Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir saldumynai

Sveiki,

ne taip seniai ir as cia ieskojau patarimu kur i ka kreiptis Vilniuje..ir Aciu vienai forumietei uz pasiulyma kreiptis i ASSENI thumbup.gif Uzsisakem torta vestuvems ir torta krikstynoms. Abu tortai nerealaus grozio, butent tai ko norejom. Skonis irgi labai patiko tiek man, tiek sveciams.

Vestuvini torta padare pagal is interneto istraukta nuotraukele, tad siek tiek bijojau pamatyti galutini varianta realybeje, bet gavosi super.

Nors ir tokius dalykus sunku rekomenduoti, nes viskas yra skonio reikalas, bet zinau, kad dar ne karta kreipsiuosi i ASSENI.

nemesiu cia nuorodos, kad nepagalvotumet, kad kokia reklama cia biggrin.gif bet ivedus i google asseni jums ishmes jos albuma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaliuxe: 05 birželio 2012 - 11:25
Skambinau vakar į Daugšiagirės dvaro konditeriją (nes draugė išgąsdino pasakydama, kad, kai praeitą savaitę buvo atsiimti torto, jau liepos mėn. sakė sunkiai užsakymus priima, daug labai užsakyta), tarėmės dėl ragavimo šią savaitę ir užsisakysime artimiausiu metu, kad neliktume "ant ledo" biggrin.gif

Tiesa, savaitgalį paragavome "Morenginį" ir "Fantaziją", tai "Morenginis" nerealiai skanus, o "Fantazija" visai nepatiko schmoll.gif
Jau su MB nutarėm, kad bent vienas aukštas tikrai bus morenginis, t.y. mažiausiai vienas aukštas biggrin.gif
Atsakyti
Apie "Bitutę TAU" galiu pasakyti, kad labai dažnai iš ten valgom tortus, nes arti namų, bet vestuvėms nežinau ar norėčiau iš ten, nes šiaip skonių atžvilgiu labai supaprastino jie tuos savo tortus... Per mamos dieną paskutinį kartą ėmėm, tai vien biskvitas ir kremo plonas sluoksnis, sausokas toks.... Tai net nežinau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ineffable @ 2012 06 05, 21:35)
Apie "Bitutę TAU" galiu pasakyti, kad labai dažnai iš ten valgom tortus, nes arti namų, bet vestuvėms nežinau ar norėčiau iš ten, nes šiaip skonių atžvilgiu labai supaprastino jie tuos savo tortus... Per mamos dieną paskutinį kartą ėmėm, tai vien biskvitas ir kremo plonas sluoksnis, sausokas toks.... Tai net nežinau...  g.gif

Visur taip viskas suprasteje,kad labai sunku ka issirinkti. Pasirinkimas irgi skurdus gan Siauliuose :/
Atsakyti
QUOTE(c@ndy @ 2012 02 26, 12:38)
Kadangi musu vestuvese dalyvaus apie 100 zmoniu,manau saldumynu bus nemazai.
Jaunuju tortas (150-200gr.zmogui)
tortas nuo tevu
ir tortas nuo pirsliu.
Jokiu sakociu nebus,kadangi ju nevalgo beveiik niekas.
Bus grybukai ir braskes riesutukai.
ir aisku bus daug vaisiu smile.gif

Sorry, bet šypsena keliantis tavo pasakymas "Jokiu sakociu nebus,kadangi ju nevalgo beveik niekas". Aš asmeniškai taip nemanau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pilke @ 2012 06 09, 16:35)
Sorry, bet šypsena keliantis tavo pasakymas "Jokiu sakociu nebus,kadangi ju nevalgo beveik niekas". Aš asmeniškai taip nemanau  4u.gif

o man pvz sakotis zyyymiai geriau nei grybukai ar braskes biggrin.gif musu sventeje beje buvo ir to ir to..tai nei vienas svecias neparagavo grybuku biggrin.gif o sakotis labai patiko..Dar labai priklauso is kur yra imamas sakotis..Maximiniai tai ir man nelabai patinka..
Atsakyti
Tikrai siūlau nesipykti dėl skonių smile.gif

Esu saldumynų gerbėja, bet mums restoranas rekomendavo, per daug neinvestuoti į desertų stalą, nes juo mėgaujamasi dažniausiai po 24 val. Pritariu. Pas mus buvo vienas trijų aukštų tortas (7 kg - 60 svečių) (2 skonių -šokoladinis ir viskio skonio), dar siūlėm svečiam įvairių vaisių, šiek teik pyragaičių ir triufelių. Tikrai visko pakako.

Šakočio tradiciškai įdėjome į lauknešėlį, sakydami, jog pasirūpinome Jų pusryčiais:)
Atsakyti
tortas

pas mus kazkas panasaus:)ta ideja naudosimes:)tik spalvos bus kitokokios biskutuka:)ir gabaliuku 40vnt:)virsutinis bus aukstas su musu zodiakais ir perliukais:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iewutte11: 12 birželio 2012 - 18:38
QUOTE(iewutte11 @ 2012 06 12, 19:36)
tortas
pas mus kazkas panasaus:)ta ideja naudosimes:)tik spalvos bus kitokokios biskutuka:)ir gabaliuku 40vnt:)virsutinis bus aukstas su musu zodiakais ir perliukais:)

o kur uzsakinejot? kiek paskaiciavo uz viena pyrageli?
Atsakyti
uzsakinesim tai pas jurate gulbiniene;)o seip kainos nlb zinau nes mama sake pvz surast koki noretumem o ji jau uzsakys nes ji jos pazystama:)
Atsakyti
Aš kiek domėjausi tortų kainomis Kaune, kurios yra populiariausios tai parodžius kokio noriu torto, tai gulbinienės pasakė 57lt/kg, bijolos ~40lt/kg, daugšiagirės 45-50lt/kg... Bijoloje kaina priklauso nuo torto rūšies, kokio skonio pasirinksime, o kituose - nesvarbu. Stovų, padėklų nuomos kaina tokia pati, tik gulbinienė ima 5lt už stovo nuomą.
Atsakyti
as pas viena moteri Silainiuose uzsisakau paragavimui du tortukus...Ji dar nedariusi tokio is mazu pyrageliu tai ir kainos negalejo pasakyt... padarys, paskaiciuos, paragausim ir ziuresim kaip kas gaunasi..
Atsakyti