stai cia Kauniete gamina keksiukus naminius....
http://naminiaicupca...gory/keksiukai/
emem drauges mergvakariui....visoms patiko... as visokiu bandeliu ir kepinuku nemegstu, bet visai nieko...
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 08 12, 23:36)
ko anksciau, to geriau
vienam zmogui 150-200gr,
o 2-3kg. tortuko uztektu i darzeli, vaiku gimtadieniui
As savo gimtadieniui kepiau tortuka 5kg., uzteko jo 15 zmoniu, ir kitai dienai liko geriau tegul liks, nei pritruks
vienam zmogui 150-200gr,
As savo gimtadieniui kepiau tortuka 5kg., uzteko jo 15 zmoniu, ir kitai dienai liko geriau tegul liks, nei pritruks
vienam zmogui - 150 g. torto ir dar priklauso nuo torto, jeigu jis "lengas" gali buti ir maziau, o jei 'sunkus" tai 150-200g.
cia tikrai nedideli kiekiai
ne bet pas jus didesne sveciu dalis nevalgo saldumynu
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 08 12, 23:36)
ko anksciau, to geriau
vienam zmogui 150-200gr,
vienam zmogui 150-200gr,
Is savo patirties galiu pasisakyti, pas mus buvo 37 zmones ir vienos dienos vestuves restorane..Saldaus stalo tokio kaip ir nebuvo, nes buvo tik tortas ir vaisiai..tai torta emem 5 kg, tai jo liko dar ir kitai dienai nedidelis gabaliukas.. tortas buvo 12val nakties pjaustomas, tai visi kaip ir privalge buvo visko pries tai, tai torta kas valge, kas nevalge..na tikrai ne visi valge.
o man tai tortas tik simbolis..dauguma net nebevalgo jo,nes pjaustomas tai dažniausiai 12val būna...o pridėti,ir kad pusryčiams liktų,tai man tokia pasenus tradicija sakyčiau...
QUOTE(egluzez @ 2012 07 27, 08:45)
Gartais ambasadorius tortas buvo? Aš krikšto sūnui gimtadieniui buvau užsakius tokį iš Bijolos tai situacija su skoniu buvo tokia pati
Neaatsimenu pavadinimo, bet su vyšniomis ir lazdyno riešutais
Mes saldu "stala" isdalinom kita diena ,kad namiskiams lauktuviu parvestu . Turejom du tortus, viena vaikiska, kita jaunuju, tai ta vaikiska prapjovem kai vaikai torto uzsimane , specialiai tam ji ir emiau, nes zinojau,kad vaikai uzsimanys anksciau ,ir,kad nereiktu su jais gincytis ,juk,ne visi is pirmo paaiskinimo supranta ,kad per vestuves tortas pjaunamas po 00.00 , ramiai prapjovem jiems skirta torta ,o jaunuju pjovem po 00.00 . Saldainiai, sausainiai ,pyragai , isskyrus mano pacios keptas ,tas stai sprogo akimirksniu , buvo isdalinti issivezimui i namus
Sveikos! Mano saldusis stalas buvo toks:
Pas mus buvo jaunuju tortas, tevu tortas (kuri pjauste kada kas norejo, tikrai nevertem zmoniu laukt iki 00.00 ), svocios tortas, ir dar kelis (tikslaus kiekio net nzn) atnese sveciai... taip pat buvo 2 simtalapiai sirduciu formos, 1 didelis sakotis, sausainiai, vaisiai, ledu desertai, zele desertai. Dalyvavo 80 zmoniu, visiems visko uzteko, dar visiems po gabaliuka namo isdalinom iseinant
sveikos skaiciau, kad cia raset apie Pasvalio Ausros tortus.. tai va turiu apie juos siek tiek info, mano pazistama ten dirbo, tai zino kaip ten kas vyksta. jie tik traktuoja, kad ju toratai ale labai naturalus, taciau nei velnio. pasiskaitykit sudeti kiek ten sudaro E elementu, tai akys ant kaktos issoks.. anskciau kai buvo sena valdzia, gamindavo tikrai is kokybisgesniu produktu, o dabar kai dar krize, taupo ir sudeti keicia. todel kokie buvo ju tortai pries keleta metu ir dabar zenkliai skiriasi.. zinau ne viena atveji, kad jaunieji uzsisake torta sulauke visai net ne tokio, kokio norejo..a arba, kad uzsakyta torta pristate daug veliau net nepranese.. tai streso daug visiems buvo.. tad siulyciau gerai pasvarstyti pries juos renkantis ir neapsigauti..
o kad rugsta greit, tai pritariu 100%
o kad rugsta greit, tai pritariu 100%
QUOTE(beddable @ 2012 09 23, 23:54)
skaniai atrodo
QUOTE(beddable @ 2012 09 23, 22:54)
Sveikos! Mano saldusis stalas buvo toks:
atsiprasau, bet issisaugojau nuotrauka, labai patiko torto spalvos ir ideja..