Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir saldumynai

QUOTE(mafijozė @ 2011 08 03, 16:46)
o kas tas šimtalapis?
Skruzdėlyną ir šakotį tai suprantu, bet apie šimtalapį girdžiu pirmą kartą  blush2.gif

As tai visada maniau, kad simtalapis ir skruzdelynas yra vienas ir tas pats... ax.gif
apsvieskit mus smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 08 03, 18:46)
o kas tas šimtalapis?
Skruzdėlyną ir šakotį tai suprantu, bet apie šimtalapį girdžiu pirmą kartą  blush2.gif

biggrin.gif simtalapis toks totoriu pyargas viduje su aguonomis, mes net du savo vestuvese turesim ir keps totore thumbup.gif va taip atrodo simtalapis

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliukas28: 03 rugpjūčio 2011 - 19:55
QUOTE(menuliodukra @ 2011 08 03, 21:15)
mm, kaip skaniai atrodo  smile.gif
dabar jau atskirsiu simtalapi nuo skruzdelyno  thumbup.gif

Šimtalapis neraliai skanus dalykas yra wub.gif Bent man daugybę kartų skaniau nei skruzdėlynas ax.gif Pas mus turėtų būti vienas didelis blush2.gif
Beje, kavinės, kurioje švęsime, savininkė sakė, kad būtent šimtalapis iš visų saldumynų turėtų būti sudorotas pirmiausiai biggrin.gif
Atsakyti
As simtalapi ir uzsisakiau,kepa Alytui,ir uz 4kg mokesiu 80 lt g.gif
Kadangi esu pati kepus karta,tai zinant kiek reik darbo minkyti tesla,manau kaina nedidele,bet gal kuri zinote tiksliau apie simtalapio kainas?Jei pigu,imsiu 2 lotuliukas.gif
Atsakyti
Mūsų Tortas, apie 9kg, tik tiek, kad bus 3 aukštų ir kvadratai pasukti. kaip atrodys realiai, galėsiu įdėt po šventės smile.gif
Atsakyti
kai kurios klausė, prieš kiek laiko tortą užsakinėti reikia.
galiu pakomentuoti Bijolos atžvilgiu kaip ir kas smile.gif
nuėjau išsirinkti tortą prieš mėnesį. Tai žodžiu pas juos yra taip- jei tortui nereikia stovo, tai gali užsakinėt prie 2 savaites drąsiai. bet problema yra su stovais (na kur buna 3 aukštai ant 3 padėklų tokiu ir t.t. reikia rezervuotis stovą, nes juos greit išgraibo. iš mano norėtų 2 variantų nebuvo nei vieno stovo. teko imti 3 stovo variantą (tik tas tebuvo likęs). vestuviu data-rugpjūčio pabaiga, aišku pats vestuvių pikas, bet sakau-jei norit kažko imantriau-eikit anksciau, nesigailesit wink.gif
Papildyta:
Mergaites, dar turiu klausimuka smile.gif
pas mus bus 70 zmoniu. jau uzsisakiau 8 kg torta. tik va kitas klausimas - o kokiu dar saldumynu be torto reikia? Kiek sakocio? Skruzdelyno kažkokio..? sausainiu-saldainiu..? (nors ju as asmeniskai nevalgau). ka dar galima..? tik nesinori kazkokiu "eziuku", "grybuku" ir pan blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuzikALI: 05 rugpjūčio 2011 - 09:50
QUOTE(MuzikALI @ 2011 08 05, 09:50)
Mergaites, dar turiu klausimuka smile.gif
pas mus bus 70 zmoniu. jau uzsisakiau 8 kg torta. tik va kitas klausimas - o kokiu dar saldumynu be torto reikia? Kiek sakocio? Skruzdelyno kažkokio..? sausainiu-saldainiu..? (nors ju as asmeniskai nevalgau). ka dar galima..? tik nesinori kazkokiu "eziuku", "grybuku" ir pan  blush2.gif

pas mus bus 8-9kg tortas, 4kg šakotis ir labai didelis skruzdėlynas. Ir vaisių padėklas, viskas. 58 žm.
Atsakyti
man atrodo, kad saldumynų kiekį labiau reikia skaičiuoti ne pagal suaugusių skaičių, o pagal vaikų ... ax.gif Pas mus vaikų bus 6, tai manau reikės visokių tų grybukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 08 05, 10:04)
man atrodo, kad saldumynų kiekį labiau reikia skaičiuoti ne pagal suaugusių skaičių, o pagal vaikų ...  ax.gif Pas mus vaikų bus 6, tai manau reikės visokių tų grybukų smile.gif

na, ypač saldumynai sueina 2 dieną, plius lauknešėlis į namus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 08 05, 10:04)
man atrodo, kad saldumynų kiekį labiau reikia skaičiuoti ne pagal suaugusių skaičių, o pagal vaikų ...  ax.gif Pas mus vaikų bus 6, tai manau reikės visokių tų grybukų smile.gif

Pas mus vaikų nebuvo visai, bet šimtalapis ir vestuvinis tortas suejo iš karto per kokią valandą laiko nuo prapjovimo biggrin.gif

Šakotis liko net neprapjautas, ji svečiams išdalinom į namučius ax.gif
Atsakyti
Kaip įdomiai, dalyvavau dvejose vestuvėse : pirmose fndiu nė nepalietė, tortas buvo porcijinis tai išgrabaliavo jį, antrose vestuvėse buvo du tortai, šakotis be galė sausainių ir saldainių, bet visko liko daug biggrin.gif pagrinde jie eina ryte kai keliasi svečiai ir kavindamiesi laukia kitų, tada antras raundas prie stalo arba kas nors karšto eina biggrin.gif

Bet aš labai norėčiau tų grybukų ir panašių grožių, tik įdomu kas juos kepa Šiaulų rajone g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2011 07 22, 17:10)
Labuka, o gal zinote kur kepa skanius simtalapius? gerai butu, kad kazkur Kaune arba jei ne Kaune tai kad pristatytu i Kauna   ax.gif

Jei dar reikia simtalapiu, tai patys skaniausi ir nuostabiausi yra Kaisiadoryse..Gulbinienes simtalapiai. Juos galima rasti Kaisiadoryse prie maximos esancioje Nemateko parduotuveje. Tikrai rekomenduoju, toms kurioms patinka nesausi ir daug aguonu turintys simtalapiai! 4u.gif
Atsakyti