Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir saldumynai

QUOTE(viri @ 2012 08 03, 09:46)
saldumynu nemazoka, sveciu nedaug tik 14  ax.gif
Papildyta:
aciu  4u.gif  Man jis taip pat labai labai  wub.gif  Kokio norejau, toki turejau  ax.gif

Viri, koks gražus saldumynų stalas, visiškai atitinka mano skonį ir stilių, ir dar fotografavo fotopastelė wub.gif Mane irgi domina, kiek kainavo toks stalas, jei nenori rašyti čia, parašyk man į až smile.gif Mano vestuvės po metų, tai jau dairausi ir planuojam su būsimu vyru biudžetą.
Atsakyti
Negaliu nepagirtu Bijolos aptarnavimo 4u.gif As jau kuri laika su jais susirasineju, visada mandagus , atrasineja labai greitai, maloniai atsako i visus klausimu 4u.gif
Tai uzsakinesiu is ju 8 kg Torta, 4 aukstu, 4 skirtingu skoniu . Beliko issiusti jiems kaip papuosti ji noreciau 4u.gif
Atsakyti
as taip pat galvoju apie kazka panasaus i granola su kremu... ar kazkokia zele su kremu...nes turiu grazius indelius jiems daryti ir jie stala papuostu...
bet ar nepatirpo jums jie?
Atsakyti
QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2012 08 08, 12:54)
as taip pat galvoju apie kazka panasaus i granola su kremu... ar kazkokia zele su kremu...nes turiu grazius indelius jiems daryti ir jie stala papuostu...
bet ar nepatirpo jums jie?

Puikiai issilaike, buvo virs +30, nors saldu stala paruose tik pries pat atvkstant sveciams...
Atsakyti
Gal kazkas zino apie Simtalapius Vilniuje ? labai norisi vieno, bet moketi uz jie tiek pat kiek tortas nesinori ( cia man uz tiek pasiule viena firma
) Busiu dekinga jei kas parasys cia ar i AZ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 08 09, 10:14)
Gal kazkas zino apie Simtalapius Vilniuje ? labai norisi vieno, bet moketi uz jie tiek pat kiek tortas nesinori ( cia man uz tiek pasiule viena firma

nemanau kad ju buna pigiu
mes vestuvems uzsakinejome pas moteri kuri namuose kepa tai uz 3 kg sumokejome virs 100 lt
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2012 08 09, 11:18)
nemanau kad ju buna pigiu
mes vestuvems uzsakinejome pas moteri kuri namuose kepa tai uz 3 kg sumokejome virs 100 lt

tai virs 40 lt uz simtalapio kilograma tai normalu ?
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 08 09, 14:01)
tai virs 40 lt uz simtalapio kilograma tai normalu ?

na mums nekainavo 1 kg virs 40 lt
bet siaip tai panasios kainos
jeigu norite nusipirkti ne 'bulka" idaryta aguonomis kokia daugelis prekybininku kepa vadindami simtalapiu tai tiek gali ir kainiuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 08 09, 10:14)

As pati savo seimai simtalapi ir zinau savikaina produktu. Naudojamas tikras sviestas, ne margarinas. O darbo su juo irgi nemaai. Tikrai jis negali buti pigiau, negu tortas.
Atsakyti
Saldumynų stalą savo vestuvėse įsivaizduoju taip wub.gif Pirksiu įvairių saldainių iš čia, kur gyvenu, tai bus vaikams gal įdomiau, LT norėčiau užsakyti keksiukų, pyragaičių.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AfricanSun: 11 rugpjūčio 2012 - 20:51
Štai kaip papuošėm stalą naminiais keksiukais. Ėmėm 100 vnt. viską suvalgė per vieną vakarą 70 svečių.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(~Emilija~ @ 2012 07 20, 22:25)
Mes pries gera menesi uzsakeme, tai dabar nors galva rami, manau kuo anksciau tai geriau  smile.gif

drinks_cheers.gif ko anksciau, to geriau smile.gif

QUOTE(Kulverstuke626 @ 2012 07 22, 06:33)
Sveikos merginos...

Iškilo toks klausimas - KIEK reikia tų visų tortų???  g.gif  Vienos dienos šventei, galbūt su pratęsimu kur nors gamtoje kitą dieną iš jaunimo pusės... Planuojam iki 40 svečių... Anyta kadangi saldumynų mėgėja tai patarinėja, kad vienam asmeniui - 200gr torto, tai gautųsi net 8 kg doh.gif Mama atvirkščiai, sako kad 2-3 kg torto viems užteks... Ir susigaudyk žmogau..... doh.gif

vienam zmogui 150-200gr,
o 2-3kg. tortuko uztektu i darzeli, vaiku gimtadieniui ax.gif
As savo gimtadieniui kepiau tortuka 5kg., uzteko jo 15 zmoniu, ir kitai dienai liko thumbup.gif geriau tegul liks, nei pritruks blush2.gif
Atsakyti