gal parekomenduotumet kazka, kas kepa skanius ir nebrangius tortus klaipedos kraste (klaipeda, kretinga, palanga ir t.t.)
bei man iskilo toks klausimas, o kaip su tom tortinem lekstem? ja duoda tas, kas kepa ir po to grazint reikia, ar kaip? suprantu, gal ir juokingas klausimas, bet neteko su tuo susidurt
QUOTE(*agnyte* @ 2013 01 25, 17:05)
gal parekomenduotumet kazka, kas kepa skanius ir nebrangius tortus klaipedos kraste (klaipeda, kretinga, palanga ir t.t.)
bei man iskilo toks klausimas, o kaip su tom tortinem lekstem? ja duoda tas, kas kepa ir po to grazint reikia, ar kaip? suprantu, gal ir juokingas klausimas, bet neteko su tuo susidurt
Mes patys uzisakysim torta is Taurages S. Gestautienes (cia gali rast ja FB http://www.facebook....?ref=ts&fref=ts ). Tai galiu tik pakartoti, ka sake ji pati. Tuos tortu padeklus turi pati kepykla, bet jie buna patys paprasciausi. Nepaklausiau dar tik, kaip po to grazint reikes. O jei nori kazko grazesnio, ypac jei darai vestuvini torta is atskiru pyragaiciu, tai reikia patiems atnest padekliukus ant kuriu desit viska. Cia manau jau reikia klaust konkreciai kepyklos kur uzsisakinesit torta
QUOTE(*agnyte* @ 2013 01 25, 17:05)
Gargžduose yra picerija " ievos skanėstai," ten nebrangiai ir pagal užsakymus kepa, ir gražus yra, esam ne kartą is ten gimtadieniams pirkę, ar šiaip ateini gali vietoj prie kavos puodelio tetruko pavalgyti, juolab pazistama ten dirba, tai ji jau nuo seno tortus daro, anksčiau namų sąlygomis kepdavo....
Nerealūs tortai ir pyragaičiai tiek skoniu tiek išvaizda
http://www.facebook....363668373690097
O macarons - pasakiško skonio:super
http://www.facebook....363668373690097
O macarons - pasakiško skonio:super
QUOTE(smilga79 @ 2013 02 01, 17:33)
Kokios kainos?
Domėjausi kainomis, tai štai ką atrašė:
"Kainos paprastai puoštų tortų 35Lt/kg, vaikiškų nuo 40Lt/kg, vestuviniai, krikštynų nuo 50 Lt/kg"
O aš tai labai ieškau kas gamintų žagarėlius ar skruzdėlynus Vilniuje, gal ką turite patarti?
Jau praėjo mūsų šventė, tai galiu šiek tiek pakomentuoti. Saldusis stalas buvo gausus.: tortas, šakotis, skruzdėlynas, saldainiai, vaisiai, dar buvau nupirkusi sausainių, bet jų net nepakavo šeimininkės.
Tortą užsakinėjom iš Bijolos, buvo 4 aukštų, lazdynų, viktorijos, karališkas ir ambasadorius tortai. Visi buvo labai labai skanus. Užsakėm apie 8 kg (žmonių buvo 46) visiems užteko, bet tokiam kiekiui reikėtų mažiau kokiais 1-1.5 kg.
Šakočio neužsakinėjau, pavėlavau, todėl nulėkiau dieną prieš vestuves į Akropolio maximą (Vilniui) ir nupirkau didelį papuoštą šakotį, buvo skanus. Tai kad galima ir tiesiog parduotuvėj nupirkti, jeigu nesate labai reiklūs.
Skruzdėlyną atvežė mūsų piršliai. Žinau, kad kepė piršlienės draugės mama. Iš tikrųjų su parduotuviniais nėra ką lyginti, tirpo burnoj.
Saldainius ir sausainius pirkau Kalvarijų turguje lenkiškų prekių parduotuvėje. Saldainių kaina buvo 12 Lt/kg, sausainių apie 9-10 Lt/kg.
Vaisius ruošė sodybos, kur šventėm vestuves, virėjos.
Dar galiu pasakyti apie mažosios ragainės tortus. Užsakinėjau tėvo jubiliejui net 2 tortus. Vienas buvo ar tai viskio ar tai brendžio skonio, a kitas su vyšniomis. Skanūs, švieži tortai.
