QUOTE(akvadigi @ 2012 05 30, 13:37)
Dėl "Pasvalio aušros" tortų turiu pastebėjimą. Jų cukrinė masė būna labai plona ir tortas vasarą "tirpsta" ir tortai per minkšti vasaros sezonui. Daug grietinėlės, kuri be galo greitai rūgsta. teko ne kartą vasarą tortą gelbėti, tvarkyti rankomis viršutinius aukštus, šaldyti, dėti ant stalo tik 12 valandai... va šitas labiausia nepatiko.... Malsenos, Eglės tortai būna žymiai tvirtesni tiek per karščius tiek kelionėse.
dėl transportavimo, yra spec. dėžės tortams vežti, Pasvalio aušra jas turi, tik nežinau ar patiem jas duos.
dėl transportavimo, yra spec. dėžės tortams vežti, Pasvalio aušra jas turi, tik nežinau ar patiem jas duos.
Tikrai cukrine mase nebuvo labai stora, bet labai plona taip pat. Sakyciau vidutinio plonumo. Mano giminaite dirbo Panevezio eglej, tai ji pati sake, kad tik neimciau is ju. Malsenos tortai man visiskai nepatinka, na o Egles... butent todel, kad juose nera nieko naturalaus, per karsciu gali stoveti ant stalo nors ir tris dienas ir nesurugs. Tad visa tai ivertinus rinkausi Pasvalio ausra. Vestuviu diena buvo apie 25 laipsnius silumos, tortas praktistai visa pirma diena, nakti ir dar prapjautas puse antros dienos stovejo ant stalo, bet rugimo tikrai nebuvo. Tiesa paciame sodybos pastate buvo gerokai vesiau nei lauke. As dar pries uzsakant torta kalbejausi su moterimi is Pasvalio ausros, tai ji sake, kad uz uzstata duoda ir tas transportavimo dezes. Man jos neprireike, nes visi trys torto aukstai buvo sudeti vienas ant kito