Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir saldumynai

Tortai.eu tikrai daro.
Atsakyti
Gal kas uzsakinejote torta is Dauksiagires dvaro. Beveik jau apsisprendziau ten sakytis, bet nezinau kokio skonio. Net nezinau ar pavyks nuvaziuoti ten paragauti, gali masinos nebut, o dirbu ju darbo metu. Nekenciu morenginiu tortu ir labai labai riebiu.

man nesveikai skanus Gulbinienes tortas Rududu, bet jauciu jis sunkus labai ir man Dauksiagires skanesni.

Dar buciau labai dekinga uz bet kokia informaciaj, tel. ar adresa, kur Karmelavoj zymiuosius simtalapius kepa ir kur ten sakociai skaniausi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 26 balandžio 2012 - 09:40
man nesveikai skanus Gulbinienes tortas Rududu, bet jauciu jis sunkus labai ir man Dauksiagires skanesni.

mes tau uzsakeme gulbinienes tortus -traputi ir kankorezi
rekomendaro pardaveja nes siu tortu nesu radavusi smile.gif
gal kuri valge ?
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 04 26, 09:39)

Norejau parasyti Dauksiagires grazesni, niekad neragavau ju biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(suomija09 @ 2012 04 17, 13:55)
Mergaites,
atleiskite uz ne kuklu klausima. Kiek planuojate isleisti saldziam stalui?
Ar vaisiu desite? Ar ju reikia?
Mes galvojam 40 zmoniu skirti 500 lt.

na pas mus bus apie 30 žmogeliukų (visi suaugę), tai planuojam apie 300 Lt. Bus tik tortas ir vaisiai bei šiek tiek saldainių (prie bažnyčios). Apie šakotį minčių net nėra smile.gif Tai gal ir išsiteksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merope87 @ 2012 04 26, 11:21)
na pas mus bus apie 30 žmogeliukų (visi suaugę), tai planuojam apie 300 Lt. Bus tik tortas ir vaisiai bei šiek tiek saldainių (prie bažnyčios). Apie šakotį minčių net nėra  smile.gif  Tai gal ir išsiteksim smile.gif

Man vestuves be sakocio ne vestuves biggrin.gif matyt nuo vaikystes iauges dalykas
Atsakyti
As ir suku galva, reik to sakocio ar ne. Nes bus 20 zmoniu tik, tikrai bus tortas ir simtalapis, bei saldainiai, tai gal tiek ir uzteks
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 04 26, 13:08)
As ir suku galva, reik to sakocio ar ne. Nes bus 20 zmoniu tik, tikrai bus tortas ir simtalapis, bei saldainiai, tai gal tiek ir uzteks

20 zmoniu manau uzteks smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

sakykit, kur vilniuje rekomenduotumete uzsakyti skanu ir grazu torta vestuvem. Pas mus bus vestuves + krikstynos, tai visai butu idomu manau apjungt tas sventes ir uzsakyt viena bendra torta ax.gif
Atsakyti
user posted image

Na va, dar nuotraukytė "saldaus stalo"
Atsakyti
sestadieni jau uzsisakeme gulbinienes torta 5 kg -2 aukstu su stovu (kankorezis ir traputis)
tik beda tortas niekaip nebus supakuotas o torta mums reikes nuvezti gal koki 15 km iki sodybos
patarkite kaip saugai ji nuvezti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 04 26, 12:26)
Man vestuves be sakocio ne vestuves  biggrin.gif  matyt nuo vaikystes iauges dalykas

Man taip pat lotuliukas.gif bet šeip šakočius mes jamsim dar ir dėl to, kad įdėt lotuliukas.gif i į lauknešėlius ar pavyzdžiui tėveliai į darbus nusineštų smile.gif
Atsakyti