tetis dukrai neleidzia dar kol kas auskaru net i ausis vertis, nors man ir grazu.
Atsakyti
I bamba mirksiukas.gif vaikai auga.sendien,pirma karta gyvenyme,padariau ziemai cukiniju,baklazanu salotos.valgom dabar likucius,prie vino,skanu. 4u.gif dar padariau'saulei' dziovintus pomidorus. thumbup.gif apsivalgimas.rytoj vel darisiu
Atsakyti