Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir saldumynai

Na nebent jie tikrai bus padėti ant skirtingu padėklų (aukštų) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2012 05 02, 19:25)

kokia superine deze smile.gif kazin pas mus tokias duoda kai imi skirtingu aukstu tortus...nes man idomu kaip vyksta vestuviniu tortu gabenimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 05 03, 08:32)
kokia superine deze  smile.gif  kazin pas mus tokias duoda  kai imi skirtingu aukstu tortus...nes man idomu kaip vyksta vestuviniu tortu gabenimas  g.gif

vat man irgi idomu kaip su tortu gabenimu g.gif kai jau uzsakinesiu torta reikes butinai apie tai uzklausti,na bet tikiuos nereikes dar ir paciai tortui dezes ieskoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2012 05 03, 07:13)
Na nebent jie tikrai bus padėti ant skirtingu padėklų (aukštų) smile.gif

na tikrai nebūtnai... schmoll.gif juk pjauni tai vieną aukštą ir dediesi kurį nori...be to dažniausia tortus dengtus mase sakykim kaip čia skiria ir masės sluoknsis... 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2012 05 03, 06:45)
na tikrai nebūtnai... schmoll.gif  juk pjauni tai vieną aukštą ir dediesi kurį nori...be to dažniausia tortus dengtus mase sakykim kaip čia skiria ir masės sluoknsis... 4u.gif

4u.gif labai grazus tortas

saulyte** ir mane labai domina tas gabenimas, nes pasmus tortas planuojamas 7-8kg
tai toki nugabenti nebus labai lengva...
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 05 03, 08:48)
4u.gif  labai grazus tortas

kaip pavyzdį prisegiau tortuką rastą internete smile.gif
Atsakyti
dar pavyzdėlių smile.gif

Atsakyti
Mūsų vestuvėse labiausiai pasiteisino šimtalapis, tortas pagrinde dėl grožio ir lauktuvėms buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
mes ir praitais metais buvom vestuvese, tai simtalapiu buvo pora, jie pirmiausia dingo smile.gif
Atsakyti
Merginos, kas užsisakinėjot tortus iš Bijolos Kaune, gal žinote, ar nuėjus į jų parduotuvę ten priima užsakymus? Ar ten kažkur ofise tik? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 05 04, 08:37)
Merginos, kas užsisakinėjot tortus iš Bijolos Kaune, gal žinote, ar nuėjus į jų parduotuvę ten priima užsakymus? Ar ten kažkur ofise tik? Ačiū.

Užsakymus priima parduotuvėje,iš mūsų tik už veidrodinį padėklą užstata paėmė.
Atsakyti
Labai dėkoju, o kurioj vietoj užsisakinėjote? Nes kaip matau yra trys jų parduotuvės. Planuojam į Kovo 11-osios atvę važiuoti...
Atsakyti