Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir saldumynai

QUOTE(Vicious_L @ 2012 05 07, 08:20)
Mano tai dar neprieme Ramuciai uzsakymo simtalapiui  blink.gif, sake pries savaite paskambint.

O, ziuriu musu vestuves turbut ta pacia diena biggrin.gif

birzelio 2 svente musu, mano ir simtalapio uzsakymo neprieme.
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 05 09, 16:36)
Užsakinėjau aš, ėmiau apatinį aukštą Viktorija skonio, o viršutinį Katalina.

Ir koks rezultatas? Ar dar nežinote? smile.gif Kokį papuošimą ėmėte? Kaip suprantu, buvo 2 aukštų tik? Tai apie 4 kg?
Atsakyti
QUOTE(Rsaiukau @ 2012 05 09, 20:56)
birzelio 2 svente musu, mano ir simtalapio uzsakymo neprieme.

Musu irgi drinks_cheers.gif
Pries kiek laiko uzsakineji ar uzsakinesi torta, nes as irgi zadu Bijoloje smile.gif biski kvailoka klausima paklausiu, o kaip issirenkant skonius ? esat ragavusios , rekomendacijos , ar ragaujate ?
Atsakyti
QUOTE(Chrissi @ 2012 05 10, 08:12)
Musu irgi  drinks_cheers.gif
Pries kiek laiko uzsakineji ar uzsakinesi torta, nes as irgi zadu Bijoloje smile.gif biski kvailoka klausima paklausiu, o kaip issirenkant skonius ? esat ragavusios , rekomendacijos , ar ragaujate ?

Aš nuo vakar renkuosi doh.gif kadangi mes iš ne iš Kauno, tai bandom derinti internetu, man taip jų vadybininkė ar kas patarė... Bet tos merginos sunkiai, ką pataria... Klausiu, kokie dažniausi skoniai, ką klientai giria, renkasi ( aš juk tų tortų visų neišragausiu, neįsivaizduoju kas su kuo gali derėti) tai vangiai atsako. Suprantu, kad užknisu jas su tokiais klausimais, nu bet jei jau dirbi tokį darbą, tai malonėk ir atsakyti normaliai..
Aš galvoju apie apatinį Viktorija ir viršutini Močiutės su braškėm, bet nežinau dar tiksliai... Noriu kažko nekasdieniško skonio, "prabangaus", bet kas su kuo dera...
Atsakyti
Man ir sunku su tortais, nes pati is vis ju nemegeja smile.gif as kita savaite eisiu jau tartis i Bijola, nes man pasake ne anksciau 2 savaites pries uzsakinet smile.gif
as manau kad reikia itikti visu daug maz skoniams , greiciausiai imsiu viena auksta sokoladini, kita koki ka nors gal su pauksciu pienu , o kita koki mandresni bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2012 05 10, 08:07)
Ir koks rezultatas? Ar dar nežinote? smile.gif Kokį papuošimą ėmėte? Kaip suprantu, buvo 2 aukštų tik? Tai apie 4 kg?

Rezultato dar nežinom, vestuvės liepos galė. Mes ėmėm 2 aukštų, baltą, ten fotkėj išsirinkom du tortus, iš jų sudėjom vieną (išvaizdą). Nemėgstu tų stovų didžiausių, tai taip, ėmėm dviejų aukštų, 5 kg.

QUOTE(Katherina @ 2012 05 10, 08:16)
Aš galvoju apie apatinį Viktorija ir viršutini Močiutės su braškėm, bet nežinau dar tiksliai... Noriu kažko nekasdieniško skonio, "prabangaus", bet kas su kuo dera...

Mes ėmėm Viktoriją apatinį, nes jis sunkus ir turi atlaikyti viršutinį aukštą. Skonis Viktorijos man nerealus, kiek žinau, pas juos tai vienas populiariausių skonių, tačiau nesistebiu, nes pati esu ragavusi, ir man nu labai skanus, kaip jūs sakot - prabangus. Antrą aukštą rinkomės Kataliną, nes jis lengvas, baltas, purus, visiška priešingybė pirmąjam aukštui. Šio neesu ragavusi, bet manau bus skanus, man Bijoloj visi tortai skanūs ax.gif
Močiutės tortą aš užsakiau draugės mergvakariui, šį šeštadienį jau būsiu paragavusi - jei norėsit, galėsiu parašyti atsiliepimus.

