Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir saldumynai

QUOTE(Cherry_ @ 2012 07 19, 19:14)
Ir dar kur Vilnietes simtalapius imate ?  4u.gif 

Nezinau kur klausti, tai pabandysiu cia , gal nesivarys biggrin.gif  kokiu vaisiu pirkote ir kiek kg  g.gif

Aš dar nepirkau dar, bet sodybos šeimininkė sakė pasakys kiek ir ko maždaug pirkti, kad būtų užpildytas indas skirtas vaisiams, jie ten gražiai išdėlioja, supjausto. Bet manau, kad nėra jie toks einamas dalykas. Aš kai buvau vienose vestuvėse, tai buvo ananasas apsmaigstytas iešmeliais su vaisiais, tai tik jį ir tevalgė, o kitko nė nepalietė. g.gif
Papildyta:
Gal galit pasakyt kiek mokėjot 1 torto kg?
Atsakyti
Nebaisiai brangiau tai pyrageliais gaunasi.. Patogu nerealiai.. Bet.. Nu glajaus ant pyragiuko tiekpat kiek ir torto..
Mes uzsisakem is Daugsiagires surio pyragelius.. Juos papuos vaisiais, o ant virsaus tortukas.. Pyrageliu emem 55 vnt.. Jie bus be jokio glajaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naktė @ 2012 07 19, 10:26)
Man keista, kad tik 100 gr torto žmogui, nors labai priklauso ir nuo žmonių, ar mėgsta jie saldumynus ar ne. Aš minimaliai skaičiuoju 150-180 gr žmogui, nors bus ir kitas tortas ir šakočių, bei grybukų ir t.t.

labas vakaras,zinokit man patrare skaiciuoti po 100 gr.taip pat. Uzsakem savo vestuvini torta 15 kg. vestuvese dalyvavo 73 zmones is viso tortu buvo 4.Musu svere,kaip jau ir minejau 15 kg. svocios 5 kg ir tevu 5 kg.
galiu pasakyti tik tiek,kad torto mes su vyru net nevalgem,o tik viena gabaliuka spejom paragaut... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2012 07 19, 23:23)
Nebaisiai brangiau tai pyrageliais gaunasi.. Patogu nerealiai.. Bet..  Nu glajaus ant pyragiuko tiekpat kiek ir torto..
Mes uzsisakem is Daugsiagires surio pyragelius.. Juos papuos vaisiais, o ant virsaus tortukas.. Pyrageliu emem 55 vnt.. Jie bus be jokio glajaus  mirksiukas.gif

O kiek jums VNT kainavo ?
Atsakyti
blink.gif

Tai vos ne po puse kg torto visi suvalge?
Papildyta:
QUOTE(Cherry_ @ 2012 07 19, 23:29)
O kiek jums VNT kainavo ?

4 lt
Atsakyti
QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2012 07 19, 22:31)
blink.gif

Papildyta:
4 lt

taip,mes patys to nesitikejom.aisku buvo daug vaiku,bet vaikai juk nevalge po 300 gr.nors buvo ir labai karsta bet tokia jau realybe...matyt tortai skanus buvo biggrin.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naktė @ 2012 07 19, 10:26)
Man keista, kad tik 100 gr torto žmogui, nors labai priklauso ir nuo žmonių, ar mėgsta jie saldumynus ar ne. Aš minimaliai skaičiuoju 150-180 gr žmogui, nors bus ir kitas tortas ir šakočių, bei grybukų ir t.t.

Mes skaičiavome po maždaug 150g žmogui, nes 100g pasirodė per mažai unsure.gif

QUOTE(naktė @ 2012 07 19, 19:20)
Gal galit pasakyt kiek mokėjot 1 torto kg?

50Lt.

Atsakyti
QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2012 07 19, 23:31)
blink.gif

Papildyta:
4 lt

Tai puiki kaina 4u.gif
Atsakyti
Merginos, užsakinėjusios iš Daugšiagirės Dvaro tortus, ar jie pristato juos į vietą, ar reikia patiems pasiimt? 4u.gif
Atsakyti
Kaip matau jus is Kauno, tai galit ir is ju pasiimt. Tarkites ten vietoj, manau tikrai rasite sprendima.
Mes pasiiminesim Vilniuje, tai atveza i Rimi parduotuves trijose miesto vietose.
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2012 07 20, 13:06)
Merginos, užsakinėjusios iš Daugšiagirės Dvaro tortus, ar jie pristato juos į vietą, ar reikia patiems pasiimt? 4u.gif

berods 30 lt uz pristatyma. jei tortas su stovu, rekomenduoju paprasyt kad pristatytu, nes patiem sunku nuvezti.
Siaip labai giriu Daugsiagires konditerija, labai sauni vadove thumbup.gif maloniai mus prieme, visko isklausinejo, praktiskai po visas patalpas apvedziojo, kur kaspiniukai, kur gelytes, gyvais pavyzdziai viska parode, i saldytuva nusivede, kad pamatytumem kaip realus tortas atrodo. Ir padegustuot pora geru gabalu gavom thumbup.gif
Atsakyti