QUOTE(katydid @ 2012 05 30, 09:25)
Mes torta buvome uzsisake is "Pasvalio ausros". Pardavejas ji atveze iki Panevezio, o jau iki sodybos turejome patys ji atsivezti. Sodyba buvo uz 108 km. Torta atveze mano mama. Ir tikrai nebuvo jokiu problemu. Tiesa, musu tortas buvo dengtas tokia saldzia mase (dabar dauguma tokiu vestuviniu tortu) ir be stovo. Galiu garantuoti, kad toras tos keliones ne nepajaute
Is pradziu galvojau apie kitoki torta - su triauksciu stovu. Konsultavausi su keliais kepejais. Visi jie sake, kad tokie tortai buna pakauojami i specialias dezes ir jose itvirtinami.
Bet kokiu atveju, sulau pasikonsultuoti su kepeju
Manau, kad jis tikrai nuramins ir pasiulys kokia nors isimti
Dėl "Pasvalio aušros" tortų turiu pastebėjimą. Jų cukrinė masė būna labai plona ir tortas vasarą "tirpsta" ir tortai per minkšti vasaros sezonui. Daug grietinėlės, kuri be galo greitai rūgsta. teko ne kartą vasarą tortą gelbėti, tvarkyti rankomis viršutinius aukštus, šaldyti, dėti ant stalo tik 12 valandai... va šitas labiausia nepatiko.... Malsenos, Eglės tortai būna žymiai tvirtesni tiek per karščius tiek kelionėse.
dėl transportavimo, yra spec. dėžės tortams vežti, Pasvalio aušra jas turi, tik nežinau ar patiem jas duos.