Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir saldumynai

QUOTE(c@ndy @ 2012 07 22, 17:24)
uzsakynejom is Mazosios Ragaines. gaila,bet torto kurio norejau savo kompe neturiu.

hmmm... kaip tik planuoju savaji is ten uzsakyti... dauguma gerai atsiliepia g.gif keista, kad jie veza stovuose, bet ne saldytuvuose... klausykit, mergaites, ruosiuosi sveciams teikti dovaneles, gal zinote, kur yra sveriamu "Filutki" saldainiu pirkti user posted image maciau maximoje pakuose, taciau jie tokie pasene ten atrodo, lyg per amzius niekas nepirktu..
Atsakyti
gal mergaitės žinot kur parduodami skanūs ir už prieinamą kainą šimtalapiai Kaune? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jegele @ 2012 07 22, 19:30)
hmmm... kaip tik planuoju savaji is ten uzsakyti... dauguma gerai atsiliepia g.gif keista, kad jie veza stovuose, bet ne saldytuvuose... klausykit, mergaites, ruosiuosi sveciams teikti dovaneles, gal zinote, kur yra sveriamu "Filutki" saldainiu pirkti user posted image maciau maximoje pakuose, taciau jie tokie pasene ten atrodo, lyg per amzius niekas nepirktu..

Saldziuose Majuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jegele @ 2012 07 22, 19:30)
hmmm... kaip tik planuoju savaji is ten uzsakyti... dauguma gerai atsiliepia g.gif keista, kad jie veza stovuose, bet ne saldytuvuose...

Mes uzsakinejom irgi pagal atsiliepimus,bet jie padare visiskai kitoki tongue.gif aisku jis buvo dieviskai skanus kadangi kiekvienas aukstas buvo kitokio skonio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 07 21, 14:10)
Ir vel su savo tortais  biggrin.gif  Mergaites kokius Bijolos tortus issirinkote ?
Man reikia 4 skoniu, isbandyti negaliu, as ne LT sad.gif  Galvojame apie Paryziete, Tiramisu, Lazdynas . Gal kas bandete siuos skonius, ar galite koki patarti ? Galvoju gal Pauksciu pienas  g.gif
http://www.bijola.lt/LT/galerija/7/

Bijoloj tortukai liux, tik iskart pasakykit ar reikes transportuoti ji, nes kai uzsakinejau torta brolio vestuvems pasiule vienus, o kai pasakiau kad ji reikes tolokai vest iskart pasake kad tas tas ir anas neatlaikys keliones, tada pasake is kokiu labiausiai patartu daryt, kad ir po keliones torciukas atrodytu nuostabiai mirksiukas.gif tik kokie skoniai ten buvo jame tikrai nepamenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(c@ndy @ 2012 07 23, 09:16)
Mes uzsakinejom irgi pagal atsiliepimus,bet jie padare visiskai kitoki tongue.gif aisku jis buvo dieviskai skanus kadangi kiekvienas aukstas buvo kitokio skonio ax.gif

Mano tortas ir buvo is Mazosios ragaines, tai skonis tikrai buvo dieviskas, bet va nukopijuoti ne visai sudetingos puosybos torto jiems nepavyko..ziuriu geles jusu tokios pat kaip pas mane. Turbut viedodas stampuoja ta pati konditere, nesvarbu kokias geles uzsakai..pas mane, taip kaip jusu, atrode bujunai tik ruzavi doh.gif pas jus kokias geles jie kopijavo? lotuliukas.gif zodziu truksta jiems meistro , kuris moketu graziai geles (puosyba) daryti, ir tortai ju nera grazus, bet skanus ir to nepaneigsiu.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2012 07 22, 22:41)
gal mergaitės žinot kur parduodami skanūs ir už prieinamą kainą šimtalapiai Kaune? smile.gif

Šalia Kauno Karmėlavoje yra skanūs šimtalapiai smile.gif Jei dar reikia galėčiau paieškoti telefono.
Atsakyti
O Vilniaus simtalapiai kaip ? ir kur ? biggrin.gif nejaugi visi geriausi saldumynai kaune biggrin.gif
Atsakyti
Tu spalvotu saldainiuku, kaip Filutki ir pan., promo cash & carry tikrai yra, ir tikrai nebrangus :4u:jei gerai pamenu, kilas apie 12lt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ambra*: 24 liepos 2012 - 08:59
QUOTE(XAlinaX @ 2012 07 23, 10:19)
Bijoloj tortukai liux, tik iskart pasakykit ar reikes transportuoti ji, nes kai uzsakinejau torta brolio vestuvems pasiule vienus, o kai pasakiau kad ji reikes tolokai vest iskart pasake kad tas tas ir anas neatlaikys keliones, tada pasake is kokiu labiausiai patartu daryt, kad ir po keliones torciukas atrodytu nuostabiai  mirksiukas.gif tik kokie skoniai ten buvo jame tikrai nepamenu 

Bijolos tortai tikrai būna labai skanūs ir švieži, bet jau su išvaizda jiems ne kas, tikrai nemoka padaryti tokio, kokį užsisakai schmoll.gif Kiek kartų užsakinėjome iš paveiksliukų, tiek kartų buvo siurprizai doh.gif Panašiai stengiasi padaryti, bet nesigauna kažkodėl unsure.gif

QUOTE(Purpurine @ 2012 07 23, 13:09)
Mano tortas ir buvo is Mazosios ragaines, tai skonis tikrai buvo dieviskas, bet va nukopijuoti ne visai sudetingos puosybos torto jiems nepavyko...

Tai va ir su Bijola tas pats biggrin.gif
Atsakyti
Svarsčiau svarsčiau kaip čia daryti, ar imti Verkių tortą, ar Ragainės arba Bijolos, bet ko gero imsiu Verkių po tokių atsiliepimų, jei jau neatkartoja, tai bent jau problemų mažiau bus imant iš vietos, kurioje ir balius bus.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2012 07 24, 18:55)
Svarsčiau svarsčiau kaip čia daryti, ar imti Verkių tortą, ar Ragainės arba Bijolos, bet ko gero imsiu Verkių po tokių atsiliepimų, jei jau neatkartoja, tai bent jau problemų mažiau bus imant iš vietos, kurioje ir balius bus.

As buvau drauges vestuvese prie kokius 3 metus, ir sventem verkiu rumuose, tai zinok iki siol skaniausias mano valgytas tortas ir buvo siose vestuvese..zinau, kad ji verkiai parupino, bet is kur- ar patys kepe, ar uzsakinejo verkiai kazkur, nezinau..buvo dvieju skoniu, kazkoks sokoladinis ir kazkoks kriausinis, tai dabar pagalvojus seile nutysta,..mmm kaip skanu buvo biggrin.gif wub.gif
Atsakyti