Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir saldumynai

QUOTE(akvadigi @ 2012 05 30, 13:37)
Dėl "Pasvalio aušros" tortų turiu pastebėjimą. Jų cukrinė masė būna labai plona ir tortas vasarą "tirpsta" ir tortai per minkšti vasaros sezonui. Daug grietinėlės, kuri be galo greitai rūgsta. teko ne kartą vasarą tortą gelbėti, tvarkyti rankomis viršutinius aukštus, šaldyti, dėti ant stalo tik 12 valandai... va šitas labiausia nepatiko.... Malsenos, Eglės tortai būna žymiai tvirtesni tiek per karščius tiek kelionėse.

dėl transportavimo, yra spec. dėžės tortams vežti, Pasvalio aušra jas turi, tik nežinau ar patiem jas duos.

Tikrai cukrine mase nebuvo labai stora, bet labai plona taip pat. Sakyciau vidutinio plonumo. Mano giminaite dirbo Panevezio eglej, tai ji pati sake, kad tik neimciau is ju. Malsenos tortai man visiskai nepatinka, na o Egles... butent todel, kad juose nera nieko naturalaus, per karsciu gali stoveti ant stalo nors ir tris dienas ir nesurugs. Tad visa tai ivertinus rinkausi Pasvalio ausra. Vestuviu diena buvo apie 25 laipsnius silumos, tortas praktistai visa pirma diena, nakti ir dar prapjautas puse antros dienos stovejo ant stalo, bet rugimo tikrai nebuvo. Tiesa paciame sodybos pastate buvo gerokai vesiau nei lauke. As dar pries uzsakant torta kalbejausi su moterimi is Pasvalio ausros, tai ji sake, kad uz uzstata duoda ir tas transportavimo dezes. Man jos neprireike, nes visi trys torto aukstai buvo sudeti vienas ant kito
Atsakyti
QUOTE(katydid @ 2012 05 31, 08:37)
Tikrai cukrine mase nebuvo labai stora, bet labai plona taip pat. Sakyciau vidutinio plonumo.  Mano giminaite dirbo Panevezio eglej, tai ji pati sake, kad tik neimciau is ju. Malsenos tortai man visiskai nepatinka, na o Egles... butent todel, kad juose nera nieko naturalaus, per karsciu gali stoveti ant stalo nors ir tris dienas ir nesurugs. Tad visa tai ivertinus rinkausi Pasvalio ausra. Vestuviu diena buvo apie 25 laipsnius silumos, tortas  praktistai visa pirma diena,  nakti ir dar prapjautas puse antros dienos  stovejo ant stalo, bet rugimo tikrai nebuvo. Tiesa paciame sodybos pastate buvo gerokai vesiau nei lauke. As dar pries uzsakant torta kalbejausi su moterimi is Pasvalio ausros, tai ji sake, kad uz uzstata duoda ir tas transportavimo dezes. Man jos neprireike, nes visi trys torto aukstai buvo sudeti vienas ant kito

Matot, jūs tik kartą susidūrėt su jų tortais, nerašyčiau jei nežinočiau. Jų tortus matau vestuvėse kas antrą savaitgalį ir kas dėl puošimo - tai yra kitų įmonių gerokai gražiau puošiančių tortus nei Pasvalio aušra ir tikrai ne kartą teko ragauti jau rūgtelėjusį tortą per vestuves (na čia daugiau oras kaltas ir grietinėlė).
Na taip, pirmiausia rinkčiausi naminius tortus iš patikimos kepėjos, paskui Malsenos - nes mano skonį jie atitiko, o Pasvalio aušra - man visai nelipo, nors išragavau turbūt visus jų tortus, nė vienas nepaliko įspūdžio (tokia išranki tortams pasidariau tuomet, kai juos kepdavau pardavimui blush2.gif )

o dėl aukštų, daugiausia problemų esame turėję su tortais kurių visi aukštai sulipdyti. Dažnai griuvo, slydo ir visaip juos reikdavo "gelbėti"
Atsakyti
Mes giminaites vestuvem uzsakinejom torta is Dalios. Gyvena ji Kaune silainiuose, daro is naturaliu produktu, kaina irgi gera. O vaizdas super duper thumbup.gif

http://s1090.photobu...;cpZZ1QQtppZZ32
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 06 03, 18:14)
Mes giminaites vestuvem uzsakinejom torta is Dalios. Gyvena ji Kaune silainiuose, daro is naturaliu produktu, kaina irgi gera.  O vaizdas super duper  thumbup.gif

Atrodo neblogai.. thumbup.gif
Atsakyti
Gal patartumet kokia kepykla Siauliuose,ar kas kepa tortus namuose?!
Baranauskienes esam ragave,kas dar lieka-Pumpurelis?! g.gif
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2012 06 03, 21:13)
Gal patartumet kokia kepykla Siauliuose,ar kas kepa tortus namuose?!
Baranauskienes esam ragave,kas dar lieka-Pumpurelis?! g.gif

Mum tas pats buvo,bet apie Pumpureli blogu atsiliepimu prisiskaitem tai pabijojom,eisiu kita savaite uzsisakyti is Bitutes (tau prekybos centre prekiauja savo gaminiais). Kol kas ji daugiausia pliusu surinkus ir nei vieno minuso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2012 06 03, 23:42)
Mum tas pats buvo,bet apie Pumpureli blogu atsiliepimu prisiskaitem tai pabijojom,eisiu kita savaite uzsisakyti is Bitutes (tau prekybos centre prekiauja savo gaminiais). Kol kas ji daugiausia pliusu surinkus ir nei vieno minuso smile.gif

esu valgiusi pumpurėlio,net visai patiko bigsmile.gif ypač vienas tortukas kurio pavadinimo nežinau lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti

mes ir pas Baranauskiene uzsisakem ir nesigailim , nes 100 kartu isbandyti ir visada likdavom patenkinti mirksiukas.gif
Atsakyti

o gal zinot kokios daugmaz kainos tortu Bituteje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte** @ 2012 06 04, 08:18)
o gal zinot kokios daugmaz kainos tortu Bituteje?  smile.gif

Zinau,kad nedaug biggrin.gif O kiek tiksliai negaliu pasakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 06 03, 18:14)
Mes giminaites vestuvem uzsakinejom torta is Dalios. Gyvena ji Kaune silainiuose, daro is naturaliu produktu, kaina irgi gera.  O vaizdas super duper  thumbup.gif

Gal butu galima kazkaip gauti kontaktus? Sumasciau visgi kad uzsisakinesiu is Kauno, masinoj pajungsim kondicionieriu ir gal per 1,5val. vaziavimo dar atskirose dezutese nieko nenutiks cool.gif mastau galbut is Gulbinienes uzsisakyti, visos drauges ten rekomenduoja, bet jei galima butu rasti ir kitokiu pigesniu ir geru variantu tai butu visai super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saunuolia @ 2012 06 05, 10:52)
Gal butu galima kazkaip gauti kontaktus? Sumasciau visgi kad uzsisakinesiu is Kauno, masinoj pajungsim kondicionieriu ir gal per 1,5val. vaziavimo dar atskirose dezutese nieko nenutiks  cool.gif  mastau galbut is Gulbinienes uzsisakyti, visos drauges ten rekomenduoja, bet jei galima butu rasti ir kitokiu pigesniu ir geru variantu tai butu visai super smile.gif

kodėl manote,kad keptas name pigiau? g.gif naminis kaip tik brangiau 4u.gif
Atsakyti