Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir saldumynai

Man keista, kad tik 100 gr torto žmogui, nors labai priklauso ir nuo žmonių, ar mėgsta jie saldumynus ar ne. Aš minimaliai skaičiuoju 150-180 gr žmogui, nors bus ir kitas tortas ir šakočių, bei grybukų ir t.t.
Atsakyti
Mum taip patare imone kuri keps vestuvini torta,beto pas drauge buvo taip pat ir liko be proto daug. Bet dabar skaiciuoju ir manau,kad mano tikrai gausis daugiau nei 100gr. Bus dvieju aukstu tortas berods 4,5 kg ir 30 keksiuku apacioj torto,tai manau tikrai uzteks,nes bus dar sakotis,simtalapis,grybukai,saldainiai ir sausainiai. g.gif
Atsakyti
Noriu padekot merginoms kurios cia dalinasi informacija 4u.gif siandiena uzsakeme savo torta. Lauksim su nekantrumu. Uzsakinejom Dauksiagires dvaro konditerijoje. Labai patiko aptarnavimas. Taip sutapo kad pataikem ir ka tik pagamntus tokius tortukus pamatyti kokius zadejom uzsakineti, ir geles paciupineti ir isragauti visokius skonius. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2012 07 19, 16:29)

Mes irgi labai likom patenkinti aptarnavimu smile.gif) Parodė jau pagamintus tortus, paragavom įvairių skonių. Kelių aukštų bus jūsų tortas? Kokius skonius pasirinkot? smile.gif
Atsakyti
Na kadangi pas mus daug zmoniu nebus, tai mes rinkomes atskirus maziukus tortukus 12 vnt ir viena kilogramini torta, Tai tie maziukai tortukai bus vieno skonio (neprisimenu pavadinimo-medaus torto sluoksnis, sokoladinis sluoksnis ir kazkoks lengvas kremas) o tortas rudens ..... kazkas tai biggrin.gif kiausinio likerio, dar kazkokio tai alkoholio, toks tortas suaugusiems -skanus, prabangus toks. Tai bus trys aukstai, virsuj tortas, o du auksta ir tu maziuku tortuku.
Va kaip cia user posted image
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2012 07 19, 16:40)

Labai grazu. Pas mus bus nemazai sveciu, tai imsim 3 aukštų - pirmas aukstas bus morenginis, antras - medaus, trecias - rudens simfonija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 19 liepos 2012 - 18:53
va va rudens simfonija, skanus buvo. Morenginis nelabai patiko, nors siaip jis nedaug sveria, bet gal galetu but kitokio skonio tas kremas. Man patiko ta ideja su atskirais tortukais , ir grazu ir originalu ir labai patogu.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2012 07 19, 17:00)
va va rudens simfonija, skanus buvo. Morenginis nelabai patiko, nors siaip jis nedaug sveria, bet gal galetu but kitokio skonio tas kremas. Man patiko ta ideja su atskirais tortukais , ir grazu ir originalu ir labai patogu.

Tai va, man irgi grazu, bet kai 45 svečiai, brangiau gaunasi nei kelių aukštų tortas, tad atsisakėm tos idėjos smile.gif
Atsakyti
na taip, kai daugiau zmoniu tai racionaliau didesnis tortas. Bet ir tie daugiaauksciai tortai fantastiniai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2012 07 19, 17:17)
na taip, kai daugiau zmoniu tai racionaliau didesnis tortas. Bet ir tie daugiaauksciai tortai fantastiniai  wub.gif

Aha, mums irgi laaaabai gražūs pasirodė wub.gif
Atsakyti
As jau irgi atsisakiau minties apie mazus pyraicius/tortukus, labai brangiai gaunasi, o kai dar mman reiketu apie 50 tai kosmosas iseina. Tiek pat kiek visas saldus stalas doh.gif

Si sestadieni dalyvavau vestuvese, kur tortas buvo is Ragaines. Tai labai patiko, toks sviezias, graziai papuostas, stova dave labai prabangu thumbup.gif

Turiu klausimeli del grybuku/kastonu, kiek jie mazdaug kainuoja ? juos VNT skaiciuoja ar kaip ?
Atsakyti
Ir dar kur Vilnietes simtalapius imate ? 4u.gif

Nezinau kur klausti, tai pabandysiu cia , gal nesivarys biggrin.gif kokiu vaisiu pirkote ir kiek kg g.gif
Atsakyti