man taip kepėja pasiūlė. Ir niekam neaiškinau, ir nežinojau, kuris aukštas, kokio skonio. Gavo visi ir pirmo, ir antro aukšto paragaut.
Ant saldaus stalo dar buvo šakotis. Užsakytas senojo turgaus senojoj salėj, berods, Šilutės kepyklos. Labai labai skanus.
Ir grybukai, braškės, riešutukai, boružės. Šitie visi kaip ir didžioji dalis šakočio iškeliavo su svečiais
QUOTE(Hedra:) @ 2013 05 08, 18:00)
kas koki skoni nores , tas toki valgys, krikstynom buvo du aukstai medutis ir snikerso:
o tai jus pjausite ar patiems duosite pjauti,ir perspesite kuris kuriam.
Mergaitės, niekur nerandu Bijolos tortų kainų, kokio nors kainininko.. Gal kas glait pasidalinti, kokios šiai dienai maždaug nors kainos pas juos? Ačiū
Labukas
noriu nusipirkti melynos arba zydros spalvos draze(saldainukus) vestuviniam saldziam stalui, tik nelabai isivaiduoju kur galima nusipirkti butent pasirinktos spalvos, kiek zinau pakelyje buna ivairiu spalvu, o man reikia butent melynos ar zydros:)
gal kuri buvote susidurusi?
aciu
noriu nusipirkti melynos arba zydros spalvos draze(saldainukus) vestuviniam saldziam stalui, tik nelabai isivaiduoju kur galima nusipirkti butent pasirinktos spalvos, kiek zinau pakelyje buna ivairiu spalvu, o man reikia butent melynos ar zydros:)
aciu
QUOTE(pupsia_ @ 2013 05 21, 15:38)
Labukas
aciu
aciu
bent jau klaipedos akropoly kur yra saldumynu parduotuve ten yra sveriamu visokiausiu spalvu
kaip tik Klaipedoje man ir reiketu:)
ta prasme, Saldziuosiuose Majuose?parduotuveleje ties picerijomis?
ta prasme, Saldziuosiuose Majuose?parduotuveleje ties picerijomis?
QUOTE(sunny_smile @ 2013 05 21, 09:16)
Mergaitės, niekur nerandu Bijolos tortų kainų, kokio nors kainininko.. Gal kas glait pasidalinti, kokios šiai dienai maždaug nors kainos pas juos? Ačiū
Visai neseniai suderinau kainą, gavosi apie 41Lt/kg (tortas visai paprastutis, dviejų aukštų, galima sakyti be jokių dekoro elementų)
QUOTE(i.t.s. @ 2013 05 21, 23:03)
Visai neseniai suderinau kainą, gavosi apie 41Lt/kg (tortas visai paprastutis, dviejų aukštų, galima sakyti be jokių dekoro elementų)
Ačiū už ats.. Kokį skonį rinkotės?
QUOTE(sunny_smile @ 2013 05 22, 08:45)
Ačiū už ats.. Kokį skonį rinkotės?
Karališką ir marcipaninį
o be rafaelo kokie skoniai yra dar is lengvesniu?
QUOTE(Hedra:) @ 2013 05 22, 16:24)
o be rafaelo kokie skoniai yra dar is lengvesniu?
na rafaelo man tikrai nera IS LENGVESNIU, realiai jis tikrai prie riebesniu ir saldziu.
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2013 05 02, 13:38)
Tai jau tikrai tik pas pažįstamą sakykitės, nes pasirodo ir dideli pinigai (manau kad už 1 kg moketi 40 lt yra daug) kokybės jokiu būdu negarantuoja
Gaila kad jums taip nepasiseke, bet kas del kainos 40lt uz kg puosto torto tikrai nedaug bet aisku kiekvienam savo.
Na va galiu pati pasidalinti Biolos kainom vestuviniam tortui su min papuosimu:
Latte- 53
Traškutis- 52
Šampaninis- 49
Lazdynas- 43
Karališkas- 42
Viktorija-38
Retro- 37
Katalina- 37
Traputis- 36
Milordas- 31
Negriukas- 31
Buvom užsisakę jų degustacinį paketą, išssirinkom Latte ir šampaninį- labai skanūs, bet atrodo nesukūs turėtų būt.. o rekomenduoja imt po 150g/zmogui- kaip ir nemažai, sako kad sunkoki. Gal kuri ėmėt šių rūšių, neatrodys mūsų 6-7kg tortukas visai nediduku?
Latte- 53
Traškutis- 52
Šampaninis- 49
Lazdynas- 43
Karališkas- 42
Viktorija-38
Retro- 37
Katalina- 37
Traputis- 36
Milordas- 31
Negriukas- 31
Buvom užsisakę jų degustacinį paketą, išssirinkom Latte ir šampaninį- labai skanūs, bet atrodo nesukūs turėtų būt.. o rekomenduoja imt po 150g/zmogui- kaip ir nemažai, sako kad sunkoki. Gal kuri ėmėt šių rūšių, neatrodys mūsų 6-7kg tortukas visai nediduku?