saldziam stalui manau labai daug ka orginalaus galima sugalvoti musu sodybos seimininke sake jei noresim galesim arbuza atvesti ir ji padarys stai tokia puosmena :
labai graziai atrodo
QUOTE(ataka26 @ 2012 04 18, 13:00)
labai graziai atrodo
o gal žinote kur šiauliuose kepami skanus tortai?
QUOTE(L&B @ 2012 04 18, 17:45)
o gal žinote kur šiauliuose kepami skanus tortai?
Pumpurelis, Berzynelis, Tau prekybos centro Bitute dar pora zinau, bet kur randasi paaiskinti nemoku Kursenuose kepa skanius
QUOTE(saulyte** @ 2012 04 18, 13:50)
saldziam stalui manau labai daug ka orginalaus galima sugalvoti musu sodybos seimininke sake jei noresim galesim arbuza atvesti ir ji padarys stai tokia puosmena :
fantastika, o gal zinote kokius kontaktus kaune ar aplink ji? buciau labai dekinga jei kas ka zinot parasykit, nes kiek googlinu, tai kaune nieko nerandu...
tie is arbuzu tai grozis kuri galit parekomenduoti kas kepa skanius tortus mazeikiuose?
QUOTE(neila444 @ 2012 04 19, 18:54)
tie is arbuzu tai grozis kuri galit parekomenduoti kas kepa skanius tortus mazeikiuose?
Man tai piropo patys skaniausi, as is ten uzsisakiau
QUOTE(dzesimbora @ 2012 04 19, 20:59)
Man tai piropo patys skaniausi, as is ten uzsisakiau
gal ir skanus bet labai brangiai nori pazystami pasimoke tai nelabai benoriu is ten
atrodo labai skaniai galima ivairiu ideju prigalvoti su guminukais ju buna labai spalvingu tik kad ne visiems tie guminukai tinka
QUOTE(ataka26 @ 2012 04 20, 12:47)
atrodo labai skaniai galima ivairiu ideju prigalvoti su guminukais ju buna labai spalvingu tik kad ne visiems tie guminukai tinka
Na jo, prie kaimisko stiliaus vestuviu turbut nelabai tiks, bet restorane man laabai gerai viskas deretu ir labai skoningai..juos laikyciau net gal labiau puosmena, stilinga detale vestuvese, nei paciu kaip saldumynu..nors vaikams jauciu daugiau nieko ir nereiktu