Na nebent jie tikrai bus padėti ant skirtingu padėklų (aukštų)
QUOTE(Jurginė @ 2012 05 02, 19:25)
kokia superine deze kazin pas mus tokias duoda kai imi skirtingu aukstu tortus...nes man idomu kaip vyksta vestuviniu tortu gabenimas
QUOTE(ataka26 @ 2012 05 03, 08:32)
kokia superine deze kazin pas mus tokias duoda kai imi skirtingu aukstu tortus...nes man idomu kaip vyksta vestuviniu tortu gabenimas
vat man irgi idomu kaip su tortu gabenimu kai jau uzsakinesiu torta reikes butinai apie tai uzklausti,na bet tikiuos nereikes dar ir paciai tortui dezes ieskoti
QUOTE(zaliaskare @ 2012 05 03, 07:13)
Na nebent jie tikrai bus padėti ant skirtingu padėklų (aukštų)
na tikrai nebūtnai... juk pjauni tai vieną aukštą ir dediesi kurį nori...be to dažniausia tortus dengtus mase sakykim kaip čia skiria ir masės sluoknsis...
QUOTE(mmergyte @ 2012 05 03, 06:45)
na tikrai nebūtnai... juk pjauni tai vieną aukštą ir dediesi kurį nori...be to dažniausia tortus dengtus mase sakykim kaip čia skiria ir masės sluoknsis...
labai grazus tortas
saulyte** ir mane labai domina tas gabenimas, nes pasmus tortas planuojamas 7-8kg
tai toki nugabenti nebus labai lengva...
QUOTE(ataka26 @ 2012 05 03, 08:48)
labai grazus tortas
kaip pavyzdį prisegiau tortuką rastą internete
dar pavyzdėlių
mes ir praitais metais buvom vestuvese, tai simtalapiu buvo pora, jie pirmiausia dingo
Merginos, kas užsisakinėjot tortus iš Bijolos Kaune, gal žinote, ar nuėjus į jų parduotuvę ten priima užsakymus? Ar ten kažkur ofise tik? Ačiū.
QUOTE(ELlJA @ 2012 05 04, 08:37)
Merginos, kas užsisakinėjot tortus iš Bijolos Kaune, gal žinote, ar nuėjus į jų parduotuvę ten priima užsakymus? Ar ten kažkur ofise tik? Ačiū.
Užsakymus priima parduotuvėje,iš mūsų tik už veidrodinį padėklą užstata paėmė.
Labai dėkoju, o kurioj vietoj užsisakinėjote? Nes kaip matau yra trys jų parduotuvės. Planuojam į Kovo 11-osios atvę važiuoti...