Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir saldumynai

QUOTE(ader @ 2012 07 30, 10:25)
na su saldumynais svarbu neperspausti, ne veltui tortu gamintojai siulo vienam sveciui 150 gramu. To turbut pilnai pakanka. Mes uzsakem kiekvienam po ta torciuka 150 g. ir vieno kg torta jei kam bus per mazai. Bet jauciu, kad ta torta valgysim pusryciams  lotuliukas.gif Svarbiau kad ant stalo uzkandziu uztektu  biggrin.gif

is Daugsiagires uzsisaket? kokio skonio torciukus?
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 07 30, 10:01)
Na ka esu katik iskepta zmona , pasidalinsiu patirtimi smile.gif
Turėjom jaunujų torta 8kg, uosves 4kg, svocios 5kg, skruzdelynas 5kg, 2 sakociai po 3kg, grybuku, sausainiuku ir saldainiuku .
Zmoniu buvo 56 tortu liko oi kaip nemazai  doh.gif  mano beveik visas pirmas aukstas, svocios puse torto, kaip ir uisves, skruzdelynas ir vos apbalgytas, sakociai beveik nepaliesti, saldainiu isvis nevalgyta smile.gif Tai vakar visiems iseiles tirtus dejau  biggrin.gif
Is vaisiu buvo valgoma arbuzas, nektarinas, vynuoges ir melionas  smile.gif

doh.gif mano supratimu tai vestuvese turi but vienas tortas, JAUNOSIOS, o visi tie kiti tai man kazkoks nesusipratimas schmoll.gif
Atsakyti
man taip pat nesusipratimas bet pirsliene su uosviene savavaliskai sumate kad permazai joms bus vien jaunosios ir uzsake savo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2012 07 30, 07:51)
is Daugsiagires uzsisaket? kokio skonio torciukus?

taip is Dauksiagires. , kilograminis tortas tai bus rudens simfonija , o maziukai tokie lengvesni - fantazija. reikia dar atkreipti demesi, kad tortas turi atlaikyt kelione, temperaturu pokycius, isbuti grazus, sviezias ir skanus iki pat vakaro pabaigos. Todel ne visi tortai tinkami
Atsakyti
QUOTE(snekutealio @ 2012 07 29, 23:35)
Praėjo ir mano vestuvės, tai galiu pasidalinti drąsiai, kad Daugšiagirės dvaro konditerija tikrai dirba profesonaliai, kokybė pas juos aukšta, o aptarnavimas tiesiog labai malonus. Kalbant apie patį tortą, tai kokį užsakėm pagal paveiksliuką, tokį ir gavom, preciziškai padarytas, tiesiog nuostabus smile.gif O skonis taip pat nenuvylė smile.gif

O kaip smagu girdėti gerus atsiliepimus iš pirmų lūpų. Neabejoju, kad ir mes liksim patenkinti, o bendravimas ir aptarnavimas pas juos tikrai neabejotinai labai malonus. Mūsų net po darbo valandų palaukė, kadangi esam ne iš Kauno ir negalėjom anksčiau atvažiuoti, dar net kelioliką minučių pavėlavom, bet vis tiek labai maloniai priėmė, viską aprodė, davė tortų paragauti. Paliko labai gerą įspūdį užsakymus priimanti moteriškė, o ir patys pagaminti tortai labai gražūs smile.gif
Atsakyti
Patys nerealiausi šimtalapiai kepami Kaune prie TEO. Savo vestuvėms turėjom 5 kg, nei trupinio ryte neliko.
Atsakyti
Merginos, gal kuriai reikia padėklo tortui? Pirkome, nes pakankamai vėlai užsisakinėjome tortą ir kepykla savo padėklų nebeturėjo. Jei kuriai reikėtų, kreipkitės AŽ, padėklas trijų aukštų, veidrodinis 4u.gif
Atsakyti
Musu svente (vestuves ir krikstynos) jau praejo wub.gif Saldus stalas buvo kiek kitoks, nei iprasta wub.gif Ikeliu nuoroda, pasidairykite.

http://www.kepejai.l...ente-kernaveje/

Viskas laaabai laaabai skanu buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viri @ 2012 08 03, 08:30)
Musu svente (vestuves ir krikstynos) jau praejo  wub.gif Saldus stalas buvo kiek kitoks, nei iprasta  wub.gif Ikeliu nuoroda, pasidairykite.

Viskas laaabai laaabai skanu buvo  smile.gif

Kiek toks stalas kainavo?
Atsakyti
QUOTE(viri @ 2012 08 03, 07:30)
Musu svente (vestuves ir krikstynos) jau praejo  wub.gif Saldus stalas buvo kiek kitoks, nei iprasta  wub.gif Ikeliu nuoroda, pasidairykite.

Viskas laaabai laaabai skanu buvo  smile.gif

atrodo labai graziai
bet tik saldumynu mazoka ax.gif
o kiek buvo sveciu?
Atsakyti
viri, koks elegantiskas stalas wub.gif super atrodo. labai viskas lakoniska
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2012 08 03, 09:25)
atrodo labai graziai
bet tik saldumynu mazoka  ax.gif
o kiek buvo sveciu?

saldumynu nemazoka, sveciu nedaug tik 14 ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ader @ 2012 08 03, 10:42)
viri, koks elegantiskas stalas  wub.gif super atrodo. labai viskas lakoniska

aciu 4u.gif Man jis taip pat labai labai wub.gif Kokio norejau, toki turejau ax.gif
Atsakyti