QUOTE(Katherina @ 2012 05 10, 08:07)
Ir koks rezultatas? Ar dar nežinote?
Kokį papuošimą ėmėte? Kaip suprantu, buvo 2 aukštų tik? Tai apie 4 kg?
Rezultato dar nežinom, vestuvės liepos galė. Mes ėmėm 2 aukštų, baltą, ten fotkėj išsirinkom du tortus, iš jų sudėjom vieną (išvaizdą). Nemėgstu tų stovų didžiausių, tai taip, ėmėm dviejų aukštų, 5 kg.
QUOTE(Katherina @ 2012 05 10, 08:16)
Aš galvoju apie apatinį Viktorija ir viršutini Močiutės su braškėm, bet nežinau dar tiksliai... Noriu kažko nekasdieniško skonio, "prabangaus", bet kas su kuo dera...
Mes ėmėm Viktoriją apatinį, nes jis sunkus ir turi atlaikyti viršutinį aukštą. Skonis Viktorijos man nerealus, kiek žinau, pas juos tai vienas populiariausių skonių, tačiau nesistebiu, nes pati esu ragavusi, ir man nu labai skanus, kaip jūs sakot - prabangus. Antrą aukštą rinkomės Kataliną, nes jis lengvas, baltas, purus, visiška priešingybė pirmąjam aukštui. Šio neesu ragavusi, bet manau bus skanus, man Bijoloj visi tortai skanūs
Močiutės tortą aš užsakiau draugės mergvakariui, šį šeštadienį jau būsiu paragavusi - jei norėsit, galėsiu parašyti atsiliepimus.
QUOTE(Chrissi @ 2012 05 10, 08:24)
as kita savaite eisiu jau tartis i Bijola, nes man pasake ne anksciau 2 savaites pries uzsakinet
Mes tortą Bijoloj jau užsisakėm, nors vestuvės viso labo tik liepos gale. Jie puikiai priima užsakymus ir iš anksčiau. O aš kaip tik ir norėjau iš anksčiau užsakyti, nes vestuvių metas ir t.t. kad paskui nepasakytų, kad nespėja kept. Dabar ramu, nors iki vestuvių dar daugiau nei du mėn.
...and my life is an open book...