Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir saldumynai

QUOTE(^^liutuke @ 2012 07 20, 12:06)
Merginos, užsakinėjusios iš Daugšiagirės Dvaro tortus, ar jie pristato juos į vietą, ar reikia patiems pasiimt? 4u.gif

Galima ir patiems pasiimti, galima ir, kad atvežtų jie patys. Mes susitarėme, kad atveš į restoraną, tai reikės primokėti 30Lt. Jau patys nenorėjom rizikuoti vežti tokį didžiulį tortą, neaišku ar pavyktų jį nutransportuoti iki vietos laimingai biggrin.gif

QUOTE(Amellie @ 2012 07 20, 16:05)
Siaip labai giriu Daugsiagires konditerija, labai sauni vadove  thumbup.gif  maloniai mus prieme, visko isklausinejo, praktiskai po visas patalpas apvedziojo, kur kaspiniukai, kur gelytes, gyvais pavyzdziai viska parode, i saldytuva nusivede, kad pamatytumem kaip realus tortas atrodo. Ir padegustuot pora geru gabalu gavom  thumbup.gif

Prisidedu ir aš prie visų šitų pagyrų drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes irgi iš Daukšiagirės savo tortą užsisakėm. Labai patiko užsakymą priėmusi moteris ir vadovė. Dar truputį teko ir su dizainere pabendrauti. Kadangi tortas trijų aukštų, ir norim skirtingai kiekvieną dekoruoti, tai iš pradžių abejojo, ar padarys, bet po to sutiko. Buvau ten du kartus ir abu kartus tortų gavau paragaut - labai skanūs, ir gražūs (kuriuos matėm) smile.gif Ir iš kitur gerų atsiliepimų esu girdėjusi apie jų skanius tortus, tad manau, jog nepasigailėsim. smile.gif
Pasirinkom ant padėklų tortus - viso apie 6kg (žmonių bus maždaug 40). Dar planuoju nupirkti šimtalapį, ir visai norėčiau keksiukų (gal pati kepsiu, jei nuotaikos ir laiko bus biggrin.gif).
Atsakyti
Gal galite parasyti kiek kas mokejo uz torto KG Bijoloje ?
Nes man kainos nesako, net prelimenarios biggrin.gif tipo kai issirinksite skonius, dizaina...
Paklausiai ju del 100lapiu tai sake ima is Simenienes, kaina 42.50 uz KG, bet cia manau labai jau daug uz simpalapi?
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 07 19, 18:08)

Turiu klausimeli del grybuku/kastonu, kiek jie mazdaug kainuoja ? juos VNT skaiciuoja ar kaip ?

grybukų tikrai, dėl kaštonų nežinau, bet bazėse kur didmeninkai perka ieškokite, ten kilais parduoda, tikrai ne parduotuvinėj kainom
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 07 21, 13:55)
grybukų tikrai, dėl kaštonų nežinau, bet bazėse kur didmeninkai perka ieškokite, ten kilais parduoda, tikrai ne parduotuvinėj kainom

aciu 4u.gif r 4u.gif ikes pasidometi, o gal ir is vis neimti jei brangu, nes vien tortas apie 400lt kainuos, o gal ir daugiau, plous simtalapis kokie 250 lt,o kur dar vaisiai, saldainiai biggrin.gif zodziu biggrin.gif
Atsakyti
Ir vel su savo tortais biggrin.gif Mergaites kokius Bijolos tortus issirinkote ?
Man reikia 4 skoniu, isbandyti negaliu, as ne LT sad.gif Galvojame apie Paryziete, Tiramisu, Lazdynas . Gal kas bandete siuos skonius, ar galite koki patarti ? Galvoju gal Pauksciu pienas g.gif
http://www.bijola.lt/LT/galerija/7/
Atsakyti
Aš esu ragavusi nemažai Biolos tortų, dauguma paliko gerą įspūdį. Apie Lazdyną tikrai labai geri atsiliepimai - visi, kas valgo lieka patenkinti smile.gif
Man asmeniškai dar skanu Naktelė, Citrininis- nėra labai saldūs, švelnūs smile.gif Dar daugeliui patinka Marcipaninis, tik jis jau iš saldesnių ir sunkių tortų. Močiutės tortas skanus su šviežiom braškėm, tik neaišku, ką dabar į jį dėtų, nes braškių sezonas jau kaip ir baigėsi. Taip pat Zodiakas nemažai kam patinka smile.gif
Nerekomenduočiau "Late" torto. Pati kaip kavos mėgėja buvau jį užsisakiusi gimtadieniui, tai taip ir liko nesuvalgytas - pernelyg saldus ir riebus (nors mano šeimynėle prie smaližių).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Era_Tėja: 21 liepos 2012 - 16:48
QUOTE(Era_Tėja @ 2012 07 21, 17:48)
Aš esu ragavusi nemažai Biolos tortų, dauguma paliko gerą įspūdį. Apie Lazdyną tikrai labai geri atsiliepimai - visi, kas valgo lieka patenkinti smile.gif
Man asmeniškai dar skanu Naktelė, Citrininis- nėra labai saldūs, švelnūs smile.gif Dar daugeliui patinka Marcipaninis, tik jis jau iš saldesnių ir sunkių tortų. Močiutės tortas skanus su šviežiom braškėm, tik neaišku, ką dabar į jį dėtų, nes braškių sezonas jau kaip ir baigėsi. Taip pat Zodiakas nemažai kam patinka smile.gif
Nerekomenduočiau "Late" torto. Pati kaip kavos mėgėja buvau jį užsisakiusi gimtadieniui, tai taip ir liko nesuvalgytas - pernelyg saldus ir riebus (nors mano šeimynėle prie smaližių).

Vat Late ir man nepatiko, uzsisakinejome ji sesuro 50meciui. Dar galvoju apie Persika ir Katalina g.gif Mociutes irgi idomus, atsiliepimia pie ji geri, bet mano vestuves rugseji, tai nelabai gal ka idetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2012 07 20, 16:05)
berods 30 lt uz pristatyma. jei tortas su stovu, rekomenduoju paprasyt kad pristatytu, nes patiem sunku nuvezti.

QUOTE(Finna @ 2012 07 20, 19:02)
Galima ir patiems pasiimti, galima ir, kad atvežtų jie patys. Mes susitarėme, kad atveš į restoraną, tai reikės primokėti 30Lt. Jau patys nenorėjom rizikuoti vežti tokį didžiulį tortą, neaišku ar pavyktų jį nutransportuoti iki vietos laimingai biggrin.gif
Prisidedu ir aš prie visų šitų pagyrų drinks_cheers.gif

Ačiū labai už atsakymą merginos, bandysiu ir aš prašyti, kad pristatytų į vietą, nes ir mažiau vargo ir nereikia jaudintis, ar sėkmingai pavyks pervežti smile.gif
Atsakyti
Kaip jau ir minejau anksciau,labai nusivyliau savo vestuviniu tortu.Kadangi uzsakynejom visiskai kitoki! beja kol ji atveze iki sodybos jis istirpo!!! doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(c@ndy @ 2012 07 22, 16:11)
Kaip jau ir minejau anksciau,labai nusivyliau savo vestuviniu tortu.Kadangi uzsakynejom visiskai kitoki! beja kol ji atveze iki sodybos jis istirpo!!! doh.gif

o kokį ir kur užsakinėjot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2012 07 22, 15:20)
o kokį ir kur užsakinėjot? g.gif

uzsakynejom is Mazosios Ragaines. gaila,bet torto kurio norejau savo kompe neturiu.
Atsakyti