Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir saldumynai

gal kas rekomenduotutumet kur galima uzsisakyti skainiu tortuku vestuvems Klaipedoje?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenora @ 2012 07 25, 21:29)
Na, visai ne mano skonio (turiu omeny išvaizdą), bet gal labai gardus buvo smile.gif

Visi turim savo skoni isvaizdai mirksiukas.gif man jis buvo idialus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2012 07 25, 20:27)
nesupykite bet atrodo perkrautas  schmoll.gif

drinks_cheers.gif na man irgi visko per daug blush2.gif bet gal skonis idealus buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(perla <3 @ 2012 07 25, 18:32)

Na tai jamkit tu skoniu tortus is Verkiu ir tikrai nepasigailesit drinks_cheers.gif
Atsakyti
Niu va, vakar degustavome Mazojoj ragainej. Issirinkom toki torta, bus dvieju skoniu, Rojaus obuoliukas ir Svajone mirksiukas.gif . Į Belmontą vestuvių dieną pristatys nemokamai.
http://www.mazojirag...;category_id=28
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliauskis: 26 liepos 2012 - 08:30
QUOTE(Ambra* @ 2012 07 24, 10:57)
Tu spalvotu saldainiuku, kaip Filutki ir pan., promo cash & carry tikrai yra, ir tikrai nebrangus :4u:jei gerai pamenu, kilas apie 12lt 4u.gif

aciu, mergaites :)kaip tik netoli promo, uzsuksiu nusipirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 07 25, 19:12)
Užsisakinėjome Bioloje. Tačiau kalbant apie skonį...  ax.gif blush2.gif  viskas taip pat būtų buvę tiesiog idealu, jeigu ne tona cukraus, sutalpinta į tą 4 kg sveriantį torčiuką  biggrin.gif  net tie, kas mėgsta saldumynus, pasakė "uch..."

Gartais ambasadorius tortas buvo? Aš krikšto sūnui gimtadieniui buvau užsakius tokį iš Bijolos tai situacija su skoniu buvo tokia pati biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Sirenaa,2012 07 25, 21:11]
Musu tortukas su gyvomis rozemis 10kg
Bei saldus stalas nr1 (siek tiek jau apjauktas)

Na, tortas 10-ties kologramu, tai zmoniu turejo buti tikrai šimtas, sprendžiant ir apie visa saldųjį stalą thumbup.gif
Atsakyti
[quote=rusaite,2012 07 27, 17:56]
[quote=Sirenaa,2012 07 25, 21:11]
Musu tortukas su gyvomis rozemis 10kg
Bei saldus stalas nr1 (siek tiek jau apjauktas)
Na, tortas 10-ties kologramu, tai zmoniu turejo buti tikrai šimtas, sprendžiant ir apie visa saldųjį stalą thumbup.gif
[/quote]
Zmoniu buvo 51 , cia dar ne visas saldus stalas buvo dar vienas , bet torto liko tikrai nedaug gal kokie 3kg , o ir saldus stalas beveik susivalge kas liko sudejom visiem i kelione , buvo pats tas.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Praėjo ir mano vestuvės, tai galiu pasidalinti drąsiai, kad Daugšiagirės dvaro konditerija tikrai dirba profesonaliai, kokybė pas juos aukšta, o aptarnavimas tiesiog labai malonus. Kalbant apie patį tortą, tai kokį užsakėm pagal paveiksliuką, tokį ir gavom, preciziškai padarytas, tiesiog nuostabus smile.gif O skonis taip pat nenuvylė smile.gif
Atsakyti
Na ka esu katik iskepta zmona , pasidalinsiu patirtimi smile.gif
Turėjom jaunujų torta 8kg, uosves 4kg, svocios 5kg, skruzdelynas 5kg, 2 sakociai po 3kg, grybuku, sausainiuku ir saldainiuku .
Zmoniu buvo 56 tortu liko oi kaip nemazai doh.gif mano beveik visas pirmas aukstas, svocios puse torto, kaip ir uisves, skruzdelynas ir vos apbalgytas, sakociai beveik nepaliesti, saldainiu isvis nevalgyta smile.gif Tai vakar visiems iseiles tirtus dejau biggrin.gif
Is vaisiu buvo valgoma arbuzas, nektarinas, vynuoges ir melionas smile.gif
Atsakyti
na su saldumynais svarbu neperspausti, ne veltui tortu gamintojai siulo vienam sveciui 150 gramu. To turbut pilnai pakanka. Mes uzsakem kiekvienam po ta torciuka 150 g. ir vieno kg torta jei kam bus per mazai. Bet jauciu, kad ta torta valgysim pusryciams lotuliukas.gif Svarbiau kad ant stalo uzkandziu uztektu biggrin.gif
Atsakyti