QUOTE(Lyžuka @ 2013 05 02, 11:14)
Tik neužsisakinėkite jokių tortų VIP SALDUMYNAI, išsirinkome nedidelį tortuką, nes ir šventė maža apie 20 žmoniu iki 2 kg tai padare visų pirma 2,5 kg, bet tai dar būtų pati mažiausia problema, nes kai pradėjom pjaustyti glajus torto (tokiu baltu buvo padengta) tiesiog prisimūrijo prie peilio ir kaip šlapias skuduras vilkosi per visą pjūvį tuo pačiu gniuždydamas vią torto vidų, į lėkštutę pavykdavo tik tokį sumaitota gabala pliurzės įversti, Užsakėm du įdarus: maskarponės ir vyšnių sodo tai skyresi jie vienas nuo kito tik plonyčiu rudo biskvito sluoksniu, o tas kremo skonis absoliučiai vienodas nei tai piure, nei tai pliurzė, nes į lėkštutę įdėjus tuoj ištyždavo iki pat lėkštutės kraštų , o ir tų vyšnių gal pora ir buvo įmesta. Ir peilį keitėme pjaustant ir tai dar mes jį praktiškai visa laiką iki pjaustytmo laikėm šaltai, o tai kas būtų jei pvz vasarą pastovetų šiltai kažkur tai iš kart i šiukšlių kibirą reikėtų versti. Žodžiu tik vaizdas atitiko nuotrauką o nei skonis nei tuo labiau pats pjasutymas tai iš vis žiaurus. Nusivylėm juodai
ir šventę sugadino, nes dar svečiai pamatą, kad jis toks nedadarytas paliko lėkštutėse, o kai kurie iš vis mandagiai paprašė nedėti, kad nesugaluotų
. Manau, kad tortas privalo būti ne tik išore gražus, bet ir pjaustytis taip, kad į lėkštutę pavyktų įdėti gražų gabaliuką, o ne kažkokį briedą.
Oho kokia nemaloni patirtis..
Na mes is ju daug metu uzsisakinejam tortus ir kitus saldumynus tai kolkas visa laime neteko nusivilti. Nesenai emem dideli torta dukrytes krikstynoms, tai gavom lygiai toki kokio ir buvom prase. Tiesa tik patys per dideli uzsakem tai teko uz poros dienu ismesti lauk, nes buvo jogurtinis tai greit sugedo
Bet skonis ir vaizdas mums visiems patiko. Gal cia kazkaip nuo konditeriu tuo metu daranciu uzsakyma priklauso
Mes planuojam ir vestuvini ten darytis.