Dėl kainų... ragainėj pigesni tortai nei bijoloj.
Tortą užsakinėjom iš Bijolos, buvo 4 aukštų, lazdynų, viktorijos, karališkas ir ambasadorius tortai. Visi buvo labai labai skanus. Užsakėm apie 8 kg (žmonių buvo 46) visiems užteko, bet tokiam kiekiui reikėtų mažiau kokiais 1-1.5 kg.
Šakočio neužsakinėjau, pavėlavau, todėl nulėkiau dieną prieš vestuves į Akropolio maximą (Vilniui) ir nupirkau didelį papuoštą šakotį, buvo skanus. Tai kad galima ir tiesiog parduotuvėj nupirkti, jeigu nesate labai reiklūs.
Skruzdėlyną atvežė mūsų piršliai. Žinau, kad kepė piršlienės draugės mama. Iš tikrųjų su parduotuviniais nėra ką lyginti, tirpo burnoj.
Saldainius ir sausainius pirkau Kalvarijų turguje lenkiškų prekių parduotuvėje. Saldainių kaina buvo 12 Lt/kg, sausainių apie 9-10 Lt/kg.
Vaisius ruošė sodybos, kur šventėm vestuves, virėjos.
Dar galiu pasakyti apie mažosios ragainės tortus. Užsakinėjau tėvo jubiliejui net 2 tortus. Vienas buvo ar tai viskio ar tai brendžio skonio, a kitas su vyšniomis. Skanūs, švieži tortai.
Dėl kainų... ragainėj pigesni tortai nei bijoloj.
QUOTE(Rsaiukau @ 2012 02 26, 21:19)
Mes planuojama jaunu torta, 2 sakocius, skruzdelyna ir gal simtalapi, bei grybukus ir kitus panasius dalykelius.
Papildyta:
maciau grubuku ir kitokiu grazumu yra Kaune urmo bazeje.
Papildyta:
Buvau Bijoloje, tai kalbejau del tokio torto su pyrageliais, tai pasake, kad labai brangiai gausis, nes 1 vnt pyragelis 10 lt ir plius tortas, tai brangu.
Papildyta:
maciau grubuku ir kitokiu grazumu yra Kaune urmo bazeje.
Papildyta:
Buvau Bijoloje, tai kalbejau del tokio torto su pyrageliais, tai pasake, kad labai brangiai gausis, nes 1 vnt pyragelis 10 lt ir plius tortas, tai brangu.
Bet su pyrageliais labai fainai atrodo saldus stalas.ypac jai ant tokiu keliu aukstu padeklu:)
Papildyta:
QUOTE(k.lapelyte @ 2012 03 12, 20:38)
butent.atsiprasau,bet man juokingai skamba,kai buna sakykim 40zmoniu ir torta padeda 4kg. svecias ir galvoja,kazi man liks jo
Tai jau tikrai.per vestuves saldumynams neverta taupyti.
Papildyta:
QUOTE(bijune24 @ 2013 03 21, 18:30)
Bet su pyrageliais labai fainai atrodo saldus stalas.ypac jai ant tokiu keliu aukstu padeklu:)ir nebutinai bijoloje prikti, juk tiek nauju kepykleliu yra.galima paieskot uz prieinama kaina. padeklu irgi gal issinuomoti.....
Papildyta:
Papildyta:
Pas mus ant saldaus stalo bus tokio tipo krepselis su gardumynais: http://www.katemice....o...1&Itemid=18 Tiesa, dar nezinau ar butent is cia uzsisakysim, bet kad toks krepselis bus, tai tikrai
Sveikos
Gal kas žino kur Kaune kepa tokius keksiukus?
Gal kas žino kur Kaune kepa tokius keksiukus?
QUOTE(Astii @ 2013 03 24, 00:10)
Pas mus ant saldaus stalo bus tokio tipo krepselis su gardumynais: http://www.katemice....o...1&Itemid=18 Tiesa, dar nezinau ar butent is cia uzsisakysim, bet kad toks krepselis bus, tai tikrai
per musu vestuves taip pat buvo ivairiu grybuku, kastonu, kukuruzu it t. t
nors vaiku visai nebuvo. bet sie saldumynai pirmi "dingo"
Aš tai su keksiukai daryt nusprendžiau. Viršui bus nedidukas tortas o paskuj keksiukai. Nežinau kaip įkelti foto kad rodytu