QUOTE(Chrissi @ 2012 05 10, 08:24)
as kita savaite eisiu jau tartis i Bijola, nes man pasake ne anksciau 2 savaites pries uzsakinet smile.gif

Mes tortą Bijoloj jau užsisakėm, nors vestuvės viso labo tik liepos gale. Jie puikiai priima užsakymus ir iš anksčiau. O aš kaip tik ir norėjau iš anksčiau užsakyti, nes vestuvių metas ir t.t. kad paskui nepasakytų, kad nespėja kept. Dabar ramu, nors iki vestuvių dar daugiau nei du mėn.
Atsakyti
Sveiki,
o gal kas Alkavoj užsakinėjote tortus ir galėtumėte pasidalinti atsiliepimais?
Atsakyti
Mes Vilniuje užsakinėjme "Maisto fabrike". Savaitgalį atšventėme vestuves tai galiu drąsiai rekomenduoti thumbup.gif Kainos nesikandžioja, bet tortai labai skanūs. Iš pradžių užsisakėm paragauti - jie daro ragavimus, sumoki 10 Lt ir duoda paragauti 8 skirtingus skonius. Tada išsirinkom į vestuves tortą "Tamsus miškas", o darbe kolegas vaišinau "Gauviuoju". Abu tortai šviežutėliai, labai skanūs, visiems labai patiko. Dar patiko tai kad užsakymą priimanti moteris patarė, kaip geriau papuošti, kad ir skanu būtų, ir svrio daug nepridėtų, nes mūsų tortas buvo mažytis - 2 kg. Aš pati radau internete man patinkantį papuošimą ir jie pagal nuotrauką papuošė abu tortus. Žodžiu, drąsiai rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(Chrissi @ 2012 05 10, 08:12)
Musu irgi  drinks_cheers.gif

Torta jau uzsisakiau preita savaite, as is ten daznai perku tortus, man jie skanus, apatinio skonio nzn, nepamenu, bet kitu virsutiniai bus braskiu ri avietes.
Jei nepaslaptis kelinta val Rotuseje?
Atsakyti
QUOTE(Tina Les @ 2012 05 10, 10:39)
Mes Vilniuje užsakinėjme "Maisto fabrike". Savaitgalį atšventėme vestuves tai galiu drąsiai rekomenduoti  thumbup.gif Kainos nesikandžioja, bet tortai labai skanūs. Iš pradžių užsisakėm paragauti - jie daro ragavimus, sumoki 10 Lt ir duoda paragauti 8 skirtingus skonius. Tada išsirinkom į vestuves tortą "Tamsus miškas", o darbe kolegas vaišinau "Gauviuoju". Abu tortai šviežutėliai, labai skanūs, visiems labai patiko. Dar patiko tai kad užsakymą priimanti moteris patarė, kaip geriau papuošti, kad ir skanu būtų, ir svrio daug nepridėtų, nes mūsų tortas buvo mažytis - 2 kg. Aš pati radau internete man patinkantį papuošimą ir jie pagal nuotrauką papuošė abu tortus. Žodžiu, drąsiai rekomenduoju.

mes irgi is ju uzsakinejome vasara, dare is foto, skonius taip pat rinkomes patys. tortas buvo superinis is 3 skoniu thumbup.gif . taip pat galim drasiai rekomenduot. tortas buvo toks
user posted image
Atsakyti
sweikos merginos perskaiciau jusu temute idejo prisirinkau,manau imsiu torta 8kg pas mus bus 50-60 zmoniu,mama nupirks sakoty pirsliene skruzdelyna,tai as dar paimsiu simtalapy grybuku saldainiu turiu apie kg manau uzteks sausainiu gal nereik,gal kokiu zagareliu vaikams,ir guminuku puiki ideja.
gaila kad cia nera alytaus patareju nzn is kur viska sakytis reik smile.gif
Atsakyti
Mergaites o kiek kainuoja KG torto Bijoloje ? ar cia nuo skoniu priklauso ?
Atsakyti